Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem maminkám!
Nemáte náhodou po dětičkách přebytečné plenky 2-5 kg (větší ne)? Narazila jsem na hodnou paní, která se stará o dvě kočičky, které plenky akutně potřebují, viz toto video: ****
Adresu pošlu do SZ, ať tady nezveřňuji cizí údaje.
Moc děkuji za kočičky ![]()
edit admin - odstraněn odkaz
@Janee19 píše:
Ahoj všem maminkám!
Nemáte náhodou po dětičkách přebytečné plenky 2-5 kg (větší ne)? Narazila jsem na hodnou paní, která se stará o dvě kočičky, které plenky akutně potřebují, viz toto video: https://www.youtube.com/watch?…Adresu pošlu do SZ, ať tady nezveřňuji cizí údaje.
Moc děkuji za kočičky
Dobrý den, kocourkům bych ráda plenky věnovala. Jen se chci zeptat, zda máte ověřeno, že plenky skutečně doputují ke kocourkům?
@M-i-ch-e-l-l-e osobně ji neznám, ale má veřejný profil na FB, kde naleznete všechny fotky a videa s kočičkami, takže bych se toho nebála, sama také posílám
@Janee19 píše:
@M-i-ch-e-l-l-e osobně ji neznám, ale má veřejný profil na FB, kde naleznete všechny fotky a videa s kočičkami, takže bych se toho nebála, sama také posílám
Děkuji, napíšete mi prosím do SZ adresu? Děkuji
Poprosím také o kontakt do zpráv, případně i ten fb profil, díky ![]()
Mám tu pár kousků a je mi to líto vyhodit, tak poprosím taky adresu. Aspoň k něčemu budou.
@Janee19 píše:
@M-i-ch-e-l-l-e už ji tam máte[/citace
Nevím, jak dlouho má doručení trvat, ale ještě jsem zprávu neobdržela
@M-i-ch-e-l-l-e omlouvám se, spletla jsem si uživatelku, už jsem to napravila ![]()
@Janee19 Mohu také poprosit kontakt? Nemám sice přebytečné plenky, ale ráda koupím a pošlu. Moc děkuji ![]()
Tak to bohužel nemám, ale zkuste se podívat takhle po slevách…=)