Pomóc - manžel má rýmičku a kašlíček :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27265
14.1.11 13:13
madi píše:
Zuzko, soucítím s tebou :mrgreen:
Míváme to doma podobné, když má rýmičku. S tím rozdílem, že mi minimálně jednou za pět minut hlásí podrobně jeho zdravotní stav - jak se to zlepšilo/zhoršilo/stále stejné, nemůže dýchat, smrkat, kašlat :mrgreen:
On tedy neleží v posteli, ale táhne se za mnou jak stín a pořád mi toto vykládá. Bych ho zaškrtila nejradši :cert:
Ale zajímavý je, že když ležel doma po operaci slepého střeva, zas tak hrozný to nebylo a to ho ta jizva fakt bolela. Chlapi jsou holt herci, no :roll:
Jinak máš pravdu v tom, že ženská musí vydržet mnohem více, sice padá na ústa, ale musí se postarat o domácnost a děti :pocitac:

Madi přesně, furt se šourá po bytě a opakuje jak je mu zle, jak má teplotu, jak ho všechno bolí…
Jo a můj táta byl kvůli banální operaci tříselný kýly doma půl roku. 3 měsíce před operací a 3 měsíce po operaci :D Před operaí chápu, že nemohl v práci tahat těžký věci, ale po tý operaci…Já už 14 dní po císaři táhla těžkou tašku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
14.1.11 13:16

Výborný téma!!! :potlesk: :palec:

My byli včera u zubaře. Já obličej jak havajskej domorodce s melounem v hubě-zánět jako kr*va, za týden jdu na sekání dvou stoliček v plné anestezii. Mužovi sudnavali jen zubní kámen a celej den tu chodil a skučel jak to bolelo a bolí. Tak si to jal vypláchnout rumem, protože prej mu to ani nevydesinfikoval, a lahodil si jak je to skvělý :roll: Říkám: Do večera s takovou budeš jak pumlíč!!! :cert: Vim velice dobře, že zubní kámen nebolí!!! Je to nepříjemný, ale rozhodně to nebolí. Ale zase oceňuju jeho uznání, že prej kdyby měl to co mám já, asi by se pos… strachy a bolestí. Hm, to určitě ano, my ženský hold vydržíme vše.

Zakladatelko ty doby, kdy jsem kolem „nemocného“ muže lítala jako ty, jsou dávno pryč. Teď, když skučí s obrovskou telotou 37,5 mu sice čaj uvařim, prášky podám a respektuju, že mu je fakt zle :roll: , ale nějaký posluhování, to má smůlu. Mě si nikdo takhle cvičit nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.1.11 13:16

Lentilko, přesně, je mu zle, ale když mu dám nějaký lék, tak nechce, když ho pošlu k doktorovi, tak nepůjde :mrgreen:
Jediný, co uznává, jsou větrový Halls, ty mu pomáhají na všechno. A běda, když nemáme doma zásobu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8097
14.1.11 13:26

Rýmečka a kašlíček je pro chlapa vražedná komnibace. Ale ženská i při horečkách 40 musí zvládnout všechno, my to prý máme tak nastavené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.1.11 13:27

Tak už je doma z práce, jinak chodí v půl8 večer! Má RÝMIČKU a „umírá“. Před chvíli jsem psala, že to u nás vypadá na umírací víkend a už je to tady :mrgreen: . Donesl kilo citronů, pomeranče a ČOKOLÁDU. A novou knihu. To jakože ještě měl sílu jít do knihkupectví a udělat si radost. :pocitac: Instrukce - musím ležet, chci klid, potřebuje zelený čajíček s citronem a donést do ložnice. Má u sebe knížku, ovoce, čokošku, noťas a leží. Tak to je dobrý, já mám doma 2 nemocné cácorky a teď totok :dance: .
Jo a minulý týden měl hlášku - byl na preventivní prohlídce z práce a volal pro výsledky. Prý je zdravý a on to komentoval tak, že " Zase nic nenašli!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chudák hypochondřík :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.1.11 13:31
Barbarella75 píše: … " Zase nic nenašli!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chudák hypochondřík :pankac:

„Zase nic nenašli…“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No já se picnu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
14.1.11 13:39
Wiolla píše:
„Zase nic nenašli…“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No já se picnu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
14.1.11 13:41
madi píše:
Lentilko, přesně, je mu zle, ale když mu dám nějaký lék, tak nechce, když ho pošlu k doktorovi, tak nepůjde :mrgreen:
Jediný, co uznává, jsou větrový Halls, ty mu pomáhají na všechno. A běda, když nemáme doma zásobu :mrgreen:

Není nad to cpát se bonbonama co?
U nás vede ten stodal, musí být neustále v lékárně a prý je to všelék :D
No ale když jsem mu řekla, že mu koupím preventan na imunitu, tak se ošívá, že je to zbytečně drahý a kdo ví co. Asi se naštvu a dojdu pro něj nebo bych ho musela bacit pánvičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.1.11 13:53

Zuzko, jediná rada: I. fáze- prdícího psa vylífrovat do chodby, manželovi hodit oběd bez tatarky do koše, když nechce jíst, tak nechce :mrgreen: , dítěti vyprostit smeták zpod židle aby neječelo. jít se uklidnit a vydejchat na chodbu. II. fáze, psovi nasadit obojek, vodítko a náhubek(i když ten by se určitě hodil i manželovi), manžela vyhodit z postele(rýma se nejlíp léčí venku na čerstvým vzduchu) a ať jde prdícího psa vyvenčit. Ty zatím obstaráš dceru, nádobí a v klidu doděláš co potřebuješ. Účinek ty dvě fáze budou fenomenální, manžílkovi se bude líp dýchat, než v zavřené místnosti, pes už nebude prdět, holka bude v klidu a vše uděláno. a když manžel bude chtít čajínek, můžeš s klidem a nohama na stole říct, no vidíš miláčku jak se ti venku ulevilo, čaj si uvař sám :mrgreen: :lol: u nás to teda vždy fungovalo a ještě mi neumřel spíš naopak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.1.11 13:56

A to se opakuje každý rok! Že on chudáček tomu doktorovi pořád říká, že mu něco je a doktor vždycky, že je zdravý.
Připadá mi jako ten starý dědek Bedřich z filmu Vesničko má středisková: Pane doktore, vy všechno zlehčujete. Já nejlíp vím, jak mi je. Já už tady dlouho nebudu.
A Hrušinský: … Tak víš, kam jeď. Jeď do Pelhřimova. Prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš… Další!

Takového exota já mám doma,holky! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
14.1.11 13:59

Holky a já mám kamaráda, který je hypochondr, ale jako opravdu. Neustále vyhledává na internetu příznaky vážných chorob a pak zjišťuje jestli náhodou nějakou z těch chorob nemá a jakmile se shoduje alespoň nějaký příznat, tak tu nemoc zaručeně má a eltí k doktorovi.
Chodí k lékaři, zubaři, léčiteli, na akupunkturu, na masáže a k psychologovi.
Obdivuju jeho ženu, že ho ještě nezabila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.1.11 14:00

to by chtělo fakt tu návštěvu kremačky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
14.1.11 14:02

kdyby zabila, neměl by co léčit ani jeden doktor, vždyť by přišli na mizinu, ale fakt to je dílo :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
14.1.11 14:03
Wiolla píše:
„Zase nic nenašli…“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No já se picnu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak koukam, ze ty chlapi jsou vsichni udelani pres kopirak, muj syn je neco podobneho, herečka, ma kasel a chce medicinu, mohl by ji pit na litry, a kdyz mu nedam tak je scena, tak jsem mu do lahve od mediciny nalila vodu a je klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.1.11 14:07

Nejdřív jsem to brala jakože sranduje, ale časem jsem pochopila, že ne.
Znám ho 7let a 7let bere každé ráno kapsle česneku a pupalky, že to někde četl, že to pomáhá.
Když se vrátil z preventivky a jasně, že zdravíčko z mého miláčka tříská ušima a on sklamaný,tak jsem mu říkala, že by to chtělo výměnu prášků, co bere už nejmíň 7let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová