Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, ale uznejte samy - nebýt témat jako jsou chodítka nebo uživatelek jako je Livinka, byla by tady nuda
![]()
A vůbec - je dost nefér se tady bavit o někom, kdo je jinde (momentálně v manželské poradně
). Hodila bych tam echo - určitě by to potěšilo
Nevím, ale zavání to ERDITOU
![]()
verenika píše:šla jsem, viděla jsem, vypadla jak cukrář. bože
Gladys-radši tam ani nechoď,protože já se nestačím divit
Gladys píše:verenika píše:šla jsem, viděla jsem, vypadla jak cukrář. bože
Gladys-radši tam ani nechoď,protože já se nestačím divit
Tak vidíš,já se bavím.Já jsem sama doma-manžel spí .Tak se nudím,ale už mě ta její hloupost přestává bavit…
Já se s dovolením vrátím k dotazu - chodítko fakt ne.
Fascinuje mě, že nejdřív něco uděláš a pak se zeptáš, jestli můžeš??? To je logika, fakt.
za mě taky chodítko nikdy, však on si už přišel sám na to, že s sebou může tahat židli ![]()
Gladys píše:neczuz píše:Tak tam jsem tuším též přispívala a dokonce jsem házela odkaz na to, jak si ušít nosicí kapsuMarkit.Hl píše:Na té diskuzi jsem byla a nepřišlo mi, že by ti nikdo neporadil jinou alternativu.
Ale jo, mmáš pravdu… nevím co mě to tak nadzvedlo![]()
![]()
![]()
Nějak mi asi už fakt hrabe..... já takhle chtěla poradit včera v jiné diskuzi a to zas bylo…
Omlouvám se
Jediná rada, koupit malé drahé vlněné oblečení.. žádná jiná alternetiva není v podstatě možná![]()
Některým lidem se člověk nezavděčí
ANO máš pravdu, fakt jsem dneska mimo.. asi bude lepší zalést do houští, Už mám zajistěno koupené té deky z Ikea a nechám si ušít…
![]()
Ahoj, já se o možnosti koupit chodítko bavila s kámoškou ortopedkou a ta striktně řekla NE. Prý jakmile je dítě a jeho tělíčko schopné a dostatečně vyvinuté změnit polohu, udělá to samo. Pokud ho nějak uspíšíš, jenom mu uškodíš- např.nesprávné držení těla z důvodu brzského posazování, používání chodítka a tak- nemají dostatečně vyvinuté svalíky.
A pak nám chodítko darovala tchýně, takže jsme ho používali občasně jako krmící a hrací stoleček.
Zdravím.. já ted řeším jestli chodítko koupit nebo ne.. Malá má teprve 5 měsíců, ale zkusila jsem ji dát na chvíli do chodítka u kámošky… to byla paráda.. strašně se jí to líbilo… vím že je na to ještě hodně malinká (dle neuroložky je ale hodně popředu) a taky vím jak moc je to zlé, špatné,… ALE když jí se vtom tak hrozně líbilo!!! to bych doma stihla aspon něco udělat… jsem zoufalá.. fakt nevím co mám dělat
![]()
S tím líbením, myslím, že to psala Kamča. Když se dítěti bude líbit podpálit našemu psovi ocas, nechám ho? Ne. Když se bude snažit vyzunknout tatínkovu oblíbenou whisky, nechám ho? Ne. Tak proč bych mu měla poskytnout možnost, jak si zničit páteř
a pokud jste byli na neurologii, tak jim to tam jdi říct, jak se to malé líbilo a že chceš koupit chodítko. Vynesou tě v zubech.
Muchitos a co vzít malou radši do nějakého nosítka? Třeba by se jí to též líbilo, bude mít výhled, bude jí to houpat, budeš se s ní různě naklánět… A uděláš toho taky dost.
S tím líbením souhlasím… Samíkovi by se líbilo věcí… Ale máloco z toho se líbí mně
![]()
Muchitost pokud chodítě k neuroložce tak tim spíš by si chodítko pořizovat neměla proto že tam nejspíš chodíš s nějakým problémem ![]()
Příspěvek upraven 19.10.10 v 23:07
Angua píše:
Muchitos a co vzít malou radši do nějakého nosítka? Třeba by se jí to též líbilo, bude mít výhled, bude jí to houpat, budeš se s ní různě naklánět… A uděláš toho taky dost.
Angu, pokaždé musíš upřesnit, že opravdu nemáš na mysli klokanku, protože to není žádné nosítko, nýbrž ještě horší bratr chodítka!
Spousta lidí neví, jaký je rozdíl mezi erg. nosítkem a klokankou, hážou to všechno do jednoho pytle ![]()
My na neurologii byli jen jednou protože malá je hrozně živá.. a když jsme odcházeli tak paní říkala: Hlavně ji nedávejte do chodítka.. aměla jsem jasno
ale ten včerejšek mě fakt zvyklal.. a to tam ta kámoška dává 4měsíční mimino… tak sjem si říkala, že to možná nebude až tak hrozný…
K těm nítkům.. my máme právě klokanku od segry, malá v otm párkrát byla a byla celkem v pohodě, alě mě ztoho bolala záda a tkay se vtom nic dělat nedá, je to takové vratké nestabilní a nelíbí se mi jak vtom vysí…
nevěděla sjem že jseou nějaké jiné nosítka… je to drahé?? a jk to děláte třeba v zimě, nebo když mimi usne? nebolí vás záda? a co když jste venku a je třeba ji přebalit, nekrmit, nebo něco? Vážně to jde i bez kočáru?? vždycky mě to hrozně fascinuje, šátky a podobně, ale nemumím to zrealizovat…