Chlorella v těhotenství, může se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2853
1.2.16 12:39

Vy, které jste braly chlorellu po dobu těhotenství (příp. i kojení), myslíte, že skutečně měla pozitivní vliv na tvorbu mléka? Měly jste mléka dostatek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
1.2.16 13:04

Chlorellu beru dlouhodobe, kojim uz 19 měsíců, nicmene mne nejvic pomohla, kdyz jsem bývala unavená a vyčerpána z 24hodinove pece… :P vlastně celkove mam vic energie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
1.2.16 15:40
@saminomimino píše:
Maminky těhulky,může se prosím tato řasa v těhu??psala jsem na stránky kde ji nabízejí lékaři a ten mi ji nedoporučil že výrobce nemá potřebné testy pro těhotné a tak neví jeslti neškodí,ale našla jsem ji tu právě jako pomocníka v těhu s oslabenou imunutou,moc to potřebuji a nějaké chemie jíst nebudu.Moc díky za radu :srdce:
:mavam: Užívám ji už dlouhodobě + se zeleným ječmenem a co mám od výživové poradkyně informace tak naopak v těhotenství velmi prospívá. Mám ji od firmy Green Ways :) Teď jsem 30tt. :) :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.2.16 13:33

Ahoj těhulky. Jsem 20tt a taky chci začít s chlorellou, chtěla jsem dřív ale nějak nebyly penízky. Brala jsem ji i při první těhu a chvilku i potom, ale pak jsem nějak přestala. Naše porodní asistentka nám ji na kurzech velice doporučovala, i s ječmenem. Jaký má ale vliv na tvorbu mléka netuším. Akorát teda mám problém, že teď žiju ve Francii a tady se normálně v lékárnách nedá skoro sehnat a co jsme měli s manželeme na podzim, tak to jsou velké tablety, které se berou tuším max 3 denně. Budu muset rochu ponetit. A taky bych ji chtěla začít dávat čtyřleté dceři, ale nevím, jak a do čeho jí ji zaonačit, protože jinak ji nechce :( a v pití to pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
4.2.16 13:41

Já dávám malýmu uz ted, ma rok a pul, videl, ze si ji dávám ja a on chce vsechno, co mame my..takze stoji u skříňky, rve koko a chce tabletku chlorely :P pochroupe to jako bonbon :potlesk: u starších deti je to horší no, nevim jak donutit spolknout a zapít… :think: asi opravdu naučit jako male dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
26.9.17 16:59

Teď jsem slyšela názor jedné těhotné, která užívá chlorellu dlouhodobě. Pokud chlorellu (či jiné zelené potraviny) užíváte již před těhotenstvím, vysazovat není nutné. Pokud byste s chlorellou měly začít během těhotenství, raději ne - už kvůli detoxikačním účinkům - toxiny by mohly negativně ovlivnit plod. To mi přijde rozumný pohled. Jinak např. tady píšou obecně o chlorelle v těhotenství, tzn. obecně se to nedoporučuje, protože chybí testování - kdo těhotný by testoval/riskoval, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
13.6.18 08:36

Ahoj, muze se zacit v prubehu tehotenstvi? Ja zacala asi ve 4 mesici, beru teda jen 6tablet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí