Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já také vytrhávám pinzetou, ale nějak mě to taky nebaví. Co odstranění laserem?
tak to jsme na tom stejne ale to je asi zalezitost financni to bych asi na to nemela ![]()
Anonymní píše:
tak to jsme na tom stejne ale to je asi zalezitost financni to bych asi na to nemela
No, asi tak ![]()
Holky já taky trhám, beru to při jednom, obočí a chloupky.
Hold některé máme trošku více mužských hormonů, ikdyž to na nás není vidět. ![]()
Když jsem to řešila na gyndě, tak mi dr.řekla, že by možná pomohly ženské hormony(utrogestan)
Zatím jsem to nezkoušela.
Hodně zdaru s trháním ![]()
Myslím, si že to má každá z nás ty chloupky, ať je to blondýna nebo bruneta , jedině pomůže pinzeta
jěště aspoň ta tu je
Taky je mam a vubec mi to nevadí prostě je vytrhnu,ja mam třeba po porodu chlupate i břicho a v těch striich mě ty chloupky zarustji dost nepřijemne ![]()
Taky je trhám pinzetou. Manžel tedy ví že je tam mám a nevadí mu to. Jen když zapomenu je vytrhnout tak to pak komentuje a bere to s humorem. Ale mě je to nepříjemné. Ale jinak ok.
Z běžně a okamžitě dostupných metod mě taky napadá jedině pinzeta. Nebo ustřihnout - to je ale řešení na malou chvíli.
OT: A proč by se ti měl přítel vysmát? To nějak nepobírám…
Anonymní píše:
Myslím, si že to má každá z nás ty chloupky, ať je to blondýna nebo bruneta , jedině pomůže pinzetajěště aspoň ta tu je
Asi jsem divná, ale já chlupy na bradavkách nemám. Omlouvám se za zvědavé otázky, ale, holky, to ty chlupy rostou na dvorcích? Přímo z bradavky to asi nee. Co? Nějak si to neumím představit. Každopádně nezávidím a soucítím ![]()
Jsem zakladatelka tak tobe zavidim ze ti nic neroste.Me rostou na dvorce ty mam uplne cerny a na celym prsu mam uz svetlejsi ty mi nevadi nejsou ani moc videt.
Ty brďo! Tak s tím jsem se fakt nikdy nesetkala, ale asi to bude tím, že si běžně mezi sebou holky prsa neukazují
Taky mě napadlo - jak už tady nědko psal - řešit to hormonama, pokud to máš tolik a mělo by ti to znepříjemnit chvilky s přítelem ![]()
Úplně normální ségra nemá a já jo, pár hormonů navíc a je to. Takže v klidu. ![]()
Mám taky - kolem dvorců. Trhám pinzetou. Přitom jsem světlý typ. Neupravilo se to ani těhotenstvím. Podle mě je to normální. Chlapi jsou taky míň a víc chlupatí. Jenže o tom, že to mají i ženy se nikde nepíše. Začalo mi to v pubertě. A dokud nebyl internet a já nezjistila, že je to normální, tak jsem myslela, že jsem vadná.
Našla jsem tuhle diskusi a taky bych se chtěla vypsat a třeba od vás poradit, jestli vám nějaké hormony pomohly?
začlo to v pubertě, chlupy na bradavce…trhám pinzetou, ale je to čím dál tím horší…Chlupy zmizely v těhu a v době kojení, pak se jednoho dne vzbudím a byly tam zase…Dále chlupy na ukázováčku na noze, a ted mi začla chlupatit brada…začlo to jedním, tak přece ho tam nenechám, tak škubám a už jich tam mám více…no děs ![]()
Ahoj holky,mam takovy problem je mi neco pres dvacet mam pritele a jedno dite ale ted k memu problemu mam na bradavkach docela dost chloupku (jsou cerne)a stydim se kdyz muj pritel chce sex za svetla bojim se ze to uvidi a vysmeje se.Vzdy pred tim si je nejak vytrham ale je topro me neprijemny.Muzete mi poradit jak se chloupku zbavit existuje na to vubec neco????Dekuji