Chodský pes v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3823
17.3.17 14:13

Dekuju moc holky za reakce. Jsem rozhodnuta si Chodaka poridit tedy i do bytu, budu s nim hodne venku tak snad stradat nebude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
29.11.17 20:27
@zudina píše:
Dekuju moc holky za reakce. Jsem rozhodnuta si Chodaka poridit tedy i do bytu, budu s nim hodne venku tak snad stradat nebude. :kytka:

Uz mate pesana doma? Take bydlime v byte a zamilovala jsem si chodaka. Takze do budoucna bych si ho tela poridit. Mame chatu kde jsme 3/4 roku. Ale pres zimu v byte. Takze jsem take zvažovala a obepisovala a vsudr mi bxlo receno, ze pes je rad se svou rodinou a je jedno jestli v byte nebo v dome. Jen jsem se chtela zeptat, jestli uz pejska mate, tak na vase dojmy a zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
29.11.17 21:44
@Arome Nikki píše:
Uz mate pesana doma? Take bydlime v byte a zamilovala jsem si chodaka. Takze do budoucna bych si ho tela poridit. Mame chatu kde jsme 3/4 roku. Ale pres zimu v byte. Takze jsem take zvažovala a obepisovala a vsudr mi bxlo receno, ze pes je rad se svou rodinou a je jedno jestli v byte nebo v dome. Jen jsem se chtela zeptat, jestli uz pejska mate, tak na vase dojmy a zkusenosti :)

Ahoj my jsme si nakonec jeste pejska neporidili protoze jsem neplanovane otehotnela tak mam jiny starosti a nevim jak bych to se stenetem zvladala ;) ale ty si urcite chodaka porid, zvlast pokud jste vetsinou na chate.. ja s porizenim pockam az bude mimi vetsi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
30.11.17 08:07

Tak to gratuluji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
9.12.17 00:06

Ahoj, pokud mate fb, prihlaste se na stranku Chodsky pes, tam, se dozvite vse a uvidite, kde vsude a jak chodaci ziji se svymi panecky a rodinami, taky tam zjistite, kdo bydli pobliz a s kym se muzete treba setkat, abyste se s plemenem seznamili a casto i to, ze ma nekdo nakryto. Chodaka je totiz potreba vetsinou rezervovat dopredu, jeste pred narozenim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
9.12.17 00:09

PS mela jsem chodaka v byte, ted mame fenku v dome, sice muze byt na dvore, ale moc tuto moznost nevyuziva, pokud tam nejsme my. Krome chlupu v byte v tom neni problem, je to pes vcelku skladny :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný