Chodítko - jaké koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
22.1.07 09:13

No, my chodítko používali u obou kluků a kluci si to moc užili a žádné problémy ani jeden neměl. I když je většina razantně proti, já si stěžovat nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.1.07 15:19

Víte,moje dcerka chodítko používala a žádné problémy jsme neměli. Moc se jí v něm líbilo a myslím si,že i díky chodítku začala brzo chodit…
Sice vím,že se všude asi dva roky povídá,že chodítko rozhodně ne,ale jak říkám,mé holčičce rozhodně nijak neublížilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.07 13:14

chodítko

my sice chodítko máme, ale náš mazel ho používá tak, že ho tlačí před sebou a dovnitř se mu moc nechce. Asi ví proč :lol:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
28.6.11 20:15

Prosím nechci slyšet chodítko NE ,škodí atd . Ale byla bych ráda zda někdo má , tak jaké a jak je sním spokojený ? Přemýšlím , koukám a nevím jaké koupit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4514
28.6.11 20:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
28.6.11 20:29

to by bylo pěkné, ale já myslím takové to jak tam sedí :wink:

• Citovat
  • Upravit
4514
28.6.11 20:30

Áha tak snad někdo poradí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
28.6.11 20:32
MarkyM píše: Áha tak snad někdo poradí :dance:

Snad jo , já už nemůžu s toho jak je všeho tolik :roll: , nebylo by lepší kdyby bylo na výběr třeba jen ze 2 ? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
419
28.6.11 20:43

to co vložila MarkyM je náhodou suprový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RomanaXXL
28.6.11 21:04

Tak já poradím a prosím, aby si nesouhlasící odpustily poznámky..... :pankac:

Měli jsme Chico DJ a naprostá spokojenost, když prcek odrostl, vyletělo do světa neuvěřitelně rychle, mamči se mohly přetrhnout......

http://www.babypark.cz/chicco-dj?…

Ale dá se koupit za polovic jeté např. na Aukru nebo MMB.

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
28.6.11 21:15
RomanaXXL píše:

Měli jsme Chico DJ a naprostá spokojenost, když prcek odrostl, vyletělo do světa neuvěřitelně rychle, mamči se mohly přetrhnout......

Ale dá se koupit za polovic jeté např. na Aukru nebo MMB.

jo? na to jsem dnes koukala a zaujalo mě , ale nevědela jsem jaký je a tak.. takže spokojenost ? a do kdy vám vydrželo ?

• Citovat
  • Upravit
RomanaXXL
28.6.11 21:23

Začala jsem dávat, když prcek začal sám sedět a obcházet nábytek, tj. cca v 8 měsících, do doby, než začal chodit sám, tj. v 11,5 měsících, ale pak ještě dlouho využíval hrací panel a dlouho ho před sebou tlačil. Někdo dává dřív, to já nechtěla..... Čekala jsem, až se zpevní… Pak byla jako profík, to bys měla vidět ty fofry, jezdil s tím, jak závodník… ;-D..... Spokojenost veliká, moje i prcka..... Doporučuji!

žirafííí píše:
RomanaXXL píše:

jo? na to jsem dnes koukala a zaujalo mě , ale nevědela jsem jaký je a tak.. takže spokojenost ? a do kdy vám vydrželo ?
  • Citovat
  • Upravit
žirafííí
28.6.11 21:59
RomanaXXL píše:
Začala jsem dávat, když prcek začal sám sedět a obcházet nábytek, tj. cca v 8 měsících, do doby, než začal chodit sám, tj. v 11,5 měsících, ale pak ještě dlouho využíval hrací panel a dlouho ho před sebou tlačil. Někdo dává dřív, to já nechtěla..... Čekala jsem, až se zpevní… Pak byla jako profík, to bys měla vidět ty fofry, jezdil s tím, jak závodník… ;-D..... Spokojenost veliká, moje i prcka..... Doporučuji!
žirafííí píše:
RomanaXXL píše:

jo? na to jsem dnes koukala a zaujalo mě , ale nevědela jsem jaký je a tak.. takže spokojenost ? a do kdy vám vydrželo ?

jo tak to jo , no malé teď bude 7 měsíců a myslim si že se jí bude líbit.
No to věřím jak se to pak naučí to to lítá sem tam :dance: .
Tak děkuji za radu :wink: . Jdu hledat na net.
To zase přítel bude mít radost až mu oznámim že objednávám další hračku pro malou :lol: :-P

• Citovat
  • Upravit
RomanaXXL
28.6.11 22:31

Tak ve zdraví užijte! :-D

žirafííí píše:
RomanaXXL píše:
žirafííí píše:
RomanaXXL píše:

jo tak to jo , no malé teď bude 7 měsíců a myslim si že se jí bude líbit.
No to věřím jak se to pak naučí to to lítá sem tam :dance: .
Tak děkuji za radu :wink: . Jdu hledat na net.
To zase přítel bude mít radost až mu oznámim že objednávám další hračku pro malou :lol: :-P
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4