Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nuda pláž bývala na Větřkovické přehradě u Kopřivnice. Už jsem tam ale léta nebyla. A na nuda nechodím, tak víc neporadím
![]()
ww
![]()
Na nudu jsme jezdili s bývalým - Lhota (za Starou Boleslaví) nebo Ovčáry (kousek za tím)… Nebo v Praze Hostivařská přehrada tenkrát…
ráda jsem se opalovala celá a ušetřila tak za solárko.. jak jinak se opálit všude že?
![]()
Ww, nebudu tě utěšovat, ale i borci tam jsou. Tipla bych to půl napůl a zaručeně je tam víc chlapů než ženských, takže mě se tam líbí ![]()
Samo že tam jsou pak i starší, ale nikdo po nikom nečučí ani si nikoho neprohlíží, spíš já se musím kontrolovat, abych nečučela ![]()
A muž je happy, prý je to pro něj hrozně pohodlný, když nemusí řešit plavky ![]()
Já znám jen kolem Prahy Lhotu, ale máš to asi trochu z ruky ![]()
A co když se chlapovi…ehm…připraví?
Můj chlap, když jsme spolu je připraven pořád, prý kdybych náhodou chtěla ať nemusím čekat
Tam se mu asi nepostaví, co? ![]()
Monny
![]()
Ahoj, tak u nás v čechách vůbec neporadím, ale bydlíme na hranicích s Německem a hned kousek od nás je krásné jezero (zatopený důl) a tam je i nuda pláž. Určitě tam jsou spíš starší lidé (Němci),ale i mladí s dětmi,je to úplně úžasné, jsou tam takové skupinky břízek, takže trochu soukromí a nikdo nikoho neokukuje a každý si užívá své volnosti bez plavek. Než jsem to zjistila, že je to nudapláž, jeli jsme se tam projet na kole s manželem a bylo to celkem komické, kličkovat mezi naháči
(styděla jsem se já, ne oni), ale brali to v pohodě a ještě nám mávali.
ww píše:
A co když se chlapovi…ehm…připraví?Můj chlap, když jsme spolu je připraven pořád, prý kdybych náhodou chtěla ať nemusím čekat
Tam se mu asi nepostaví, co?
Tak si lehne na břicho, jako ten můj ![]()
Ale z ostatních se mu asi nepostaví, to jen z tebe.
Jednou na střední jsem byla u HK a byli jsme tam přítelem jediní mladí jinak samý staří a chlapi no očumovali co to šlo no
tady nikde nic není já bych šla ale chlap by mě nepustil je žárlivec ![]()
ww píše:
Krásný, ale upršený den![]()
Už třetí léto mluvíme s partnerem o nuda pláži. Ještě jsme se ale nedokopali k návštěvě takového místa. Chodíme se jen milovat a slunit pár km od domu na krásné opuštěné místo.
Můžete mi dát tipy jak to na nuda pláži chodí
Docela se nudím, proto diskuse o nuděníCo ano, co ne…a hlavně KDE
Nejlépe Slezsko
Nešla bych, protože se stydím a necítila bych se dobře. Jinak si myslím, že nahatí jsme všichni stejní a na nuda pláž nemaj povolený vstup jen modelky,ale kdokoli a nedejbože i staří
to se nás netýká, to my nikdy nebudem
. To se teď vyjadřuji k tomu, že některým diskutujícím přijdou druzí staří,či neestetičtí. Pokud vy sami se cítite nahatí esteticky, tak bych neřešila druhé, ne ![]()
ww píše:
A co když se chlapovi…ehm…připraví?Můj chlap, když jsme spolu je připraven pořád, prý kdybych náhodou chtěla ať nemusím čekat
Tam se mu asi nepostaví, co?
Monny
![]()
![]()
Tam pánové leží na břiše, nebo se chladí ve vodě..
a když někam jdou, tak stydlivost převládá nad vzrušením ![]()
nééééééé, néééééééééé, néééééééééé - nechodím!!
![]()
Vživotě - upozorňuju - vživotě - by mě tam nikdo nikdy nedostal.
Mám problém se svléknout i ve sprše v bazénu - a ROVNĚŽ MÁM PROBLÉM KOUKAT SE NA OSTATNÍ NAHÉ V TÉ SPRŠE.
Důsledek puritánské výchovy z dětství. Dceru už vychovávám trošku jinak a učím ji nahotu sice nedemonstrovat a nepreferovat, ale zároveň nepovažovat za něco naprosto nepřijatelného.
A ještě připíšu zážitek:
Omylem jsem vlezla na paní v solárku. Ona se prostě zapomněla zamknout a byla zrovna na cestě od solárka ke svému oblečení, a já jsem vzala za kliku a první pohled, který se mi naskytl, byla její nahá prsa. Upozorňuju, že to byla ženská krev a mlíko a rozhodně tam neměla silikonové výztuže.
Já - puritán -jsem okamžitě zrudla, a potom když vylezla ven (oblečená) jsem se jí několikrát omlouvala, a ona pravila: „ale dyť se neomlouvejte. Pochybuju, že tam mam něco jinýho než vy.“
Tak to byla myslím naprosto výstižná věta, která mi dost pomohla necítit se tak trapně.
Druhá věc je mediální masáž - počítačovými technologiemi vyretušovaná (a drastickými kúrami vyzáblá) těla modelek. Pokud možno s anatomickými implantáty.
Odsátým zadkem a stehny a odřezanou kůží na břiše.
Takové opravdu jsme?
Ne, časem jsme povolené, vytahané, povislé, špíčkaté - a má to tak být.
V Praze bejvávala nudapláž na Šeberáku - snad i za komančů
Ale fakt si nedělejte iluze, že tam budete očumovat mladý borce, ty tam fakt nejsou ![]()
A ještě zážitek, když jsme byli v Chorvatsku, tak jsem dostala nápad, že se ubytujeme na pár nocí v nuda kempu. Dost dlouho jsme ho hledali a jakmile jsme přijeli na místo a zahlídla jsem ty starý dědky a vytahaný báby, co se tam producírovali jen tak
, tak jsme okamžitě vzali roha na můj popud a jeli do normálního kempu, kde jsem stejnak na pláži chodila nahoře bez jako všechny Češky
Já teda nejsem žádná puritánka, ale to, co je na nudaplážích - to už je vážně moc.
Zlatuska píše:
A ještě připíšu zážitek:Omylem jsem vlezla na paní v solárku. Ona se prostě zapomněla zamknout a byla zrovna na cestě od solárka ke svému oblečení, a já jsem vzala za kliku a první pohled, který se mi naskytl, byla její nahá prsa. Upozorňuju, že to byla ženská krev a mlíko a rozhodně tam neměla silikonové výztuže.
Já - puritán -jsem okamžitě zrudla, a potom když vylezla ven (oblečená) jsem se jí několikrát omlouvala, a ona pravila: „ale dyť se neomlouvejte. Pochybuju, že tam mam něco jinýho než vy.“
Tak to byla myslím naprosto výstižná věta, která mi dost pomohla necítit se tak trapně.
Odsátým zadkem a stehny a odřezanou kůží na břiše.
Druhá věc je mediální masáž - počítačovými technologiemi vyretušovaná (a drastickými kúrami vyzáblá) těla modelek. Pokud možno s anatomickými implantáty.
Takové opravdu jsme?
Ne, časem jsme povolené, vytahané, povislé, špíčkaté - a má to tak být.
co dělám na plavečáku v šatnách?? No přece TRPÍÍÍÍM!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
někteří chodí nazí ze sprch do šaten, někteří v ručníku. já - v ručníku, a děsim se že se mi někde cestou sveze dolů.
Kromě toho: já učim
haha. a představa jak proti mně vypochoduje maturantka já tam s holou prdelí - NE, NE!
neeee!!!!!!!!
ne, a ne kvůli studu, ale kvůli tomu, že mi někteří lidi přijdou neestetičtí
Byla jsem jednou a to co jsem viděla mi stačilo, nebo jsem měla štěstí na velký exibicionisty, kterým sebevědomí rozhodně nechybělo. Tohle není nic pro mě…