Chobotnice Lamaze - vadný kus?

50725
24.12.09 23:00

Chobotnice Lamaze - vadný kus?

Prosím, prosím, mám dotaz pro ty, kteří vlastní tuto hrající chobotnici od Lamaze. Samík ji dostal k Vánocům od babičky. Teď si tu s ní hraju a zjitila jsem, že nám „nedali“ jeden tón - žluté a oranžové chapadlo vydávají stejný tón - žluté by mělo být H, ale místo toho je C2, stejně jako oranžové.

Máme vadný kus nebo je to obecná chyba této hračky? Celkem mě to totiž štve, tak jestli se to dá reklamovat nebo ne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
25.12.09 00:07

Ahoj, zatím ti neodpovím, ale počkej do zítra, kdy se zeptám manžela…firma, kde pracuje,je výhradním dovozcem zn. Lamaze, takže by to měl vědět. Máme chobotnici doma taky, ale nikdy jsem na to nepřišla, ale jsem hudební antitalent, takže zítra ozkouším. Zkus mi přiblížit, o které chapadlo jde.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
25.12.09 00:09

Jinak si ještě myslím, že o obecné chybě tohoto rázu a za ty prachy se vůbec nedá mluvit, pokud reklamují něco a nefunguje to, určitě to reklamovatelné je.

• Citovat
  • Upravit
50725
25.12.09 00:16

No jo, teď jsem si líp četla popis a píšou, že chapadla tvoří oktávu - což netvoří, když je tam jeden tón 2×, že jo… :lol: Spíš mi šlo o to, jestli to třeba není u všech - nevyreklamuju nic, když není za co vyměnit (jedině vrácení peněz teda… :roll: )

Jinak je to chapadlo oranžové se žlutým koncem - ob jedno směrem doleva od toho s nášivkou Lamaze - jak jsem psala, to, které by za normálních okolností mělo být tón H… Takže to druhé nejvyšší, předposlední v oktávě… :mrgreen:

Budeš moc hodná, když se pozeptáš, případně ozkoušíš, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
25.12.09 10:20

My jí máme a hraje nám vše tak jak má, takže to bude spíš chyba jednoho kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.12.09 10:33

Tak bezva, vrátím ji tedy Ježíškům k výměně… Snad si nechali lístek… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.12.09 16:25

U nás je to taky v pořádku. Já jsem sice hudební antitalent, ale manžel sluch má. Já bych ji reklamovala. Jinak u nás začala mít chobotnice úspěch až v době, kdy Tobík začal chodit a na chapadla šlapal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.12.09 17:26

Achdarek - díky moc, tak budem reklamovat :mrgreen:

U nás má zatím úspěch u mě :lol: Ale tak myslím, že nejdřív ji může oslintávat a pak se uvidí :lol: Když jsem mu hrála, tak se zatím líbilo, uvidíme, co dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
25.12.09 18:37

Manžel taky říkal, že jednoznačně reklamovat. Pokud by byl problém, napiš mi třeba SZ a vyřešilo by se to.

• Citovat
  • Upravit
50725
25.12.09 18:45

jjeleno, díky moc. Snad to proběhne v pohodě, kupovala to švagrová až v Pardubicích a teď je na svátky tu, tak to bude zřejmě chvíli trvat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí