Chodítka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
19.10.10 23:48
Muchitos píše: :mrgreen: takové jelito zase nejsem.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: špatně jsem se zeptala..... zajímají mě ty výhody a nevýhody :mrgreen:

Já vím, ale to je všecko, co o něm vím :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.10.10 23:49

Ceny pravda nízké nejsou, já jsem lámala drahého na Manducu půl roku a pak jsem si radši pro klid v rodině ušila MeiTai, které mě vyšlo na 600,– (když nepočítám vlastní práci, samo :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
19.10.10 23:50

no tak na šátek si netroufnu.. už vidím jak tam to moje šídlo omotávám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.10.10 23:51

Angu, já jsem měla manduku půjčenou, tuším někdy v jeho 3m :think: přišel mi dost od těla, ale to bylo tím, že jsem to neměla správně dotažené.
Já myslím, že u manduky je zlomové období někdy kolem 3. až 4. měsíce. Dítě vyroste z té vložky pro novorozence, ale zároveň ještě není dost velké, aby mu bylo pohodlné roztažené nožky kolem matky. Na tohle je šátek zkrátka mnohem přizpůsobivější, nastaví se taková šíře roztažení, jaká je zrovna aktuální.

muchitos, já nosila ještě ten batoh. S jednorázovkama mi stačil cyklisťáček, ale vzhledem k tomu, že látkujeme, tak jsem měla mnohem větší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.10.10 23:53

Muchitos, ona je to otázka cviku, dotáhnout šátek je pak otázka minuty, dvou. A dítě si zvykne. Ale chápu, též jsem spíš nosítková, i mi líp vyhovuje rozložení váhy dítěte, že je toho víc na bederáku, u šátku to jde víc na ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
19.10.10 23:54

no tak to já bych potřebovala asi krosnu… :lol: bych si to tak chtěla zkusit… asi si to nejdřív někde pujčím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.10.10 23:55

angu, já bych si nejradši zase koupila bondolino. kvůli tomu vázání, dotahování pak bylo lepší než u manduky. Ale má zoufale krátkou opěrku zad :zed: Kdyby ji mělo jako manduka, tak do něj jdu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.10.10 23:59

No já to dělám tak, že dítěti beru plíny a pak už jen pítko a lžičku. Nemáme žádné alergie, bydlím ve velkém městě, takže jídlo si zkrátka venku koupím. Pak tam mám ještě náhradní bodýčko a nějaký tepláčky, ale jinak už to prtě nic nepotřebuje. A já mám s sebou mobil, klíče, peníze a karty. Zkrátka nebejt těch plín, tak by mi stačil dost malý úložný prostor :lol:
No a dokad byl kojený, tak ani jídlo a pití jsem nemusela řešit, jen pro sebe :nevim: A teda ještě tam má složený dvě envirosaxky, kdybych cestou něco kupovala, tak tu dám přes rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.10.10 00:05

Gladys, šátek je přizpůsobivější, ale při představě, že ho namotám a za 2 hodiny někde ve městě rozmotávám, kojím a zamotávám (do toho mi zdrhá starší dítě ještě teď ke všemu :lol: ) - nenene, my musíme být operativní a rychlí :mrgreen:

My jsme Manducu zkoušeli v 6 měsících a to už byla OK, ale to je jasné…

Asi skončím s tím HD vakem si myslím… A uvažuju nad tím MeiTai, že bych si ho ušila ještě jedno, menší, pro prcka… Ale mám strach, že se mi v tom pak nebude líbit a bude to na vyhození :roll: A operativní s tím taky bůhvíjak nebudem, když se to váže :think:

Je to dilema na dlouhé noční hovory :mrgreen: To já zas neusnu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.10.10 00:06

Muchitos, batoh časem vychytáš :mrgreen: Já jsem si pořídila takovou tu outdoorovou ledvinku a tam se toho vejde… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.10.10 00:14

No a co ten elasťák? Navážeš si kříž s kapsou venku a budeš dítě jen vyndavat a zandavat :nevim: tím myslím teda vertikál. Nic se nebude cmourat po zemi, když dítě položíš jako do kolíbky, tak ti to bude částečně držet i na kojení, ale nahánění Samíka ti to teda neusnadní. Leda, že bys ho zbývajícími cípy přivázala k sobě. :lol: Ale pokud bys měla s sebou kočár, tak bys do něj frkla Samíka, připásala a než nakojíš, tak mu strčíš svačinku a nikam ti neuteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
20.10.10 09:22
kattkka píše:
Choditko ne.
Uz v roce 1985 se vedelo ze choditka skodi.

Vědělo se to už v roce 1978, kdy jsem se narodila já :oops: Když jsem mamince řekla, že náš malý dostal od známých ke křtinám nosítko, tak se zděsila s tím, že už před víc jak 30 ley to doktoři zakazovali. Divila se, že je vůbec dovoleno něco takového vyrábět. A hlavně že to pořád někdo koupí a používá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.10.10 09:31

lulje, ale to myslíš klokanku ne? Visící nožičky, možnost otočit obličejem od matky… Mě teda nejvíc leží v žaludku baby bjorn, je to držší než ergonomická nosítka a ještě to má jakési dobrovzdání od doktora, jak je úžasný a zdravý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.10.10 09:31

Gladys, tak nahánění dítěte neusnadní nic, kromě kočáru (pokud v něm bude, v poslední době nechce :roll: ) :lol: :lol: :lol:

Myšlenka elasťáku mě zatím moc nenadchla, zkusím ještě naštudovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.10.10 09:39

angu, já myslím, že kočár bude potřeba, i když bude mít člověk nošence a choděnce. Minimálně na všechny ty serepetičky okolo. Takže i kdyby tam většinu času Samík nebyl, tak na tu dobu, kdy se fakt nemůžeš za ním pustit, bych ho tam i za cenu nějakého řevu strčila.
Já to tak nějak plánuju, i proto jsem si poměrně nedávno kupovala novej kočár. Plus teda předpokládám, že budu mít dvě děti v látce a to bych asi ani neunesla, všechnu tu výbavu :lol:
samozřejmě na nějaké pochůzky půjde jít i bez kočáru, ale to zase předpokládám, že by se dalo stihnout mezi kojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí