Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
dokážu své dítě zabavit i jinak, aniž bych ohrozila zdravý vývoj jeho kyčlí a páteře ![]()
Mě už tyto diskuze přijdou jako provokace, jsou naprosto jasně dané dva tábory, jeden nezajímá ani názor odborníků, zkrátka vědí lépe.
stejně už dítě do chodítka dáváš, tak nevím, co ještě řešíš? ![]()
Markit.Hl píše:
Ale jo, mmáš pravdu… nevím co mě to tak nadzvedlo![]()
![]()
![]()
Nějak mi asi už fakt hrabe..... já takhle chtěla poradit včera v jiné diskuzi a to zas bylo…
Omlouvám se
Jediná rada, koupit malé drahé vlněné oblečení.. žádná jiná alternetiva není v podstatě možná
Na té diskuzi jsem byla a nepřišlo mi, že by ti nikdo neporadil jinou alternativu.
![]()
Už se perou, velebnosti? ![]()
… Teda ženy, to je slabota, takový nosný téma a vy vypotíte slabý tři stránky..... ![]()
neczuz píše:Markit.Hl píše:Na té diskuzi jsem byla a nepřišlo mi, že by ti nikdo neporadil jinou alternativu.
Ale jo, mmáš pravdu… nevím co mě to tak nadzvedlo![]()
![]()
![]()
Nějak mi asi už fakt hrabe..... já takhle chtěla poradit včera v jiné diskuzi a to zas bylo…
Omlouvám se
Jediná rada, koupit malé drahé vlněné oblečení.. žádná jiná alternetiva není v podstatě možná![]()
Tak tam jsem tuším též přispívala a dokonce jsem házela odkaz na to, jak si ušít nosicí kapsu
Některým lidem se člověk nezavděčí ![]()
baghira píše:
Už se perou, velebnosti?… Teda ženy, to je slabota, takový nosný téma a vy vypotíte slabý tři stránky.....
též jsem čekala víc
asi už je to tak omleté, že to nikoho ani moc nezdvihne ze zidle ![]()
Chtělo by to nějakoého entuziastického nováčka, který na toto téma ještě nediskutoval. nějakou mladou emiminí krev ![]()
Máme a dítě je v něm štastné je super odpověd.Náš Maty je štastnej když mu dám nuž a muže bodat do kočky a taky mu ho nedám
.Taky by ocenil šroubovák a zásuvku pod napětím.
Nedělám věci co vim že škodí a stejně je to tak i s chodítkem
Gladys píše:
dokážu své dítě zabavit i jinak, aniž bych ohrozila zdravý vývoj jeho kyčlí a páteřeMě už tyto diskuze přijdou jako provokace, jsou naprosto jasně dané dva tábory, jeden nezajímá ani názor odborníků, zkrátka vědí lépe.
stejně už dítě do chodítka dáváš, tak nevím, co ještě řešíš?
zakladatelka tu při již zmiňované diskuzi jěště nebyla zaregistrovaná-asi.Proč jsi hned nepříjemná
![]()
A zrovna tahle diskuze mi nepřijde jako provokace
Jak má chudák vědět,že je to tak žhavý téma
![]()
Příspěvek upraven 19.10.10 v 15:40
Gladys píše:baghira píše:též jsem čekala víc
Už se perou, velebnosti?… Teda ženy, to je slabota, takový nosný téma a vy vypotíte slabý tři stránky.....
asi už je to tak omleté, že to nikoho ani moc nezdvihne ze zidle
Chtělo by to nějakoého entuziastického nováčka, který na toto téma ještě nediskutoval. nějakou mladou emiminí krev
Myslíš něco jako Livinku
?
baghira píše:Gladys píše:Myslíš něco jako Livinkubaghira píše:též jsem čekala víc
Chtělo by to nějakoého entuziastického nováčka, který na toto téma ještě nediskutoval. nějakou mladou emiminí krev![]()
![]()
?
Holky ta nemá čas ![]()
verenika píše:Gladys píše:
dokážu své dítě zabavit i jinak, aniž bych ohrozila zdravý vývoj jeho kyčlí a páteřeMě už tyto diskuze přijdou jako provokace, jsou naprosto jasně dané dva tábory, jeden nezajímá ani názor odborníků, zkrátka vědí lépe.
stejně už dítě do chodítka dáváš, tak nevím, co ještě řešíš?zakladatelka tu při již zmiňované diskuzi jěště nebyla zaregistrovaná-asi.Proč jsi hned nepříjemná
Příspěvek upraven 19.10.10 v 15:40![]()
A zrovna tahle diskuze mi nepřijde jako provokaceJak má chudák vědět,že je to tak žhavý téma
![]()
![]()
![]()
Ale vyhledávání v diskuzích jí snad funguje, ne?
verenika píše:baghira píše:Holky ta nemá časGladys píše:Myslíš něco jako Livinkubaghira píše:též jsem čekala víc
Chtělo by to nějakoého entuziastického nováčka, který na toto téma ještě nediskutoval. nějakou mladou emiminí krev![]()
![]()
?
No jo, ta si teď vlastně založila Manželskou poradnu
![]()
baghira píše:verenika píše:No jo, ta si teď vlastně založila Manželskou poradnubaghira píše:Holky ta nemá časGladys píše:Myslíš něco jako Livinkubaghira píše:též jsem čekala víc
![]()
?
![]()
![]()
Kde, kde? ![]()
Gladys píše:baghira píše:Kde, kde?verenika píše:No jo, ta si teď vlastně založila Manželskou poradnubaghira píše:Holky ta nemá časGladys píše:Myslíš něco jako Livinkubaghira píše:též jsem čekala víc
![]()
?
![]()
![]()
Já syna dávala cca od těch 8 měsíců kdy si poprvé stoupl a líbí se mu to