Chodítka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
19.10.10 15:23

Já syna dávala cca od těch 8 měsíců kdy si poprvé stoupl a líbí se mu to :-)

• Citovat
  • Upravit
31594
19.10.10 15:25

dokážu své dítě zabavit i jinak, aniž bych ohrozila zdravý vývoj jeho kyčlí a páteře :nevim:

Mě už tyto diskuze přijdou jako provokace, jsou naprosto jasně dané dva tábory, jeden nezajímá ani názor odborníků, zkrátka vědí lépe.
stejně už dítě do chodítka dáváš, tak nevím, co ještě řešíš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.10.10 15:29
Markit.Hl píše:
Ale jo, mmáš pravdu… nevím co mě to tak nadzvedlo :oops: :oops: :oops:

Nějak mi asi už fakt hrabe..... já takhle chtěla poradit včera v jiné diskuzi a to zas bylo… :(
Jediná rada, koupit malé drahé vlněné oblečení.. žádná jiná alternetiva není v podstatě možná :(

Omlouvám se :kytka:

Na té diskuzi jsem byla a nepřišlo mi, že by ti nikdo neporadil jinou alternativu. :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2901
19.10.10 15:35

Už se perou, velebnosti? 8-)
… Teda ženy, to je slabota, takový nosný téma a vy vypotíte slabý tři stránky..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.10.10 15:35
neczuz píše:
Markit.Hl píše:
Ale jo, mmáš pravdu… nevím co mě to tak nadzvedlo :oops: :oops: :oops:

Nějak mi asi už fakt hrabe..... já takhle chtěla poradit včera v jiné diskuzi a to zas bylo… :(
Jediná rada, koupit malé drahé vlněné oblečení.. žádná jiná alternetiva není v podstatě možná :(

Omlouvám se :kytka:
Na té diskuzi jsem byla a nepřišlo mi, že by ti nikdo neporadil jinou alternativu. :nevim: :kytka:

Tak tam jsem tuším též přispívala a dokonce jsem házela odkaz na to, jak si ušít nosicí kapsu :nevim: Některým lidem se člověk nezavděčí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.10.10 15:37
baghira píše:
Už se perou, velebnosti? 8-) … Teda ženy, to je slabota, takový nosný téma a vy vypotíte slabý tři stránky..... :think:

též jsem čekala víc :lol: asi už je to tak omleté, že to nikoho ani moc nezdvihne ze zidle :mrgreen:
Chtělo by to nějakoého entuziastického nováčka, který na toto téma ještě nediskutoval. nějakou mladou emiminí krev :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.10.10 15:37

Máme a dítě je v něm štastné je super odpověd.Náš Maty je štastnej když mu dám nuž a muže bodat do kočky a taky mu ho nedám :lol: .Taky by ocenil šroubovák a zásuvku pod napětím.
Nedělám věci co vim že škodí a stejně je to tak i s chodítkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.10.10 15:39
Gladys píše:
dokážu své dítě zabavit i jinak, aniž bych ohrozila zdravý vývoj jeho kyčlí a páteře :nevim:Mě už tyto diskuze přijdou jako provokace, jsou naprosto jasně dané dva tábory, jeden nezajímá ani názor odborníků, zkrátka vědí lépe.
stejně už dítě do chodítka dáváš, tak nevím, co ještě řešíš? :nevim:

zakladatelka tu při již zmiňované diskuzi jěště nebyla zaregistrovaná-asi.Proč jsi hned nepříjemná :nevim: :-?
A zrovna tahle diskuze mi nepřijde jako provokace 8-o Jak má chudák vědět,že je to tak žhavý téma :think: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 19.10.10 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
19.10.10 15:39
Gladys píše:
baghira píše:
Už se perou, velebnosti? 8-) … Teda ženy, to je slabota, takový nosný téma a vy vypotíte slabý tři stránky..... :think:
též jsem čekala víc :lol: asi už je to tak omleté, že to nikoho ani moc nezdvihne ze zidle :mrgreen:
Chtělo by to nějakoého entuziastického nováčka, který na toto téma ještě nediskutoval. nějakou mladou emiminí krev :-P

Myslíš něco jako Livinku :lol: :lol: :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.10.10 15:40
baghira píše:
Gladys píše:
baghira píše:
Chtělo by to nějakoého entuziastického nováčka, který na toto téma ještě nediskutoval. nějakou mladou emiminí krev :-P

Holky ta nemá čas :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.10.10 15:45
verenika píše:
Gladys píše:
dokážu své dítě zabavit i jinak, aniž bych ohrozila zdravý vývoj jeho kyčlí a páteře :nevim:Mě už tyto diskuze přijdou jako provokace, jsou naprosto jasně dané dva tábory, jeden nezajímá ani názor odborníků, zkrátka vědí lépe.
stejně už dítě do chodítka dáváš, tak nevím, co ještě řešíš? :nevim:

zakladatelka tu při již zmiňované diskuzi jěště nebyla zaregistrovaná-asi.Proč jsi hned nepříjemná :nevim: :-?
A zrovna tahle diskuze mi nepřijde jako provokace 8-o Jak má chudák vědět,že je to tak žhavý téma :think: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 19.10.10 v 15:40

Ale vyhledávání v diskuzích jí snad funguje, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
19.10.10 15:45
verenika píše:
baghira píše:
Gladys píše:
baghira píše:

No jo, ta si teď vlastně založila Manželskou poradnu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.10.10 15:47
baghira píše:
verenika píše:
baghira píše:
Gladys píše:
baghira píše:
No jo, ta si teď vlastně založila Manželskou poradnu :lol: :lol: :lol:

Kde, kde? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
19.10.10 15:47
Gladys píše:
baghira píše:
verenika píše:
baghira píše:
Gladys píše:
baghira píše:
No jo, ta si teď vlastně založila Manželskou poradnu :lol: :lol: :lol:
Kde, kde? :mrgreen:

Tu, tu https://www.emimino.cz/…zvodu-52966/ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.10.10 15:48

Gladys-radši tam ani nechoď,protože já se nestačím divit :nevim:

• načítám...
  • Citovat