Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nebyla jsem ještě… asi bych se styděla.. hlavně kvůli kilům navíc… jsi odvaha!
jsem zvědavá co holky poradí!
![]()
Macíku jsem odvaha oblečená a doma
uvidíme co bude na místě činu
![]()
ww píše:
Krásný, ale upršený den![]()
Už třetí léto mluvíme s partnerem o nuda pláži. Ještě jsme se ale nedokopali k návštěvě takového místa. Chodíme se jen milovat a slunit pár km od domu na krásné opuštěné místo.
Můžete mi dát tipy jak to na nuda pláži chodí
Docela se nudím, proto diskuse o nuděníCo ano, co ne…a hlavně KDE
Nejlépe Slezsko
Zkus si to vyzkoušet nanečisto třeba v Krnově na náměstí
Lehni si tam nahá na lavičku a opaluj se
Samozřejmě vtip. Nic rozumnýho poradit nemůžu, bo když vidím, jak se na nuda pláži roztahujou ty vypelichaní dědci a uschlé paní, tak bych tuto variantu možná volila jen v případě, když bych chtěla radikálně zhubnout. Tam bych fakt neměla chuť na jídlo
![]()
Příspěvek upraven 07.07.11 v 16:31
Ahoj, tak my na nuda chodíme už druhým rokem. Chodí to tam stejně jako na normální pláži, takže na nějaké milování a osahávání spíš zapomeňte
Bývá tam i hodně dítek.
Pro nás je to supr zpestření, nemusíme sebou tahat plavky a řešit kde se převléknout. A třeba já nemám ráda být odhalená tam dole, takže nosím jenom spodní díl plavek a nikdo se nepohoršuje. Ale přijde mi, že na nuda jsou lidi sympatičtější než na obyč pláži, tak nějak spolu soucítí ![]()
Sad tos mi neměla ani psát
já myslela, že tam budou samí vypracovaní mladí borci ![]()
A Krnov mám daleko, ale třeba Nový Jičín…myslíš že by taky šel? Na zkoušku?
![]()
…v Čechách bych nejspíš nešla, ale u moře v pohodě (asi pocit, že je minimální náhoda, že potkám někoho známýho
)
Kakabus to je super! My chceme vzít i děti 6 a 8 let
A jsou tam teda ti vypracovaní borci?napiš, že ano,
pííís
ww píše:
Sad tos mi neměla ani psátjá myslela, že tam budou samí vypracovaní mladí borci
A Krnov mám daleko, ale třeba Nový Jičín…myslíš že by taky šel? Na zkoušku?
![]()
Ber mě fakt s humorem, ju? Já na nuda koukala vždy jen z jinýho místa a že bych tam viděla nějaké nádherné samce s pořádnýma rastafariánama, to teda ne. Hodně starších lidí tam dle mě jde akorát okukovat mladší oběti a pak si pod novinama valej klobásy
![]()
Nový Jičín by mohl stačit, tam bude taky hodně diváků. ![]()
hele já u moře chodila bez vršku.. ![]()
a je fakt, že co jsem viděla je to někdy síla co tam chodí za lidi.. a jakých figur.. ![]()
ww píše:
Sad a nebo Fulnek! Jak budou vítat Kvitovou, co?
Já se asi taky nudím holky, no nic, půjdu si po svejch ![]()
Já se teda nudím šíleně, tady chčije a chčije ![]()
Ale i když to tak možná nevypadá, opravdu mě to zajímá, kde jsou nuda pláže a jaké máte zkušenosti! ![]()
Ahoj
tak tady v Cesku neee, ale kdyz jezdime do Rakouska do termalek tak je tam vzdy vymezeny prostor pro dospele neboli od 16ti let a tam lide chodi nazi a ja s tim absolutne problem nemam.
Taktez v zahranici chodim do saun kde je to bez plavek a v pohode.
Dobra dizkuze
Ja jsem na to moc stydliva,ale pritel driv chodil na nuda plaze
Krásný, ale upršený den
Už třetí léto mluvíme s partnerem o nuda pláži. Ještě jsme se ale nedokopali k návštěvě takového místa. Chodíme se jen milovat a slunit pár km od domu na krásné opuštěné místo.
Můžete mi dát tipy jak to na nuda pláži chodí
Co ano, co ne…a hlavně KDE
Nejlépe Slezsko 
Docela se nudím, proto diskuse o nudění