Chodítka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
19.10.10 14:45

Angu-to je škoda co?Ale říkala jsem si,že tohle téma vy DOKONALÉ MATKY :mrgreen: nemůžete prošvihnout 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
19.10.10 14:46

Nám to doktor taky nedoporučoval,ale já ho tam dávala zhruba od 8 měsíců a vše je v pohodě.Vždy alespoň na chvílu.

• Citovat
  • Upravit
672
19.10.10 14:50

Jestli máte hotový kyčle, resp. má vyvinutý jadýrka, tak do chodítka dát můžeš.Dávala bych jen na chvilku, ne na celý den, vzhledem k tomu,že se tím přetěžují zádový svaly a vzniká tak skolioza páteře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.10.10 14:51

No holky chodítkařky,kde jste byly při minulý diksuzi?? 8-o :lol: Jsem se tam bránila jak lev skoro sama :cry: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.10.10 14:57
verenika píše:
No holky chodítkařky,kde jste byly při minulý diksuzi?? 8-o :lol: Jsem se tam bránila jak lev skoro sama :cry: :mrgreen:

Malý skromný dotaz..... to máš fakt zapotřebí se tady před holkama, co mají jiný názor tak hájit…???
Taky mám někdy tyhle tendence,a le snažím se to odbourat. Ty jsi máma, ty si to uděláš po svém a pokud má někdo jiný názor, ať ho má, já svůj donekonečna obhajovat nebudu. :cert: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.10.10 14:58
Markit.Hl píše:
verenika píše:
No holky chodítkařky,kde jste byly při minulý diksuzi?? 8-o :lol: Jsem se tam bránila jak lev skoro sama :cry: :mrgreen:
Malý skromný dotaz..... to máš fakt zapotřebí se tady před holkama, co mají jiný názor tak hájit…???
Taky mám někdy tyhle tendence,a le snažím se to odbourat. Ty jsi máma, ty si to uděláš po svém a pokud má někdo jiný názor, ať ho má, já svůj donekonečna obhajovat nebudu. :cert: :palec:

to je des jak tu nikdo nema smysl pro humor…taky si obcas takhle rejpnu…ale mysleno jak vtip ne jako obhajovani nebo cokoliv jinyho…stejne si kazda delame co chceme ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
19.10.10 14:59

Moje dcera byla v chodítku od doby co uměla sama stát. Jinak začala sama chodit v 10ti měsících. Syn nebyl, nechtěl. Začal chodit v 9ti měs.

• Citovat
  • Upravit
9454
19.10.10 15:00

jinak do choditka ja osobne jsem davala…po chvilkach..hrozne ji to bavilo…a davala jsem od pul roku…co zacala sama lezt tak uz ji choditko nezajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.10.10 15:01
Markit.Hl píše:
verenika píše:
Taky mám někdy tyhle tendence,a le snažím se to odbourat. Ty jsi máma, ty si to uděláš po svém a pokud má někdo jiný názor, ať ho má, já svůj donekonečna obhajovat nebudu. :cert: :palec:

mikitaa-to pochopila,ty asi ne(je to všechno vtip,na otázku zakladatleky jsem odpověděla) :think: je to odlehčení tématu.nepotřebuji tu hájit svůj názor,je to 3 roky zpátky…fakt nechápu o co ti jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.10.10 15:03

Ale jo… jen mi to chvíli trvalo… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.10.10 15:06
Markit.Hl píše:
Ale jo… jen mi to chvíli trvalo… :oops:

jen se to fakt snažím zlehčit aby z toho nebyla zas mela víš?! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.10.10 15:07

V některých zemích je prodej těchto chodítek dokonce i zakázaný.
Já jsem nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.10.10 15:08

Ale jo, mmáš pravdu… nevím co mě to tak nadzvedlo :oops: :oops: :oops:

Nějak mi asi už fakt hrabe..... já takhle chtěla poradit včera v jiné diskuzi a to zas bylo… :(
Jediná rada, koupit malé drahé vlněné oblečení.. žádná jiná alternetiva není v podstatě možná :(

Omlouvám se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.10.10 15:12

Markit- někdy když bych musela odpovědět nevhodně :mrgreen: tak raději ani neodpovídám nebo se musím držet…Nemusíš se omlouvat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
19.10.10 15:21

Tak za mě tedy taky neee, není to k ničemu dobré. Až bude chtít dítko chodit, tak chodit bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí