Chlupy na bradavce

Anonymní
6.8.10 12:10

Chlupy na bradavce

Ahoj holky,mam takovy problem je mi neco pres dvacet mam pritele a jedno dite ale ted k memu problemu mam na bradavkach docela dost chloupku (jsou cerne)a stydim se kdyz muj pritel chce sex za svetla bojim se ze to uvidi a vysmeje se.Vzdy pred tim si je nejak vytrham ale je topro me neprijemny.Muzete mi poradit jak se chloupku zbavit existuje na to vubec neco????Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.8.10 12:13

Já také vytrhávám pinzetou, ale nějak mě to taky nebaví. Co odstranění laserem?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.10 12:15

tak to jsme na tom stejne ale to je asi zalezitost financni to bych asi na to nemela :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.10 12:19
Anonymní píše:
tak to jsme na tom stejne ale to je asi zalezitost financni to bych asi na to nemela :nevim:

No, asi tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
58
6.8.10 12:22

Holky já taky trhám, beru to při jednom, obočí a chloupky. :-( Hold některé máme trošku více mužských hormonů, ikdyž to na nás není vidět. :wink:
Když jsem to řešila na gyndě, tak mi dr.řekla, že by možná pomohly ženské hormony(utrogestan)
Zatím jsem to nezkoušela.

Hodně zdaru s trháním :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.10 12:31

Myslím, si že to má každá z nás ty chloupky, ať je to blondýna nebo bruneta , jedině pomůže pinzeta :mrgreen: jěště aspoň ta tu je

• Citovat
  • Upravit
1692
6.8.10 12:34

Taky je mam a vubec mi to nevadí prostě je vytrhnu,ja mam třeba po porodu chlupate i břicho a v těch striich mě ty chloupky zarustji dost nepřijemne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.10 12:40

Taky je trhám pinzetou. Manžel tedy ví že je tam mám a nevadí mu to. Jen když zapomenu je vytrhnout tak to pak komentuje a bere to s humorem. Ale mě je to nepříjemné. Ale jinak ok.

• Citovat
  • Upravit
891
6.8.10 17:04

Z běžně a okamžitě dostupných metod mě taky napadá jedině pinzeta. Nebo ustřihnout - to je ale řešení na malou chvíli.
OT: A proč by se ti měl přítel vysmát? To nějak nepobírám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.8.10 22:30
Anonymní píše:
Myslím, si že to má každá z nás ty chloupky, ať je to blondýna nebo bruneta , jedině pomůže pinzeta :mrgreen: jěště aspoň ta tu je

8-o Asi jsem divná, ale já chlupy na bradavkách nemám. Omlouvám se za zvědavé otázky, ale, holky, to ty chlupy rostou na dvorcích? Přímo z bradavky to asi nee. Co? Nějak si to neumím představit. Každopádně nezávidím a soucítím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.10 10:02

Jsem zakladatelka tak tobe zavidim ze ti nic neroste.Me rostou na dvorce ty mam uplne cerny a na celym prsu mam uz svetlejsi ty mi nevadi nejsou ani moc videt.

• Citovat
  • Upravit
5527
7.8.10 22:00

Ty brďo! Tak s tím jsem se fakt nikdy nesetkala, ale asi to bude tím, že si běžně mezi sebou holky prsa neukazují :nevim: Taky mě napadlo - jak už tady nědko psal - řešit to hormonama, pokud to máš tolik a mělo by ti to znepříjemnit chvilky s přítelem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.6.13 22:00

Úplně normální ségra nemá a já jo, pár hormonů navíc a je to. Takže v klidu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
25.6.13 22:11

Mám taky - kolem dvorců. Trhám pinzetou. Přitom jsem světlý typ. Neupravilo se to ani těhotenstvím. Podle mě je to normální. Chlapi jsou taky míň a víc chlupatí. Jenže o tom, že to mají i ženy se nikde nepíše. Začalo mi to v pubertě. A dokud nebyl internet a já nezjistila, že je to normální, tak jsem myslela, že jsem vadná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chlupataopice
1.9.13 14:10

chlupy snad všude

Našla jsem tuhle diskusi a taky bych se chtěla vypsat a třeba od vás poradit, jestli vám nějaké hormony pomohly?
začlo to v pubertě, chlupy na bradavce…trhám pinzetou, ale je to čím dál tím horší…Chlupy zmizely v těhu a v době kojení, pak se jednoho dne vzbudím a byly tam zase…Dále chlupy na ukázováčku na noze, a ted mi začla chlupatit brada…začlo to jedním, tak přece ho tam nenechám, tak škubám a už jich tam mám více…no děs :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex