Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojik me male bude rok a par dni na to pojedeme autem do Chorvatska…co vsechno sebou mam vzit?Jedeme do karavanu..Jak bude mala snaset cestu a pobyt v zahranici?Mate s tim nekdo zkusenosti? Pak jsem se chtela zeptat..kdy malou mam dvat na nocnik…Zkousim to ted..ale jak ji zajima vsechno kolem..utika mi..nemam jeste pockat?
Ahojky,malé je 14 měsíců a taky jedeme autem do Chorvatska do karavanu.Co si vzít sebou,no my bereme krom jídla,kočárku,plen,hraček,hyg.potřeb a oblečení určitě vody pro malou,2 krémy na opalování,taky panthenoly po opalování,co se týče léků ještě nemám úplně jasno,určitě vemu sirupy panadol a nurofen,kdyby něco,taky dithiaden a fenistil kapky,ale jak říkám,ještě mi poradí sestra-lékařka co sebou.Určitě bereme slunečník a malý bazének,kdyby se malá bála do moře,tak ať se má kde čvachtat.No,taky v tom ještě docela plavu,ale tak snad nezapomeneme nic důležitého
Co se týče nočníku,tak už malou od jednoho roku pár krát za den dávám na nočník,většinou se řehní a k mému překvapení tam i něco vytlačí,ale taky občas zdrhá,ale to je v poho,nenutím ji,chci jen,ať si pomalu zvyká k čemu nočník je,ať se s ním „seznamuje“ a až bude správný čas,tak se sama naučí a řekne si,netlačím na pilu…tím že ji dáš občas na nočník nic nezkazíš a určitě jí neublížíš,ale nenutit za každou cenu..
Ahoj holky
![]()
Obnovuji diskuzi. Chystáme se s dětma k moři. Ale jelikož jsou furt marod, tak by jsme nejraději jeli nějak tak na rychlo s výběrem ubytování až tam.Byli jsme v Chorvatsku před x lety. Můžu se zeptat, na kolik tam tímto způsobem vyjde ubytování ted???Je má představa do deseti tisíc na týden reálná
??Stačí obyčejnej apartmán s kuchynkou a sociálem na pokoji
.A hlavně kam tak někam na sever na písečnou pláž???My když jsme byli, tak v Omiši a spokojenost.Ale tak daleko se nám s dvouletým prckem nechce
.A co jsem koukala na různý odkazy, tak mi přes prázdniny vyjela jaksi jiná cenová kategorie
.Doufám, že mi pisnete různé odkazy a neuzemníte, že mám hlavu v oblacích
![]()
Ahoj holky,
oživuji téma.
S přítelem plánujeme dovolenou v Chorvatsku.
Byla jsme tam jen jednou kdysi a vůbec netuším kde, ale jeden z výletů byl do Krk, takže asi někde v okolí.
Máte někdo nějaké typy, do jakých míst v Chorvatsku jet na dovču?
Díky ![]()
@divine_d kamkoli. Jestli autem, tak je to jedno, čím níž, tím je tam hezčeji ![]()
@berry4 píše:
@divine_d kamkoli. Jestli autem, tak je to jedno, čím níž, tím je tam hezčeji
JJ, nejspíš autem ![]()
Takže níž lepší jo?
dík
@divine_d jak začne pohoří Biokovo, tak je to pastva pro oči. Krásná je Omišská riviera směrem k Makarské, možnost i výletů autem-Split, Makarská apod, pod ní Tučepi, pak ještě níž pod Makarskou.
Jinak až ještě někdy vyjedem směr Chorvatsko, chystám se zkusit něco blíž-kolem Primoštenu. Uchvátilo mne Bilo a okolí. Teda zatím jen z fotek ![]()
@berry4 píše:
@divine_d jak začne pohoří Biokovo, tak je to pastva pro oči. Krásná je Omišská riviera směrem k Makarské, možnost i výletů autem-Split, Makarská apod, pod ní Tučepi, pak ještě níž pod Makarskou.
Jinak až ještě někdy vyjedem směr Chorvatsko, chystám se zkusit něco blíž-kolem Primoštenu. Uchvátilo mne Bilo a okolí. Teda zatím jen z fotek
oki, díky za tipy ![]()
Doporučuju Trpanj na poloostrově Pelješac - úžasný výlet do Dubrovníku a na Korčulu
Po cestě tam jsme na jednu noc zastavili v kempu ve městě Senj (bez předchozí objednávky - prostě jsme zajeli do prvního, který jsme uviděli), kde jsme si udělali na večer parádní vycházku k hradu na kopci nad městem - zrovna tam byly nějaké slavnosti. Zpátky jsme to na východní Slovensko dali na jeden zátah, i když plán byl přenocovat u Balatonu ![]()
Ahojkyy.. Chci ozivit svou diskuzy..
jedeme 11 zari 4 lidi do chorvatska.. Chtela bych vedet jake tam byva pocasi.. Zda se za sehnat levne ubytovani( apartman) a kolik se pohybuje cena na osobu v zari na blint… A poradte kam jet.. Nekam kde to zije pres den i v noci.. Kde je treba nejaky aquapark nebo nejaky nafukovaci blbinky ve vode.. Kdenje krasna plaz nehlepe s lehatky a slunecniky..
ale to neni podminkou..
@telezska píše:
Ahojkyy.. Chci ozivit svou diskuzy..jedeme 11 zari 4 lidi do chorvatska.. Chtela bych vedet jake tam byva pocasi.. Zda se za sehnat levne ubytovani( apartman) a kolik se pohybuje cena na osobu v zari na blint… A poradte kam jet.. Nekam kde to zije pres den i v noci.. Kde je treba nejaky aquapark nebo nejaky nafukovaci blbinky ve vode.. Kdenje krasna plaz nehlepe s lehatky a slunecniky..
ale to neni podminkou..
Hoď to pro jistotu do každé diskuse, na kterou o Chorvatsku narazíš ![]()
Najdi si ubytování na netu u toho máš i cenu
Ubytování může být za 60euro na noc, nebo taky za 150 ![]()
Počasí? Může být pěkně, ale může vám to celé propršet
to ti totiž nikdo zaručit nedokáže. ![]()
Ubytování od 30 euro za 4 osoby v apartmánu (když umíš hledat), počasí nic moc…