Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já je mám taky, vytrhávám pinzetouo, je jich málo. A myslím, že to má hodně žen. Buď v klidu.
Já se přiznám mám jich tam pár asi jako ty.Občas ty kolem bradavek vytrhávám pinzetou jinak se stím nedá nic dělat.P.
Tak ja nemam,ale pritel ano,ma na jedny bradavce dva chlupy,jinak nikde nic ani hrud nema,tak mu je vzdycky vytahnout pinzetou i pres jeho protesty
taky jich tam pár mám, světlounký, kraťounký. Občas se objeví nějaký černý dlouhán, tak ho vytrhnu a hotovo.
Pár jich tam mám, ale blonďaté, takže já to neřeším. Není to vůbec vidět. ![]()
Anonymní píše:
Jojo,taky mám, taky trhám.
Potěší,že nejsi sama,že?
potěší ![]()
Anonymní píše:
Ahoj,jen tak by mě zajímalo,máte některá chloupky okolo bradavek,rsp. prsních dvorců?
Já ano,je to normální?? Tedy ne,že bych byla vysloveně chlupatá,ono to asi není ani vidět,jen zblízka,ale vadí mi to. Jsou to tmavší chloupky, než ty,které jsou normálně po celém těle,je jich pár.
mám a ne málo už od puberty, pravidelně je vytrhávám protože jsou navíc tmavý
naštěstí nezarůstají
Anonymní píše:
Ahoj,jen tak by mě zajímalo,máte některá chloupky okolo bradavek,rsp. prsních dvorců?
Já ano,je to normální?? Tedy ne,že bych byla vysloveně chlupatá,ono to asi není ani vidět,jen zblízka,ale vadí mi to. Jsou to tmavší chloupky, než ty,které jsou normálně po celém těle,je jich pár.
A nejsi náhodou kluk? ![]()
Já taky a přemýšlím, co to udělá teď v těhotenství? jinak vytrhávám, a teď jsem přestala, jenomže je to nevzhledný, tak to asi zas všechno vytaham, tak jich mám tak do 10