Chodíte na nuda pláž?

QQQQ
4.7.11 14:58

Chodíte na nuda pláž?

Krásný, ale upršený den :kytka:

Už třetí léto mluvíme s partnerem o nuda pláži. Ještě jsme se ale nedokopali k návštěvě takového místa. Chodíme se jen milovat a slunit pár km od domu na krásné opuštěné místo. :srdce:

Můžete mi dát tipy jak to na nuda pláži chodí :wink: Co ano, co ne…a hlavně KDE :mrgreen: Nejlépe Slezsko :pankac:

Docela se nudím, proto diskuse o nudění :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22163
4.7.11 15:02

nebyla jsem ještě… asi bych se styděla.. hlavně kvůli kilům navíc… jsi odvaha!
jsem zvědavá co holky poradí! :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
4.7.11 15:04

Macíku jsem odvaha oblečená a doma :mrgreen: uvidíme co bude na místě činu :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
4.7.11 15:06
ww píše:
Krásný, ale upršený den :kytka:

Už třetí léto mluvíme s partnerem o nuda pláži. Ještě jsme se ale nedokopali k návštěvě takového místa. Chodíme se jen milovat a slunit pár km od domu na krásné opuštěné místo. :srdce:

Můžete mi dát tipy jak to na nuda pláži chodí :wink: Co ano, co ne…a hlavně KDE :mrgreen: Nejlépe Slezsko :pankac:

Docela se nudím, proto diskuse o nudění :mavam:

Zkus si to vyzkoušet nanečisto třeba v Krnově na náměstí :lol: :mrgreen: :-P Lehni si tam nahá na lavičku a opaluj se :lol: :mrgreen: :-P Samozřejmě vtip. Nic rozumnýho poradit nemůžu, bo když vidím, jak se na nuda pláži roztahujou ty vypelichaní dědci a uschlé paní, tak bych tuto variantu možná volila jen v případě, když bych chtěla radikálně zhubnout. Tam bych fakt neměla chuť na jídlo :mrgreen: :-P :lol:

Příspěvek upraven 07.07.11 v 16:31

• Citovat
  • Upravit
88
4.7.11 15:07

Ahoj, tak my na nuda chodíme už druhým rokem. Chodí to tam stejně jako na normální pláži, takže na nějaké milování a osahávání spíš zapomeňte :mrgreen: Bývá tam i hodně dítek.
Pro nás je to supr zpestření, nemusíme sebou tahat plavky a řešit kde se převléknout. A třeba já nemám ráda být odhalená tam dole, takže nosím jenom spodní díl plavek a nikdo se nepohoršuje. Ale přijde mi, že na nuda jsou lidi sympatičtější než na obyč pláži, tak nějak spolu soucítí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
4.7.11 15:09

Sad tos mi neměla ani psát :mrgreen: já myslela, že tam budou samí vypracovaní mladí borci :mrgreen:

A Krnov mám daleko, ale třeba Nový Jičín…myslíš že by taky šel? Na zkoušku? :wink: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4277
4.7.11 15:09

…v Čechách bych nejspíš nešla, ale u moře v pohodě (asi pocit, že je minimální náhoda, že potkám někoho známýho :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
4.7.11 15:10

Kakabus to je super! My chceme vzít i děti 6 a 8 let :pankac: A jsou tam teda ti vypracovaní borci?napiš, že ano, :mrgreen: pííís

• Citovat
  • Upravit
sad 1
4.7.11 15:11
ww píše:
Sad tos mi neměla ani psát :mrgreen: já myslela, že tam budou samí vypracovaní mladí borci :mrgreen:A Krnov mám daleko, ale třeba Nový Jičín…myslíš že by taky šel? Na zkoušku? :wink: :mrgreen:

Ber mě fakt s humorem, ju? Já na nuda koukala vždy jen z jinýho místa a že bych tam viděla nějaké nádherné samce s pořádnýma rastafariánama, to teda ne. Hodně starších lidí tam dle mě jde akorát okukovat mladší oběti a pak si pod novinama valej klobásy :lol: :-D :-P
Nový Jičín by mohl stačit, tam bude taky hodně diváků. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
4.7.11 15:13

Sad a nebo Fulnek! Jak budou vítat Kvitovou, co? :pankac:

• Citovat
  • Upravit
22163
4.7.11 15:14

hele já u moře chodila bez vršku.. :wink:
a je fakt, že co jsem viděla je to někdy síla co tam chodí za lidi.. a jakých figur.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
4.7.11 15:14
ww píše:
Sad a nebo Fulnek! Jak budou vítat Kvitovou, co? :pankac:

:palec: Já se asi taky nudím holky, no nic, půjdu si po svejch :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
4.7.11 15:17

Já se teda nudím šíleně, tady chčije a chčije :roll:

Ale i když to tak možná nevypadá, opravdu mě to zajímá, kde jsou nuda pláže a jaké máte zkušenosti! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13503
4.7.11 15:19

Ahoj
tak tady v Cesku neee, ale kdyz jezdime do Rakouska do termalek tak je tam vzdy vymezeny prostor pro dospele neboli od 16ti let a tam lide chodi nazi a ja s tim absolutne problem nemam.
Taktez v zahranici chodim do saun kde je to bez plavek a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.7.11 15:26

Dobra dizkuze :palec: Ja jsem na to moc stydliva,ale pritel driv chodil na nuda plaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová