Pomóc - manžel má rýmičku a kašlíček :-D

10052
14.1.11 11:31

Pomóóc - manžel má rýmičku a kašlíček:-D

Ahoj,

taky máte doma podobné peklo jako já když se váš manžel trošičku nachladí? Včera párkrát smrknul, párkrát pokašlal a dneska už leží v postely a je totálně na umření, ráno jsem mu musela doject do lékárny asi pro 20 léků. Z ložnice na mě huláká abych mu donesla čajíček s medíčkem a citrónkem že je mu hrozně zle. Pak volá že má hladíček, tak mu říkám že bude za chvíly oběd. Jdu mít jedním okem nádobí a vařit a druhým okem sleduju ječící Klárku které se zaseklo koště pod židlí a nejde ven. Čuchám psa, děsně pr(u)dí že už potřebuje ven, prostě nestíhám. Pak slyším zoufalé volání z ložnice, tak se jdu podívat co se dějě chudinkovi a ten mi pochroumaným hlasem oznamuje že ten oběd bez tatarky nesní. Otevírá se mi kudla v kapse protože zrovna žádnou doma nemáme, raději s klidem zavírám dveře a modlím se aby už se vyléčil jinak se zblázním:-)

Příspěvek upraven 14.01.11 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5173
14.1.11 11:32
zuzka.mamka píše:
Ahoj,taky máte doma podobné peklo jako já když se váš manžel trošičku nachladí? Včera párkrát smrknul, párkrát pokašlal a dneska už leží v postely a je totálně na umření, ráno jsem mu musela doject do lékárny asi pro 20 léků. Z ložnice na mě huláká abych mu donesla čajíček s medíčkem a citrónkem že je mu hrozně zle. Pak volá že má hladíček, tak mu říkám že bude za chvíly oběd. Jdu mít jedním okem nádobí a vařit a druhým okem sleduju ječící Klárku které se zaseklo koště pod židlí a nejde ven. Čuchám psa, děsně pr(u)dí že už potřebuje ven, prostě nestíhám. Pak slyším zoufalé volání z ložnice, tak se jdu podívat co se dějě chudinkovi a ten mi pochroumaným hlasem oznamuje že ten oběd bez tatarky nesní. Otevírá se mi kudla v kapse protože zrovna žádnou doma nemáme, raději s kliden zavírám dveře a modlím se aby už se vyléčil jinak se zblázním:-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
14.1.11 11:34

Zuzko mám. Od 26. prosince mi tu prskal a hekal, nejdřív to chytl malý a po něm i já, takže po novým roce hurá k lékařům. Muž dostal ATB a to si nedokážeš představit, jaký byl chudáček, protože on jediný dostal ATB. No samozřejmně mě bylo nejhůř, když už on byl v práci, ale já jsem přece silná a musím to zvládnout, když je tady dítě. No a včera už zase přišel s tím, že cítí, že má teplotu, že ho zase bolí v krku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
14.1.11 11:35

Jo a to nemluvím o tom, že když je špatně mě, tak si honem něco vymyslí, co by ho mohlo bolet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.1.11 11:35

No jo Zuzi,
hold musíš počítat s tím, že tohle je pro chlapy smrtelná nemoc.
Můj manžel taky při tomhle stavu umírá. Když jsem nemocná já, tak to je přeci něco jiného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.11 11:36

Taky to znám :zed: :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
27264
14.1.11 11:37
valkil píše:
Tak nemám to tak strašný jako Ty , ale od něděle mám doma umírající mrtvolu, ale zajít si k doktorce to ne! V práci to má v pohodě, domluvil se a pracuje z domova, já zatím ještě chodím do práce a tak to snáším až od odpoledne.
Teď má z něčeho oteklý jazyk. A zrovna mě napadlo, jestli to nemůže být nějaká alergie na ten 100+1 různých léků co zkouší baštit.

Jojojo přesně, k doktorce si nezajde, protože on ví, že má zánět nosohltanu :D Chlemtá tady stodal, který je na kašel, ačkoli vůbec nekašle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
14.1.11 11:38

Zuzi, tak to znam mela jsem to doma na novy rok, Kasel rymicka je muzska nemoc na 7:-) jinak je na umreni. Ja mit to co on, tak jeste musim uvarit uklidit, pracovat, pohrat si s Kubikem a jeste sledovat dalsi mimino (manzela v posteli) poteš koště… Jinak jestli nemas tatarku tak ji rychle vyrob, aby jsi nemusela nikam ven v tomto psim pocasi… Nebo nechas Klarku tatkovi na hlidani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.1.11 11:38

jojo, oni se trošku nachladí a už leží v postely a nechají se obletovat, ale my jsme kolikrát 10× víc nemocné než oni, a musíme se postarat o děti, domácnost, uklidit o zvířata a nějaký fňukání v postely neexistuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.1.11 11:40

janíku, kdybych nechala klárku na hlídání andymu, po návratu z obchodu bych asi musela volat záchranku nebo nevim:-))

řekla jsem mu rovnou že tatarku nemám a bud to sní nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.1.11 11:40

No jo chlapi! Oni by chtěli umřít i na rýmu :mrgreen:
Udělej mu dobrý čajík, dej mu vitamíny, hlavně C a bude za chvíli fit. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.1.11 11:42

Zuzko, já bych volala 112 a nechala ho odvést rychlou… :mrgreen:

Postav chlapovi k posteli čaj, vezmi dítě a psa a běž na procházku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.1.11 11:42
:potlesk: :potlesk: :palec:

hlavne kliiiiiiiiiid! :cert: :lol: az mu bude lip, frkni mu holku a jdi s kamoskou na kafe a nejlepe na pul dne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.1.11 11:46
lleennttiillkkaa píše:
Zuzko mám. Od 26. prosince mi tu prskal a hekal, nejdřív to chytl malý a po něm i já, takže po novým roce hurá k lékařům. Muž dostal ATB a to si nedokážeš představit, jaký byl chudáček, protože on jediný dostal ATB. No samozřejmně mě bylo nejhůř, když už on byl v práci, ale já jsem přece silná a musím to zvládnout, když je tady dítě. No a včera už zase přišel s tím, že cítí, že má teplotu, že ho zase bolí v krku…

To mi něco připomíná… :think:
Manžela jen bolí hlava…a je přešlý, já trpím migrénama, bolesti páteře (loni mi neurolog říkal, jak tak můžu vůbec fungovat - ono ne, že můžu, ale musím!), kdo by se pak postaral o malého. Uvařit, uklidit pohrát, když je špatně mi, to si nemůžu dovolit polehávat…
Ale to má asi každá ženská…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
14.1.11 11:46
zuzka.mamka píše:
janíku, kdybych nechala klárku na hlídání andymu, po návratu z obchodu bych asi musela volat záchranku nebo nevim:-))řekla jsem mu rovnou že tatarku nemám a bud to sní nebo ne

Zuzi, tak to by byt vypadal jak po vybuchu a mozna by jsi zachranku volala uz z obchodu:-( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová