Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
No, my chodítko používali u obou kluků a kluci si to moc užili a žádné problémy ani jeden neměl. I když je většina razantně proti, já si stěžovat nemůžu…
Víte,moje dcerka chodítko používala a žádné problémy jsme neměli. Moc se jí v něm líbilo a myslím si,že i díky chodítku začala brzo chodit…
Sice vím,že se všude asi dva roky povídá,že chodítko rozhodně ne,ale jak říkám,mé holčičce rozhodně nijak neublížilo…
my sice chodítko máme, ale náš mazel ho používá tak, že ho tlačí před sebou a dovnitř se mu moc nechce. Asi ví proč ![]()
Prosím nechci slyšet chodítko NE ,škodí atd . Ale byla bych ráda zda někdo má , tak jaké a jak je sním spokojený ? Přemýšlím , koukám a nevím jaké koupit ![]()
MarkyM píše: Áha tak snad někdo poradí
Snad jo , já už nemůžu s toho jak je všeho tolik
, nebylo by lepší kdyby bylo na výběr třeba jen ze 2 ? ![]()
Tak já poradím a prosím, aby si nesouhlasící odpustily poznámky..... ![]()
Měli jsme Chico DJ a naprostá spokojenost, když prcek odrostl, vyletělo do světa neuvěřitelně rychle, mamči se mohly přetrhnout......
http://www.babypark.cz/chicco-dj?…
Ale dá se koupit za polovic jeté např. na Aukru nebo MMB.
RomanaXXL píše:
Tak já poradím a prosím, aby si nesouhlasící odpustily poznámky.....![]()
Měli jsme Chico DJ a naprostá spokojenost, když prcek odrostl, vyletělo do světa neuvěřitelně rychle, mamči se mohly přetrhnout......
jo? na to jsem dnes koukala a zaujalo mě , ale nevědela jsem jaký je a tak.. takže spokojenost ? a do kdy vám vydrželo ?
Začala jsem dávat, když prcek začal sám sedět a obcházet nábytek, tj. cca v 8 měsících, do doby, než začal chodit sám, tj. v 11,5 měsících, ale pak ještě dlouho využíval hrací panel a dlouho ho před sebou tlačil. Někdo dává dřív, to já nechtěla..... Čekala jsem, až se zpevní… Pak byla jako profík, to bys měla vidět ty fofry, jezdil s tím, jak závodník… ;-D..... Spokojenost veliká, moje i prcka..... Doporučuji!
žirafííí píše:RomanaXXL píše:jo? na to jsem dnes koukala a zaujalo mě , ale nevědela jsem jaký je a tak.. takže spokojenost ? a do kdy vám vydrželo ?
RomanaXXL píše:
Začala jsem dávat, když prcek začal sám sedět a obcházet nábytek, tj. cca v 8 měsících, do doby, než začal chodit sám, tj. v 11,5 měsících, ale pak ještě dlouho využíval hrací panel a dlouho ho před sebou tlačil. Někdo dává dřív, to já nechtěla..... Čekala jsem, až se zpevní… Pak byla jako profík, to bys měla vidět ty fofry, jezdil s tím, jak závodník… ;-D..... Spokojenost veliká, moje i prcka..... Doporučuji!žirafííí píše:RomanaXXL píše:jo? na to jsem dnes koukala a zaujalo mě , ale nevědela jsem jaký je a tak.. takže spokojenost ? a do kdy vám vydrželo ?
jo tak to jo , no malé teď bude 7 měsíců a myslim si že se jí bude líbit.
No to věřím jak se to pak naučí to to lítá sem tam
.
Tak děkuji za radu
. Jdu hledat na net.
To zase přítel bude mít radost až mu oznámim že objednávám další hračku pro malou
![]()
Tak ve zdraví užijte! ![]()
žirafííí píše:RomanaXXL píše:jo tak to jo , no malé teď bude 7 měsíců a myslim si že se jí bude líbit.
Začala jsem dávat, když prcek začal sám sedět a obcházet nábytek, tj. cca v 8 měsících, do doby, než začal chodit sám, tj. v 11,5 měsících, ale pak ještě dlouho využíval hrací panel a dlouho ho před sebou tlačil. Někdo dává dřív, to já nechtěla..... Čekala jsem, až se zpevní… Pak byla jako profík, to bys měla vidět ty fofry, jezdil s tím, jak závodník… ;-D..... Spokojenost veliká, moje i prcka..... Doporučuji!žirafííí píše:RomanaXXL píše:jo? na to jsem dnes koukala a zaujalo mě , ale nevědela jsem jaký je a tak.. takže spokojenost ? a do kdy vám vydrželo ?
No to věřím jak se to pak naučí to to lítá sem tam.
Tak děkuji za radu. Jdu hledat na net.
To zase přítel bude mít radost až mu oznámim že objednávám další hračku pro malou![]()