Chlorprothixen - zkušenosti

12.12.24 10:17

Chlorprothixen zkušenosti

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s lékem chlorprothixen 45mg? Beru tritticco, ale proto, že jsem začala mít noční můry mi p. Doktorka předepsala ještě toto. Zajímalo by mě hlavně, jestli potom nepřiberu? A jestli to mělo nějaké negativa pro vás..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9189
12.12.24 12:20
@Katerinakrutinozka píše: Více

Ahoj, Chlorprothixen má sílu 15 mg, nebo 50 mg, takže počítám, že máš asi 3krát 15 mg, pokud máš brát 45 mg. Jinak jsem ho brala opakovaně, na spaní, úzkost atd. a nepomohl mi tedy nikdy, i když jsem denně brala 150 mg. Nepřibrala jsem nic, NÚ jsem neměla. Noční můry mám hrozné celý život, řekla bych, že léky, které by je vyřešily, nejsou, ale tak uvidíš, vyzkoušej, Dr. asi ví, proč ti ho předepsala. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.24 12:31

@Lollitka děkuju za reakci. Jojo, beru 3×15, a mám zatím taky pocit, že to nedělá vůbec nic, ntak uvidím, ještě počkám.. děkuju 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.24 20:41

Já beru chlorprothixen uz asi dva roky a mně moc pomohl. Beru ještě ad a antipsychotika, ale chlorprothixen mi pomohl ze všeho nejvíce

• Citovat
  • Upravit
2331
14.12.24 12:26

Mám předepsaný Chlorprothixen 15 mg při stresu a úzkosti. Na psychiku docela pomáhá, ale měla jsem NÚ - sucho v ústech, bušení srdce, kolísání tlaku, nevolnost. Když jsem si vzala dvě tablety, byly NÚ o něco horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.25 10:02

Máte někdo zkušenosti s tímto lékem?

V příbalovém letáku se píše, že způsobuje spavost a závratě - mám se obávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.25 11:45

@cambridge na mě působí dost tlumivě, ale beru ho na spaní, takže splňuje účel. Že by mi po něm bylo nevolno, to ne, po 3 měsících co ho beru jsem moc spokojená. Závratě po něm taky nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.25 17:13
@Katerinakrutinozka píše: Více

A jakou dávku bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.25 17:23

@cambridge 75 mg (jeden a půl 50mg) a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.25 17:50

@Katerinakrutinozka já mám brát 15mg -30mg při potížích, max. 3 denně. Tak doufám, že to nebude způsobovat zas až takovou ospalost, když to mám brát i přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.5.25 18:44

Chlorprothixen a neurol

Po smrti syna mi byl na měsíc předepsán ráno 1× chlorprothixen a večer 1× neurol, jsem zpomalená a utlumená, takže asi zabírá. Máte někdo zkušenosti jak se přechází na „normální“ stav po vysazení prášků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová