Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@teckaa píše:
aha, diky za objasneni. a kdyz vyhraje treba vystavu ve sve kategorii tak dostanes penize treba na granule? asi se plati vystavne, vid?
Je to spíš o tom - jak psala @Bacaga ke psům, koníček.
A jinak i - třeba čím vyšší ocenění z výstavy, tím víc si jako majitelka psa můžeš říct za krytí a jako majitelka fenky zas za štěňata.
@Žirafa 69 píše:
Je to spíš o tom - jak psala @Bacaga ke psům, koníček.
A jinak i - třeba čím vyšší ocenění z výstavy, tím víc si jako majitelka psa můžeš říct za krytí a jako majitelka fenky zas za štěňata.
aha, tak o tohle jde, diky, zes to rekla na rovinu. svagrova ma madaraka a taky zacina chodit na vystavy… zato nase BC to nejvice miluje na zahrade a pri prochazkach… a da se vystavovat i pri detech? asi to moc narocne neni, ze?
@teckaa píše:
aha, tak o tohle jde, diky, zes to rekla na rovinu. svagrova ma madaraka a taky zacina chodit na vystavy… zato nase BC to nejvice miluje na zahrade a pri prochazkach… a da se vystavovat i pri detech? asi to moc narocne neni, ze?
My jako děcka jezdili s našima po výstavách hlavně v sezóně, tedy převážně v létě, ale my museli spíš hlídat věci
,tak pro děcka trochu obč. opruz. ![]()
Ale jooo, dá se to, ale chce to s někým z rodiny jet, nejen kv. těm věcem, které někde nejde jen tak nechat. Chovatelé se pak leckteří už znají, chtějí i pokecat a tak. A jsou i nervní před tím, než jdou do kruhu, což je pochopitelné, že.
@Žirafa 69 píše:
My jako děcka jezdili s našima po výstavách hlavně v sezóně, tedy převážně v létě, ale my museli spíš hlídat věci,tak pro děcka trochu obč. opruz.
Ale jooo, dá se to, ale chce to s někým z rodiny jet, nejen kv. těm věcem, které někde nejde jen tak nechat. Chovatelé se pak leckteří už znají, chtějí i pokecat a tak. A jsou i nervní před tím, než jdou do kruhu, což je pochopitelné, že.
nervni. zda li bude mit pes spravny postoj?
a ty rozhodci, jsou objektivni nebo se daji ovlivnit penezi?
@teckaa píše:
nervni. zda li bude mit pes spravny postoj?![]()
a ty rozhodci, jsou objektivni nebo se daji ovlivnit penezi?
Jako nervní, jak to dopadne-přece jen je to soutěž.
Tohle o rozhodčích opravdu nevím, ale teď se mi úplně vybavila ta scéna ze Sexu ve městě, i když kv. vtipu přibarvená, a to když Charlotte byla na výstavě se svou fenkou Kavalíra, která hárala a ve chvíli, kdy u nich rozhodčí stál, ukáplo fence na bílou botu její paničky…
a hádej, kdo to pak vyhrál. ![]()
@teckaa pokud muzu mluvit za sebe, tak je to spíš koníček, záliba. My třeba ani výstavu k uchovneni nepotřebujeme, s fenou jsme nějaké absolvovali a jinak jezdím jako divak. Líbí se mi ta atmosféra tam, člověk vidí na jednom místě spoustu plemen, může se na jednom místě dozvědět od více chovatelů informace o plemeni, které ho zajímá. Vidi jak rozdilni jedinci jednoho plemene muzou byt. Odpoledne bývají i soutěže juniorhandling - dítě vystavuje psa, jde tam o souhru dítěte a psa. Celkove mám výstavy zvířat rada, ať už jde o psy, kočky, drobné zvířectvo i hospodářská zvířata. Je fajn, že se pořádají, je spousta lidí, pro které je to výborný relax a pobavení.
@Vlkoška píše:
@teckaa pokud muzu mluvit za sebe, tak je to spíš koníček, záliba. My třeba ani výstavu k uchovneni nepotřebujeme, s fenou jsme nějaké absolvovali a jinak jezdím jako divak. Líbí se mi ta atmosféra tam, člověk vidí na jednom místě spoustu plemen, může se na jednom místě dozvědět od více chovatelů informace o plemeni, které ho zajímá. Vidi jak rozdilni jedinci jednoho plemene muzou byt. Odpoledne bývají i soutěže juniorhandling - dítě vystavuje psa, jde tam o souhru dítěte a psa. Celkove mám výstavy zvířat rada, ať už jde o psy, kočky, drobné zvířectvo i hospodářská zvířata. Je fajn, že se pořádají, je spousta lidí, pro které je to výborný relax a pobavení.
a dá se tam dobře nakoupit u stánků