Chorvatsko do karavanu - co s sebou vzít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
25.5.06 21:54

Chorvatsko

Ahojik me male bude rok a par dni na to pojedeme autem do Chorvatska…co vsechno sebou mam vzit?Jedeme do karavanu..Jak bude mala snaset cestu a pobyt v zahranici?Mate s tim nekdo zkusenosti? Pak jsem se chtela zeptat..kdy malou mam dvat na nocnik…Zkousim to ted..ale jak ji zajima vsechno kolem..utika mi..nemam jeste pockat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
139
26.5.06 07:39

Ahojky,malé je 14 měsíců a taky jedeme autem do Chorvatska do karavanu.Co si vzít sebou,no my bereme krom jídla,kočárku,plen,hraček,hyg.potřeb a oblečení určitě vody pro malou,2 krémy na opalování,taky panthenoly po opalování,co se týče léků ještě nemám úplně jasno,určitě vemu sirupy panadol a nurofen,kdyby něco,taky dithiaden a fenistil kapky,ale jak říkám,ještě mi poradí sestra-lékařka co sebou.Určitě bereme slunečník a malý bazének,kdyby se malá bála do moře,tak ať se má kde čvachtat.No,taky v tom ještě docela plavu,ale tak snad nezapomeneme nic důležitého :wink: Co se týče nočníku,tak už malou od jednoho roku pár krát za den dávám na nočník,většinou se řehní a k mému překvapení tam i něco vytlačí,ale taky občas zdrhá,ale to je v poho,nenutím ji,chci jen,ať si pomalu zvyká k čemu nočník je,ať se s ním „seznamuje“ a až bude správný čas,tak se sama naučí a řekne si,netlačím na pilu…tím že ji dáš občas na nočník nic nezkazíš a určitě jí neublížíš,ale nenutit za každou cenu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.4.14 08:54

Ahoj holky :mavam: :mavam:

Obnovuji diskuzi. Chystáme se s dětma k moři. Ale jelikož jsou furt marod, tak by jsme nejraději jeli nějak tak na rychlo s výběrem ubytování až tam.Byli jsme v Chorvatsku před x lety. Můžu se zeptat, na kolik tam tímto způsobem vyjde ubytování ted???Je má představa do deseti tisíc na týden reálná :think:??Stačí obyčejnej apartmán s kuchynkou a sociálem na pokoji ;).A hlavně kam tak někam na sever na písečnou pláž???My když jsme byli, tak v Omiši a spokojenost.Ale tak daleko se nám s dvouletým prckem nechce :zed:.A co jsem koukala na různý odkazy, tak mi přes prázdniny vyjela jaksi jiná cenová kategorie :zed:.Doufám, že mi pisnete různé odkazy a neuzemníte, že mám hlavu v oblacích :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.2.15 11:36

Ahoj holky,

oživuji téma.

S přítelem plánujeme dovolenou v Chorvatsku.
Byla jsme tam jen jednou kdysi a vůbec netuším kde, ale jeden z výletů byl do Krk, takže asi někde v okolí.

Máte někdo nějaké typy, do jakých míst v Chorvatsku jet na dovču?

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.2.15 11:39

@divine_d kamkoli. Jestli autem, tak je to jedno, čím níž, tím je tam hezčeji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.2.15 11:40
@berry4 píše:
@divine_d kamkoli. Jestli autem, tak je to jedno, čím níž, tím je tam hezčeji ;)

JJ, nejspíš autem :)
Takže níž lepší jo? :) dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.2.15 11:47

@divine_d jak začne pohoří Biokovo, tak je to pastva pro oči. Krásná je Omišská riviera směrem k Makarské, možnost i výletů autem-Split, Makarská apod, pod ní Tučepi, pak ještě níž pod Makarskou.
Jinak až ještě někdy vyjedem směr Chorvatsko, chystám se zkusit něco blíž-kolem Primoštenu. Uchvátilo mne Bilo a okolí. Teda zatím jen z fotek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.2.15 11:49
@berry4 píše:
@divine_d jak začne pohoří Biokovo, tak je to pastva pro oči. Krásná je Omišská riviera směrem k Makarské, možnost i výletů autem-Split, Makarská apod, pod ní Tučepi, pak ještě níž pod Makarskou.
Jinak až ještě někdy vyjedem směr Chorvatsko, chystám se zkusit něco blíž-kolem Primoštenu. Uchvátilo mne Bilo a okolí. Teda zatím jen z fotek ;)

oki, díky za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
19.2.15 12:35

Doporučuju Trpanj na poloostrově Pelješac - úžasný výlet do Dubrovníku a na Korčulu ;) Po cestě tam jsme na jednu noc zastavili v kempu ve městě Senj (bez předchozí objednávky - prostě jsme zajeli do prvního, který jsme uviděli), kde jsme si udělali na večer parádní vycházku k hradu na kopci nad městem - zrovna tam byly nějaké slavnosti. Zpátky jsme to na východní Slovensko dali na jeden zátah, i když plán byl přenocovat u Balatonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.8.15 13:28

Ahojkyy.. Chci ozivit svou diskuzy.. :) jedeme 11 zari 4 lidi do chorvatska.. Chtela bych vedet jake tam byva pocasi.. Zda se za sehnat levne ubytovani( apartman) a kolik se pohybuje cena na osobu v zari na blint… A poradte kam jet.. Nekam kde to zije pres den i v noci.. Kde je treba nejaky aquapark nebo nejaky nafukovaci blbinky ve vode.. Kdenje krasna plaz nehlepe s lehatky a slunecniky.. :) ale to neni podminkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.8.15 14:44
@telezska píše:
Ahojkyy.. Chci ozivit svou diskuzy.. :) jedeme 11 zari 4 lidi do chorvatska.. Chtela bych vedet jake tam byva pocasi.. Zda se za sehnat levne ubytovani( apartman) a kolik se pohybuje cena na osobu v zari na blint… A poradte kam jet.. Nekam kde to zije pres den i v noci.. Kde je treba nejaky aquapark nebo nejaky nafukovaci blbinky ve vode.. Kdenje krasna plaz nehlepe s lehatky a slunecniky.. :) ale to neni podminkou..

Hoď to pro jistotu do každé diskuse, na kterou o Chorvatsku narazíš :roll:

Najdi si ubytování na netu u toho máš i cenu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Ubytování může být za 60euro na noc, nebo taky za 150 :zed:

Počasí? Může být pěkně, ale může vám to celé propršet :roll: to ti totiž nikdo zaručit nedokáže. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
  • Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
  • Citovat
  • Upravit
blabla123
3.8.15 16:37

Ubytování od 30 euro za 4 osoby v apartmánu (když umíš hledat), počasí nic moc…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix