Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Nekoukej! píše: Více
Pamatuji hranici 5,6 a pak se to po desetinách snižovalo na 5,0.
@Evkad To by me zajimalo proc? Hnizdil rika ze byla mez 7 ale nesly na odbyt leky tak nevim cemu verit a jestli to moc neresim
@Evkad píše: Více
Právě že mě nabírala asi měsíc po pulsu 3g sm jestli to mohlo mít vliv nevím. Ale nikdy jsem s ním problém neměla až teď. Uvidim pri dalším odběru.
Já zkusila nějaké kapky na cholesterol. Zkusila jsem je jen jednou, protože se mi po nich chtělo zvracet. Nakonec jsem to nějak uklidnila jídlem. Ale už jsem neměla odvahu to zkoušet znovu.
Latka obsazena tady v tech doplncich stravy, ktera pomaha snizovat cholesterol se jmenuje monakulin a driv ho tam bylo 10 mg a pry tolik ho doplnky obsahovat nemuzou, tak je ho tam snad jen 5 mg nebo jeste mene (a nejen u arterinu)a s tim snizenym mnozstvim mi arterin trebas vubec nepomohl, tak ted zkousim cholestmizin, je tam navic i konopi, mam jit na podzim na kontr. odber, tak uvidime, jestli to nejsou jen vyhozeny prachy ![]()
@Ahep asi protoze by to pomahalo a nesel by na odbyt lek???
Hranica je nastavena tak ako lekari rozhodli a lekari su z velkej casti financovany farmaceutickymi firmami. Zvlast ked sa jedna o hranicu ktora nerozlisuje latky ani formu…
Bez znalosti ake hodnoty akeho cholesterolu, ako su na tom cievy atd… je toto cislo uplne bezpredmetne rovnako ako absolutna teplota. U nas je aktualne vonku 12 stupnov - aky vyzivovy doplnok si k tomu vyberies?
O cholesterole som tu uz nieco pisal tak skus hladat… aha tu
K priamej odpovedi na tvoju otazku: Spytal by som sa kolko to bolo na merani predtym ak rozdiel nieje aspon 50% tak by som to vobec neriesil.
Mez 7 nikdy nebyla. A Hnízdil je nebezpečný šarlatán.
Zkus čaj z rozrazilu a bylinné kapky z ostropeřce.
Tak u mne u arterinu nebyl žádný efekt.
Spíše další zhoršení, ale prý to mám z léků.
@Evkad takze podvod a kolik ti to vyslo jestli se mohu ptat?
Tady na jiné diskuzi byly pozitivni ohlasy, že to pomáhá.
Doktorka říkala, že u mne mají vliv dlouhodobě užívané kortikoidy.
Nedovolím si říct, že to nepomáhá, jen že na mne vliv nemají.
Přípravky na zvýšený cholesterol - https://lipidcontrolplus.cz Po 2 měsících užívání Lipid Control se mi snížil cholesterol z 7,3 na 5,5.