Chlorella v těhotenství, může se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
13.7.12 11:07

Nemáte některá zkušenost s braním chlorelly až v pokročilém stupni těhotenství? Jsem teď 29tt mám přeléčenou vaginální infekci a mám pocit, že mám rozhozené i střeva tak bych chtěla začít. Mám doma tbl od Green Ways měly by být kvalitní, ale co s dávkováním? Nemůže se detoxikace ke které dochází nějak uvolnit k mimi? Později přidám i lactobacily, ale do nevyčištěných střev to stejně nemá moc cenu.
Taky si trochu slibuji přísun železa z té řasy, nerada bych umělé železo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 11:13

Chlorellu a zelený ječmen od GW používám pravidelně několik let, včetně těhotenství a kojení, i přesto, že se tam píše, že se v těhotenství nemají užívat (je to téměř na všech doplňcích stravy, kvůli zákonům - výrobce by jinak musel, myslím, prokazovat neškodnost a navíc se tak „jistí“..).
Nevidím v tom jediný problém a neměla jsem s tím žádné komplikace, ale já si v těhu vydupala i masáže včetně těch s lávovými kamenuy a aromaterapii a ve třetím trimestru kvůli zádům dornovu terapii..

• Citovat
  • Upravit
620
13.7.12 11:17

@Amber_1977 to vím, že podle zákona potr. doplňky toto mívají napsané. Řeším spíš jak začít, dávkování apod. a když vlastně začínám detoxikovat v těhotenství, jestli je to bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 11:19

Je to v poho, já v těhotenství jela docela brutální detox ledvin podle Jonáše + čínské medicíny.. 8)
Chlorelly, která ti pročistí střevo, se fakt nebojím. To je jako pití bylinných čajů.. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 11:56

Chlorella je dobrá, taky ji na jaře užívám. V těhotenství a kojení bych do toho zbytečně nešla. Na čištění těla bych využila ten většinový zbytek života, kdy nebudu těhotná a nebudu kojit. Např. při kojení se nemá tělo čistit (ani diety), protože prý, když se tělo čistí, tak se škodliviny uvolňují i do mateřského mléka.
Důkazy pro nebo proti asi nikdo vědecky podložené nemá.
Selským rozumemem bych to nechala na pak.
Ale ať si každý dělá, co chce, samozřejmě. :)

• Citovat
  • Upravit
620
13.7.12 12:45
@Anonymní píše:
Chlorella je dobrá, taky ji na jaře užívám. V těhotenství a kojení bych do toho zbytečně nešla. Na čištění těla bych využila ten většinový zbytek života, kdy nebudu těhotná a nebudu kojit. Např. při kojení se nemá tělo čistit (ani diety), protože prý, když se tělo čistí, tak se škodliviny uvolňují i do mateřského mléka.
Důkazy pro nebo proti asi nikdo vědecky podložené nemá.
Selským rozumemem bych to nechala na pak.
Ale ať si každý dělá, co chce, samozřejmě. :)Ale jo já to tak taky beru, že je to mimo těhotenství lepší, ale mám celkem důvod ty vaginální infekce a taky řeším přírodní železo. Proto to zvažuji. Zkoušela jsem se pročistit před otěhotněním, jak úspěšně, to nevím…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 12:54

Na lepší vstřebatelnost železa si v lékárně kup homeopatické Ferrrum Phosphoricum C30 a vezmi si ráno a večer pár kuliček.

• Citovat
  • Upravit
620
13.7.12 13:56

@Amber_1977 homeo nechci, spíš Fe z přír. zdrojů.

Předešlý text se nějak spojil, psala jsem, ano já to tak taky beru, že je detox mimo těhotenství lepší, ale mám celkem důvod ty vaginální infekce a taky řeším přírodní železo. Proto to zvažuji. Zkoušela jsem se pročistit před otěhotněním, jak úspěšně, to nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 14:43

Tak zelený ječmen dvakrát denně bude super. Byla jsem pár lete vegetariánka a železo mi vycházelo lépe než masožravcům :lol:

• Citovat
  • Upravit
vlastuliiik
12.8.12 18:24

S manželem se chystáme, že se začneme na podzim snažit o mimi, užívám teď Femibion 800 (doporučení gynekologa), teď začnu užívat chlorellu a ječmen kvůli kožním problémům (už nevím kudy kam). Nevíte někdo, jestli je možné užívat Femibion i chlorellu s ječmenem najednou? Nebude to vadit případnému těhotenství a užívání v těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
620
12.8.12 18:33

Řekla bych, že chlorella před otěhotněním bude víc než prospěšná. Pročistit se střeva apod. je super. To je dobře že na to myslíš dopředu, já to tady řeším jestli s tím začínat za půlkou těhotenství.

Nebrala bych chlorellu a femibion úplně naráz ale s odstupem několika hodin. Chlorella „váže“ tak bych měla obavu o vstřebání vitamínů z Femibionu. Nebo na 14 dní Femibion vynechat, pročistit střeva a pak pokračovat (brát ale s tím odstupem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
5.9.12 11:04

Chlorella

Ahoj holky, kdo by měl zájem o tuto chlorellu

http://www.24-lekarna.cz/…ICOL-tbl-750

napiště mi zprávu, kamarádka ji má k dispozici, je v ní cca 700 tablet, užíváno cca týden, přenechá za polovinu ceny minim. trvanlivost do 8/2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarulina27
7.7.13 13:01

Já teda brala chlorellu dlouhodobě už před otěhotněním…a jednou nám „ujely nohy a jsem v tom“ takže nic špatného to určitě není, spíš naopak..kolik je párů co se snaží a nejde jim to…

Je dobré si uvědomit že chlorella je plná vitamínů, minerálů a jiných prospěšných látek, není to jenom prostředek DETOXU, právě naopak, vyživuje tělo jako nic jiného a to naprosto přírodně! Takže já bych se toho určitě nebála ani v těhotenství a kojení, je to lepší než chemické vitamíny…k tomu vyvážená strava..nic lepšího mimčovi nemůžete dát:)

• Citovat
  • Upravit
32
20.8.13 12:36

Chlorella

Ahoj všem, já chlorellu a mladý ječmen užívám již dlouho. Je to skvělá věc. Nemusíte mít nikdo z ničeho strach to vám nikdy nemuže ublížit je to 100% čistý přírodní produkt…Já to mám od Green Ways, ječmen je chutově nejlepší na trhu..Obsahuje velkou spoustu vitamínů, minerálu a stopových prvků, které jsou velmi důležité pro tělo. A to nejen v těhotenství. Já jsem na začátku těhotenství a je to velký pomocník. Věřím, že to poznáte, že těhotenství bude dobře probíhat. Četla jsem hodně refencí od maminek, které psaly, jak měly bezproblémový porod a velmi dlouho kojily kvalitní mléko. Sama jsem na to zvedavá. Chci mít naprosto zdravé miminko a chci mu dá to nejlepší. :dance: Pokud s tím začínáte doporučuji začít 3× denně 3 tabletky a zapít ječmenem. Druhý den 3×4 tabletky a takto postupně zvyšovat až docílíte 3X denně 10 tabletek..Uvidíte samy. Já neměla nikdy nějak žádné detoxikační učinky, jen ta plet se zhoršila, ale pak všechno zmizelo..Vlastně všechny jiné zdravotní maličkosti s kterými jsem zápasila :? A ještě… nebyla jsem asi 2 roky nemocná… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.8.13 12:40
@Sarulina27 píše:
Já teda brala chlorellu dlouhodobě už před otěhotněním…a jednou nám „ujely nohy a jsem v tom“ takže nic špatného to určitě není, spíš naopak..kolik je párů co se snaží a nejde jim to…Je dobré si uvědomit že chlorella je plná vitamínů, minerálů a jiných prospěšných látek, není to jenom prostředek DETOXU, právě naopak, vyživuje tělo jako nic jiného a to naprosto přírodně! Takže já bych se toho určitě nebála ani v těhotenství a kojení, je to lepší než chemické vitamíny…k tomu vyvážená strava..nic lepšího mimčovi nemůžete dát:)

Přesně tak! Souhlasím! V dnešních potravinách nejsou žádné vitamíny atd. Tělo je potřebuje. Chlorella a ječmen doplní všechno..Jidlem by jsme toho nikdy nemohli docílit…a mimo jiné obsahuje kyselinu listovou. Já to užívám také déle a otěhotněla jsem po první návštěve manžela :D Je ted pracovně bohužel pryč…Citím se skvěle od té doby co jsem to začala užívat, před tím jsem měla pořád něco špatně… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí