Chodí brzy spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32185
27.10.21 13:18

@Evi88 Vis co, my, co nam deti chodily spat ve 23 a vstavaly pred 7, tak jen tise zavidime :mrgreen: :hug: :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25563
27.10.21 13:23
@Jahru píše:
Dětičky se, už jako malá pacholata, naučily, že když o víkendu vzbudí maminku moc brzo, tak jim TV, PC a podobné srandičky okamžitě vypne. Takže jsou tiše jako pěny :mrgreen:
:mrgreen: :potlesk: to jsi dobrá, na tohle jsem měkouš :mrgreen:
je fakt, že poslední rok dva jedou spíš na sluchátkách a mobilech, tak to už není takové psycho, jak když mi tu v jejich dávných školkových letech v šest ráno třeba v neděli řvalo na plný kecky Teletubbies :mrgreen:
už jen ta znělka pro mne znamenala asociaci na texaský masakr motolovou pilou :mrgreen:
Tinki-vinky Tinki-vinky
Dipsi Dipsi
Lala Lala
Po Po
Teletubies teletubies say hello hello :zed: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
dodnes v uších…

leč, ráda na to vzpomínám, ta léta jsou tak strašně pomíjivá, že tohle beru fakt jako „malé věci“ ;) a nakonec to vlastně bylo krásné :srdce:
PS : jooo a ještě tu jel v té době po ránu taky často ELMO, ten se mi líbil trochu víc, byl edukativní a krásná příšerka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10101
27.10.21 13:30
@Lucy75 píše: :mrgreen: :potlesk: to jsi dobrá, na tohle jsem měkouš :mrgreen:
je fakt, že poslední rok dva jedou spíš na sluchátkách a mobilech, tak to už není takové psycho, jak když mi tu v jejich dávných školkových letech v šest ráno třeba v neděli řvalo na plný kecky Teletubbies :mrgreen:
už jen ta znělka pro mne znamenala asociaci na texaský masakr motolovou pilou :mrgreen:
Tinki-vinky Tinki-vinky
Dipsi Dipsi
Lala Lala
Po Po
Teletubies teletubies say hello hello :zed: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
dodnes v uších…leč, ráda na to vzpomínám, ta léta jsou tak strašně pomíjivá, že tohle beru fakt jako „malé věci“ ;) a nakonec to vlastně bylo krásné :srdce:
PS : jooo a ještě tu jel v té době po ránu taky často ELMO, ten se mi líbil trochu víc, byl edukativní a krásná příšerka :mrgreen:

U nás frčel Bořek Stavitel :mrgreen: Kde ty časy jsou  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.10.21 14:02

@Hobitka Tak ono já si nestěžuju, spíš, jestli to tak taky někdo má no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32185
27.10.21 14:25

@Evi88 Sousedka to tak mela u kluka (stejne stareho jako moje nespave ponocovadlo), ta vzdycky v 17 jela z hriste domu koupat 8o 8o. Krom toho ten to dotahl k dokonalosti a vstaval az v 7 (no sousedka teda tvrdila, ze vstava UZ v 7, ale to je jen uhel pohledu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ). No, a jako bonus ji jeste spal 2krat pres den 2 hodiny. Vubec nechapu, kam to dite narvalo bdely stav :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
27.10.21 15:00
@Lucy75 píše:
Hele, každé dítě je jiné :srdce: já jsem sova, naše holky skřivani ;) taky úplně od malička vstávají kolem 6 a já se uklidňovala, že v pubertě je to přejde - A CO MYSLÍŠ :mrgreen: vstávají i jako pubošky v 6.. (a to jdou spát klidně v 10), výhoda toho je, že není problém vstávat do školy (Nikdy nezaspaly apod.), nevýhoda, že se ani o víkendu fakt nevyspíš, páč já bych klidně o víkendu do 9 i 10 spala (přes týden vstávám v 6 a trpím u toho jak PES už 29let), ale stejně tě ten rachot v bytě a telka a tak vzbudí..
takže vše má svá plus a mínus, holt máte skřivánka, třeba se mu to časem posune, ale u nás teda se posun nekonal :mrgreen:
buď ráda, že spí nepřerušovaně, tohle je ještě fakt super.. horší, kdybys byla 5× v noci s ním vzhůru.

Taky denně vstavam kolem 6. Paradoxně přes týden ta starší by chrapala i dýl, a o víkendu obě vzhůru v 6-7 :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
441
27.10.21 15:14
@Evi88 píše:
Zdravím! Máme syna (15m), už poměrně dlouhou dobu vstává kolem 5.00, jenže od té doby, co už má jen jeden spánek denně, tak mu večerní spánek vychází zhruba na 17:00 a 18:00, většinou potom spí až do těch 5.00. zkoušeli jsme mu to i posunout, asi po týdnu se povedlo, že vstával po 6.00 a chodíval spát třeba kolem 19:00, ale potom se to zase vrátilo do starých kolejí, protože se začal budit dřív :nevim: Když v noci spí, tak mi to ani nějak nevadí, že vstává tak brzy, večer mám i dost času pro sebe, na úklid a tak ale přijde mi, že je to dost brzo. Na dva spánky už to ale zase není, vydrží vzhůru pět až šest hodin po spánku. Je tady taky někdo takový, kdo má batole, které chodí spát tak brzy? Srovná se to časem na pozdější hodinu? Děkuji za odpovědi a přeji všem hezký den :kytka:

Taky jsme to měli takhle, syn vstával ráno kolem 5h, takže jsem ho dávala spát mezi 17-18h, aby se vyspal. Když šel spát později, tak stejně vstal ráno brzo a byl akorát tak nevyspalý. Takže domů ze hřiště max 16.30-17h a honem spát :)
Takhle to měl určitě do 3, možná až do 4 let. Postupně se to posouvalo, teď je mu 6 a půl a chodí spát kolem 20h a vstává 6-6.30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.10.21 16:57

@Hobitka Nooo, to teda čumím 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.10.21 16:58

@mihla Děkuji za odpověď :) :kytka: