Sama na dovolenou, kam?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Radina
23.5.06 11:01

Sama na dovolenou...kam?

Holky, poradíte mi kam bych měla jet sama na dovolenou? Manžel mi včera navrhnul, abych si odpočinula a jela na týden někam hodit relax. Měla jsem toho teď děsně moc, děti neustále nemocné, on pořád na služebkách, syn nám jde v první třídě do předpuberty… :oops: Včera mi ten nápad přišel jako bláznivá věc, ale s odstupem času si říkám proč ne. Manžel má doma totální vegáč a veškerý servis téměř s pivínkem na gauč a tak bych ho ráda nechala vyzkoušet zač je toho loket a nechala ho s tema našima výlupkama samotného. Jen nevím kam mám jet? Jsou v ČR nějaké lázně nebo zařízení, kde by se o mne starali a já jenom kňučela blahem? Nebo se jet vyplácnout k moři, přestože moře plánujeme jako letní rodinnou dovolenou?
A také by mne zajímal váš názor na takovou „dovolenou od mateřské dovolené“.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
23.5.06 11:04

Tvůj manžel má super nápad! :lol: :lol: :lol:

Určitě vím, že takové pobyty nabízí Karlova Studánka a Luhačovice, ale myslím, že jinde taky něco najdeš.

Jé, to by se mi líbilo! Přeju ti to. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
23.5.06 11:05

Radino,

já bych zkusila lázně, nějaké procedury, masáže, cvičení, procházky, kafíčko v cukrárně, prostě pohodičku. K moři by se mi asi samotné nechtělo. Ale bohužel zrovna nemám nápad, které lázně by byly ty nejlepší. Ale výběr bude velký, myslím, že by jsi si krásně odpočinula a užila si klidu. A manžel si vyzkouší, jestli rarachy zvládne.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
23.5.06 11:09

Ahoj Radino,

já myslím, že je to tvoje věc, ale osobně bych něco takového asi nerozdýchala. Máme stejně staré děti (vlastně téměř obě), respektive spíš stejně malé a podle mě by to pro ně nebylo dobré. Mám muže, který by to naprosto zvládl (teda kromě toho kojení, ale to je jiná kapitola), takže o to bych neměla strach, ale prostě si myslím, že odjet na týden zvlášť od Betynky je prostě moc brzo. (Já sam jsem zatím neodjela ani od Emy a to je jí 7). To, že toho máš moc, pro mě není argument, to máme všechny. Ale hlavně - myslíš, že by sis to užila? Každá máme jinou povahu, tak možná bys opravdu hodila všechno za hlavu, ale já bych teda bez dětí být nemohla a rozhodně bych si neodpočinula, hlavně psychicky ne. Co takhle to udělat opačně, zůstat doma a víc zapojit tatínka? Když má takové silácké nápady, tak by se snad mohl zapojit i doma, ne? Ať se rozhodneš jakkoli, přeju, ať ti to pomůže.

Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
23.5.06 11:45

Milá Radino,

mám zcela opačný názor, než Zuzana, sice nevím, jak „staré“ máš děti, ale pokud ti to „pán tvorstva“ dokonce sám ponoukl, běž do toho, nebo pokud přesto pocítíš obavy, tak alespoň víkend. Jinak doporučím Luhačovice, je tam moc krásně, klídek, myslím, že na netu najdeš i nabídku penzionů, kde nabízí široké služby toho druhu, které si představuješ a nemusí jít přímo o lázně. Asi jsem moc neporadila, ale měla jsem potřebu (po přečtení Zuzanina příspěvku - v tom nehledejte absolutně nic zlého, jen její názor) tě podpořit v nápadu. Já mám roční drndu, zrovna tenhle víkend jsem strávila na školním srazu a hrozně!!!!!! mi to udělalo dobře, navíc mám pocit, že Viktorce i tatínkovi to také jen prospělo :wink: . Bylo to poprvé, co jsem ji nechala na dva dny bez mámy a obsolutně toho nelituju, takže vzhůru do relaxace :)

hezky si to užij, ať to bude kdekoliv a na jakkoliv dlouho
sanynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
23.5.06 11:45

Ahoj Radino,
tvůj manžel má važně bezva nápad - to se u toho mého stát nemůže :cry:
I když mě by stačil třeba jen víkendový pobyt. Občas jsou nabídky jako kosmetika, kadeřník, masáže atd. - to by bylo žůžo
Přeji bezva dovču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
23.5.06 11:56

Souhlasím, manžel má super nápad a bud ráda.

Mne to taky porád navrhuje a mám děti rok a skoro tři. Ale jen na víkend :-)

Asi do toho půjdu, deti potřebujou stejne me jako jeho, nevidím rozdíl jestli máma nebo táta. Babičky to je jiná kapitola, ale týden s manželem, proč ne.

Hodne toho máme všechny, at je díte jedno nebo dve nebo čtyři, ale proč si neodpočinout a nevypnout???? A stejskat se bude, to je jasný.

Otázka neznela, zda jet, ale kam.

Odpuste, ale já tohle nemám ráda, tady se nekdo zeptá, jak dostavit díte a dostane se mu odpovedi, ze ho nemá odstavovat.

Takze holky, sem s tipama, kde se nechat hýčkat. Sorry já nepřispeju, znám jenom samá místa - postarej se sám :-((

Martina a synové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
23.5.06 11:57

Jsem taky z Přerova a s manželem plánujeme víkendový pobyt v Lázních Teplice n.B.-což je kousek. Nabízí i týdenní pobyty. Najeď si na www.ltnb.cz a zkus jestli by tě něco zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
23.5.06 12:03

Ahoooj Radino,

tak neviem, ake stare mas druhe dietko, ale prve - prvacik mi uz rozhodne „male“ nepride, aby nemohlo byt par dni bez maminy a navyse s otcom! A predpokladam, ze to druhe uz tiez nie je cerstve mimi - takze taktiez ta podporujem a vzhuru do toho! :)
Deti mojej segry chodili k mojej mame (k starkej) na prazdniny na 1-2 tyzdne uz od skolky a super si to uzili aj oni, aj ich rodicia :wink: Pokracuju v tom doteraz, a to uz su obaja jednou nohou v puberte :lol:
Poradila by som ti, kam ist, ale bolo by to na Slovensko a to sa ti asi nehodi :wink: Kazdopadne ta aspon povzbudzujem, ze je to dobry napad ! :)
A uplne najsuper by bolo, keby si stiahla aj nejaku kamosku a urobili si babsku jazdu.

pa,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
23.5.06 12:07

Taky souhlasím. Vyraž si, oraž si. Já bych to hned využila.
Jen s místem moc neporadím. Mě se líbilo v Třeboni, byla jsem tam na návštěvě za mamkou. Taky dělají pobyty na týden, nebo jen na víkend a budou Tě hejčkat.
Já si počkám, až nám zvednou tu mateřskou a pak taky někam vyrazím na odpočinek. Potřebujem to, na chvilku vypnout. Je jasný, že Ti děti budou chybět. Ale na druhou stranu si myslím, že to prospějě celé rodině, když se bude chvilku starat tatínek :lol: Ještě, když Ti to sám navrhnul :D :D
Tak šťastné hledání a pořádně si to užij.
Papa, Kuře a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
23.5.06 12:08

RADINO,
JEĎ, JEĎ, JEĎ!!!!!!! SPOKOJENÁ MATKA NADEVŠE!!!

Tchýně je tak trošku lázeňský zkušeňák, v poměru cena /kvalita služeb si pochvalovala Lázně Bělohrad, najdeš je na internetu, dělají víkendové „balíčky“.Spíše je to prodloužený víkend a kdyby se přidala i nějaká kámoška, musí to být super.. Okolí na kola jako stvořené, tak malý návrh..

PS: Jak malé je Tvé nejmenší, že tu byla připomínka - nejezdit?? :roll:

Theo, Kryštík, Julie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
23.5.06 12:13

Tak ještě ten kontakt… www.belohrad.cz
Theo

A užij si to!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.5.06 12:17

já jela loni sama na týden do Egypta a bylo to SUPER!!!! Takže doporučuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.5.06 12:26

Já si taky myslím, že je to supr nápad! Pokud se můžeš na manžela, co se týče péče o děti, 100% spolehnout, řekla bych, že není co řešit. Bez maminky to vydrží a jak ji budou milovat, až se vrátí.
Klidně bych být tebou zkusila i moře. Vím, že cestovky pořádají zájezdy pro ženy, např. i s aerobikem. Když chceš, zacvičíš si, když ne, nic se neděje. A hlavně je tam spoustu holek sólo.
 Milu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
23.5.06 12:31

Radino, to je od Tvého muže hezké, že si on uvědomuje ten zápřah okolo dětí a v domácnosti:) já bych určitě jela-teda ne ted, neb by se mi po malém moc stýskalo, navíc kojím:)
Lázně jsou můj tajný sen, nechat se celý týden masírovat, váklet se v bahně, na kolonádě popíjet kafíčko a zákusky a vínečko:))) akorát se obávám, že takový týden vyjde docela draho-máme Luhačovice kousek, a snad to vyjde okolo 7000,– jen ty procedury. No a nebo moře by taky bylo super, já bych klidně jela na takový babinec jako jsou ty pobyty s aerobikem, masážemi, kosmetikou a kadeřnicí… Každopádně bych s sebou vzala kámošku, samotná celý týden-na to nemámk náturu:)
Každopádně jeď a užij si to! :)))
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí