Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj holky, chtěla bych začít užívat chlorella od GW, kterou jsem již před pár lety brala. Nikoli jsem teď ve 34tt těhotenství a tak váhám, zda s ní začít pozvolna teď, nebo až po kojení? Navíc beru teď v těhotenství euthyrox, kvůli snížené funkci štítné žlázy, který po porodu máme v plánu s lékařem vysadit. Někde jsem se dočetla, že právě i chlorella má blahodárné účinky na štítnou žlázu a i má maminka je toho důkazem, jen nevím, zda ji začít teď brát, když jsem těhotná a navíc beru ten euthyrox. Lékařky se na to nechci ptát vzhledem k tomu, že si tuka na čelo a nějakým zeleným řasám moc nevěří, proto se ptám tady, zda nemáte někdo zkušenost? Děkuji. ![]()
Chlorela s eutyroxem se urcite nepohada, jen je treba dodrzet hodinovy odstup chlorely od jakychkoli leku. Zacatek v tehotenstvi by asi problem byt nemel, ale zvolila bych hodne postupny nastup davek, treba jen jednu denne a po trech dnech pridat dalsi a tak pokracovat. Jedla jsem i pri kojeni gw chlorelu i jecmen, melo by posilat blahodarny ucinky i do mlika. Pripadne kontaktovat nejakeho gw poradce, pohovorit, treba by ty davky mohly stoupat rychleji. Ale pomaly pridavani se mi kor v tehotenstvi zda nejlepsi at se hezky adaptuje tvoje telo i mimco.
@žoffi Děkuji za odpověď. Přesně, říkám si, že když budu užívat chlorellu při kojení, že by i mimčo z toho mohlo čerpat. Nu, uvidíme, za zkoušku nic nedám a snad nenadelam více paseky než užitku
k_hand:
Já užívala GW zelený ječmen před otehotnením i v těhotenství, po příchodu miminka jen chvíli. Přišlo mi, ze jsem měla méně mléka když jsem ho užívala
zkoušela jsem to ještě několikrát, ale pocitově mi to nesedlo, tak uvidis…Plánovat může člověk jak chce ![]()
Zkoušela jsem i jiné značky (kvůli ceně), ale GW je proste top jak barvou, tak chutí a přišlo mi i účinkem…P. S. nejsem poradce ![]()