Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, nemate nahodou zkusenost s touto hrazdickou?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
nebo muzete mi dporucit jinou?diky
My mame tuto , akorat ji mame se zviratky visicimi na pascich a ne krouzcich.
Nejdriv to mel na lezeni pod ni, ja teda ocenila ty pasky, ktere jsem ze zacatku prodlouzila hodne, nechtel veci brat do rucicek, tak to pomohlo.
Ted ji mame bez nozicek, placa do ni, kdyz lezi na brisku nebo ji spousti nohama, az bude sedet a stat, tak to zase bude jinak. Hraje u nas kazdy den.
Jen manzel celkem trefne rikal, ze je to nacvik na gamblerstvi, vydava to podobne zvuky jako automty a stejne to blika ![]()
Doporučuju ti koupit tu nejobyčejnější co prodávají. Děti navěšené hračky rychle omrzí, tak stačí jakákoli levná hrazdička, u které je možno měnit závěsné hračky.
U nas jede denne uz asi 4m, takze mi stalo za to vrazit do neceho vicefunkcniho ![]()
My mame tu samou jako Cici a je super. Nerekla bych, ze se omrzi, dyt se na ni da povesit cokoli. Naseho smradocha bavi, ale s tim gamblerem ma manzel Cici pravdu ![]()
My máme tu první a je super. Ondra si s ní začal hrát, když mu byly necelé tři měsíce, nejdřív jen ležel, koukal a občas do něčeho vrazil spíš náhodou. Pak se naučil si s ní hrát „účelně“, když začal lézt, klečel u ní a taky ho to bavilo. Hrál si i ve stoje a chvíli vsedě, teď už jsme mu ji sbalili, protože jsme ji poslali bratránkovi
. Ale myslím, že kdyby tu byla, ještě by ji občas provětral.
Katko, myslis uplne tu prvni chicco?nebo tu prvni 5v1 z druheho prispevku?
My Chicco Duo meli a vlastne jeste mame a je vyborna. Panel na postylce byl jeste nedavno a kdyby do nej nebusila a nebudila nas rano, tak ho ma jeste ted.
Fakt si ji nemuzu vynachvalit a vrele doporucuju…
katka-m píše:
Myslím tu první Chicco.
katko s tou chybu fakt neudelas.
Starsi dcera mela nejakou no name z hypermarketu a bylo to jak nebe a dudy a to jsme obmenovali casto hracky.
Jj, já vím, my jí zdědili po neteři (která ji mimochodem dostala od mého přítele, když byla maličká). Pak jsme jí meli my pro Ondru a teď už jí má zase další Ondrův bratranec a my doufáme, že se k nám zase relativně brzo vrátí
.