Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My jsme byli v nosidle též opocení, tenké merino triko jsem mela jak pro sebe, tak pro nej, ale prislo mi, ze je nam vedro jeste vic. Ale toto leto jsme meli moira triko a mezi sebou přeloženou bavlněnou plínu napůl a když ta byla mokrá, tak jsem ji vyměnila, Mates byl naprosto suchej a neopocenej, plína byla zároveň izolační vrstva a nemohli jsme se hřát
Gladys píše:
lulje, ale to myslíš klokanku ne? Visící nožičky, možnost otočit obličejem od matky… Mě teda nejvíc leží v žaludku baby bjorn, je to držší než ergonomická nosítka a ještě to má jakési dobrovzdání od doktora, jak je úžasný a zdravý
Jéééééžiš!!!! Velká oprava: chtěla jsem napsat CHODÍTKO. Vy jte mě tady s těmi nosítky úplně zblbly. CHtěla jsem napsat, že o nevhodnosti CHODÍTEK se vědělo už v roce 1978 a dřív ![]()
Nechcete si, holky, o nosítkách pokecat jinde? Takto se to tady ani nestihlo pohádat a poprat. ![]()
P.S.: Sama mám Manducu. Kráááásnou limitovanou edici. A už se těším, až ji na maého zase vytáhnu ![]()
Chodítko, které jsme dostali ke křtinám, jsme v obchodě vyměnili za poukázky (4×500Kč
)
lulje píše:Gladys píše:
lulje, ale to myslíš klokanku ne? Visící nožičky, možnost otočit obličejem od matky… Mě teda nejvíc leží v žaludku baby bjorn, je to držší než ergonomická nosítka a ještě to má jakési dobrovzdání od doktora, jak je úžasný a zdravýJéééééžiš!!!! Velká oprava: chtěla jsem napsat CHODÍTKO. Vy jte mě tady s těmi nosítky úplně zblbly. CHtěla jsem napsat, že o nevhodnosti CHODÍTEK se vědělo už v roce 1978 a dřív
Nechcete si, holky, o nosítkách pokecat jinde? Takto se to tady ani nestihlo pohádat a poprat.
P.S.: Sama mám Manducu. Kráááásnou limitovanou edici. A už se těším, až ji na maého zase vytáhnu
Chodítko, které jsme dostali ke křtinám, jsme v obchodě vyměnili za poukázky (4×500Kč)
Taky jsem nad tim premyslela ze je tu klid.Beztak to udelali naschval aby se to nporvalo urcite nova funkce na emimi. ![]()
Angua píše:
Nová funkce - odvaděč od tématu?![]()
![]()
Jo to je ta funkce ![]()
kattkka píše:Angua píše:Jo to je ta funkce
![]()
Kolik vám za to platí? To jako chcete říct, že už tady nebude taková sranda, jo?
Už ani u chodítek se člověk nepobaví…
lulje píše:kattkka píše:Kolik vám za to platí? To jako chcete říct, že už tady nebude taková sranda, jo?Angua píše:Jo to je ta funkce
![]()
Už ani u chodítek se člověk nepobaví…
Ty, čoveče, zatím je to zadarmo. Ale třeba o výplatách něco pošlou
![]()
No uz to tak Luje vypada.
![]()
No ono kdyby nekdo chtel tak se to vrati na tema choditka.Ale zkusme to nadhodi o vikendu.
kattkka píše:
No uz to tak Luje vypada.![]()
No ono kdyby nekdo chtel tak se to vrati na tema choditka.Ale zkusme to nadhodi o vikendu.
To tady nebudu ![]()
@Cappy píše:
Neměla by.
Ale ty jsi matka, ty určuješ, co dítě může a co ne.
Pokud jsi o chodítkách a jejich možnému vlivu informovaná a nevadí ti to, tak je to jen čistě tvoje věc.
Samozřejmě dnes máme internet, média apod. a proto jsou všichni chytří a všichni proti chodítkům. Ale ruku na srdce dámy, kolik z Vás bylo v chodítku, když jste byby děti, jen se zeptejte svých rodičů. Vsadím se, že větší polovina. A chodíte a jste v pořádku. Jinak mnohen škodlivější pro děti je celý den televize, internet nevyrovnané rodiny, atd. Já malou dávala okolo šestého měsíce( samozřejmě jen vždy na chvíli) a je vpořádku. Tak jako já a polovina z Vás jsem vyrostla v choditku a nijak mi to neuškodilo. Takže to jsou asi celá tahle moudra co tady sdílite.