Chorobny strach o dite

Anonymní
21.3.22 17:00

Chorobny strach o dite

Ahoj prosim anonym.
Mam s pritelem 4 letou dcerku. Kdyz byla miminko tak se pritel hodne bal, ji vykoupat, dat na prebalovaci pult. No proste se bal, aby ji neublizil. Kamosky a segra rikaly, ze to mely stejne, ze chlapa dite zacalo zajimat az kdyz zacalo lozit, chodit…tim nemyslim ze by se nezajimali, ale proste strach. Ale u meho pritele to zustalo a uz do extremu!! Kdyz potrebuju, aby pohlidal tak s ni nejde ven, kdyz je krasne, ale posadi ji k tabletu nebo tv a nikam ji nepusti, pit ji dava z lahvicky ikdyz semnou ma normalne kelimek 8o! Kdyz vidi, ze se k ni blizi nas pes tak zacne kricet a zaviraho. Fakt nevim co by delal kdyby videl, ze mi na hristi ju pisek, hlinu do pusy a nebo spadne z prolezacky. :) Prijde mi to uz jako hysterie. Dnes jsem mela domluvene nehty a trosku jsme se zakecali a on mne furt nahanel po smskach, ze holka chce ven, ale ze on to sam s ni nezvladne, ze ma stach, ze na ni skoci pes, ze si zarazi trisku, nebo nedejboze spadne z trikolky. :roll: Uz fakt nevim jak mu vysvetlit, ze dite se musi nejakym zpusobem „otriskat“ samo!! Nejradeji by ji mel asi v brneni nebo nevim :cert: mate taky takoveho chlapa citu?! Ja bych to chapala u matky, znam par, co by dite melo nejradeji ve skafandru a prevlekaji po kazdem flicku…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.3.22 17:11

Můj ex manžel byl schopný se o syna postarat poprvé až po 3 roku, do té doby ho nevzal ani do náruče.. a ano, doted by za něj nejradši dělal všechno :think: když bylo klukovi 10, posadila jsem ho na vlak na opačný konec republiky, tam ho vyzvedla babi. Ex se mohl být vencnout :mrgreen: :lol: jeden z důvodu, proč je to ex.. buď to řešit s psychologem nebo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33460
21.3.22 17:13

Tak se nenech nahánět, a prostě ho nech atˇsi poradí. Myslíš, že je to přehnaný strach? Není to spíš pohodlnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.22 17:16

@arinecka ne neni bohuzel. V obchodaku ja ji normalne dam na vlacek, houpaciho kacera.. kdyz to chtela po tatinkovi, kdyz jsme byli nakupovat vsichni tak jsem dostala sprdung, ze asi nevim kolik je tam bakterii, covid, proc ji beru na hriste, kdyz mame doma pisek, ze tam budou injekce, proc s ni jezdim mhdeckem kdyz mam k dispozici auto a dalsi a dalsi :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
33460
21.3.22 17:34
@Anonymní píše:
@arinecka ne neni bohuzel. V obchodaku ja ji normalne dam na vlacek, houpaciho kacera.. kdyz to chtela po tatinkovi, kdyz jsme byli nakupovat vsichni tak jsem dostala sprdung, ze asi nevim kolik je tam bakterii, covid, proc ji beru na hriste, kdyz mame doma pisek, ze tam budou injekce, proc s ni jezdim mhdeckem kdyz mam k dispozici auto a dalsi a dalsi :zed: :zed:

Aha, tak to bych mu doporučila psychologa. Co bude dělat, až půjde dcera do školy? Chodí do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
21.3.22 17:38
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym.
Mam s pritelem 4 letou dcerku. Kdyz byla miminko tak se pritel hodne bal, ji vykoupat, dat na prebalovaci pult. No proste se bal, aby ji neublizil. Kamosky a segra rikaly, ze to mely stejne, ze chlapa dite zacalo zajimat az kdyz zacalo lozit, chodit…tim nemyslim ze by se nezajimali, ale proste strach. Ale u meho pritele to zustalo a uz do extremu!! Kdyz potrebuju, aby pohlidal tak s ni nejde ven, kdyz je krasne, ale posadi ji k tabletu nebo tv a nikam ji nepusti, pit ji dava z lahvicky ikdyz semnou ma normalne kelimek 8o! Kdyz vidi, ze se k ni blizi nas pes tak zacne kricet a zaviraho. Fakt nevim co by delal kdyby videl, ze mi na hristi ju pisek, hlinu do pusy a nebo spadne z prolezacky. :) Prijde mi to uz jako hysterie. Dnes jsem mela domluvene nehty a trosku jsme se zakecali a on mne furt nahanel po smskach, ze holka chce ven, ale ze on to sam s ni nezvladne, ze ma stach, ze na ni skoci pes, ze si zarazi trisku, nebo nedejboze spadne z trikolky. :roll: Uz fakt nevim jak mu vysvetlit, ze dite se musi nejakym zpusobem „otriskat“ samo!! Nejradeji by ji mel asi v brneni nebo nevim :cert: mate taky takoveho chlapa citu?! Ja bych to chapala u matky, znam par, co by dite melo nejradeji ve skafandru a prevlekaji po kazdem flicku…
@Anonymní píše:
„@arinecka“ne neni bohuzel. V obchodaku ja ji normalne dam na vlacek, houpaciho kacera.. kdyz to chtela po tatinkovi, kdyz jsme byli nakupovat vsichni tak jsem dostala sprdung, ze asi nevim kolik je tam bakterii, covid, proc ji beru na hriste, kdyz mame doma pisek, ze tam budou injekce, proc s ni jezdim mhdeckem kdyz mam k dispozici auto a dalsi a dalsi :zed: :zed:

Tak mu navrhni, ať jí vezme na výlet autem třeba do zámeckého parku, kam nesmí psi. Tam může dceru volně vypustit a nemusí se bát ničeho výše popsaného. Třeba postupnými kroky získá jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.22 17:46

@meduzza tak on se boji ikdyz k ni priskoci nas pes nebo ji povali nam zem, kdyz se priplete. Sam by s ni nikam nesel, a uz vubec ne autem :zed: v parku se boji, ze mu dcera utece/ spadne do jezirka, spadne vetev ze stromu…a voditko opravdu kupovat na holku nebudu :lol:

• Citovat
  • Upravit
35326
21.3.22 17:55

A vy spolu ven nechodite? Kdyz jdete vsichni, tak mu psi a bakterie nevadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
21.3.22 18:15

Ten je divnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33460
21.3.22 18:20
@Anonymní píše:
@meduzza tak on se boji ikdyz k ni priskoci nas pes nebo ji povali nam zem, kdyz se priplete. Sam by s ni nikam nesel, a uz vubec ne autem :zed: v parku se boji, ze mu dcera utece/ spadne do jezirka, spadne vetev ze stromu…a voditko opravdu kupovat na holku nebudu :lol:

Ty jo, tak to už je brutálně paranoidní 8o To spolu nechodíte nikam ven? Nejezdíte na dovolenou, do lesa na houby atd? Asi by mě z něj hráblo, tohle není normální strach, to už je opravdu na psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.3.22 19:01

No trpí nějakou úzkostnou poruchou. Řešením je psychoterapie, případně spolu s terapeutem zvážit jestli už to je na medikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.3.22 19:15

A to spolu nikam dohromady jezdíte na výlety?

Jinak se jedná o úzkostnou poruchu..m bohužel dost rozjetou to už se mělo řešit dávno. A může se to ještě zhoršovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.22 19:20

@ludmilaadamkova jezdime, ale je to proste silene. Napr. jdeme do zoo, dceru ma vecne na koni, kdyz uz ji da na zem, tak sleduje jestli se nedotyka plotu, jestli neleti čmelak, vosa, jidlo ve stanku ji nekoupi, protoze parek je plnej ecek :roll:. Ja s dcerou radsi jedu sama a pak dostanu akorat vynadano ze jsem si ji dovolila koupit v restauraci polevku a spagety :zed: jako on je hodny chlap rozdal by se, ale vazne uz i podle mne je toto na nejakou poradnu. Dekuji za nazory

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
21.3.22 19:21
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova jezdime, ale je to proste silene. Napr. jdeme do zoo, dceru ma vecne na koni, kdyz uz ji da na zem, tak sleduje jestli se nedotyka plotu, jestli neleti čmelak, vosa, jidlo ve stanku ji nekoupi, protoze parek je plnej ecek :roll:. Ja s dcerou radsi jedu sama a pak dostanu akorat vynadano ze jsem si ji dovolila koupit v restauraci polevku a spagety :zed: jako on je hodny chlap rozdal by se, ale vazne uz i podle mne je toto na nejakou poradnu. Dekuji za nazory

Hodný chlap? Je to normální magor

• Citovat
  • Upravit
1339
21.3.22 19:57
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym.

Tak u toho odstavce, ze dává dítěti tablet a sedí s ni na zadku, než by ji vzal ven, jsem si říkala ze je asi,,jen” linej :roll: Ale co jsem docetla diskuzi, tak to je hodně velkej masakr 8o U nej bude něco hodně v nepořádku a chtělo by to řešit, kdo ví jakej muže tenhle přístup udělat dítěti v hlavě bordel …
Na nějakou terapii by nepřistoupil? S tím se přece nedá žít, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí