Sama na dovolenou, kam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
695
23.5.06 12:47

Tý jo!
Brala bych to taky, trochu se zrelaxovat.
Jedeš s kámoškou nebo sama?
Existují i čokoládové lázně. Tady to nabízí nějaká agentura http://www.allegria.cz/index.php?…, ale určitě najdeš vyhledávačem adresu přímo.

To jen pro zpestření.
Já osobně bych si začla za imagemakerem a nebo bych jela s kámoškou na týden někam častečně relaxovat a nebo turismovat.
Ale náš taťka je závisláček a stýskalo by se mu, i když možná že ne, kdyby měl u sebe Marečka. Je na něho fixovaný :-)))
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
23.5.06 12:48

Moc děkuju, vidím, že nejenom já potřebuju relax. Asi se teda spíš mrknu na víkendové pobyty, protože přece jenom týden nechat rodinu bez maminkovské péče hned tak bez přechozí přípravy, to by asi zle dopadlo. Luhačovice jsou moje rodné město a 25 let jsem tam žila, je tam fakt hezky. Hledám spíš něco na způsob relaxací s čínskými masážemi, floating…zatím surfuju :wink:

• Citovat
  • Upravit
436
23.5.06 12:51

Ahojky Radino,

kupovala jsem svojí mamce na vánoce víkendový pobyt v Karlových Varech, bylo to super, se vším všudy, luxusní pokoje, spousta procedur, bazén, vířivka, sauna, plná penze, pohodička…sice tam mamka ještě nejela, má to objednané na červen, ale podle letáčku to bude bomba…:o)) Tak zkus třeba kouknout někam na net na KV.

A taky se připojuji k názoru, že to bude super, stýskat se ti určitě bude, ale to je normální, na druhou stranu si hrozně moc odpočineš a vrátíš se k dětem svěží a in…:o)) Takže do toho určitě jdi. Já také něco takového plánuju, jen co mi trošku odroste ten nejmenší a přestanu kojit..:o))

Měj se krásně a pak nám napiš, jak sis to užila!

Evásek a prťata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
23.5.06 12:53

Tak Radino…dej vědět, kam nakonec vyrazíš a užij si to i za mě :lol: :lol:

Taky bych si nechala říct, třeba prodlouženej víkend…hmmm. asi zkusim něco vymyslet a pak nadhodit manželovi…už ted vidim, jak se tváří.. :roll: 8O :?:

Možná bych zkusila něco co je trochu poblíž a ne na druhym konci republiky, abys byla klidnější, že budeš v relativním dosahu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
23.5.06 13:43

Ještě jednou,

tak jsi mě navnadila, že jsem jukla do nabídek a narazila na něco, co by se líbilo mně, tak mrkni.
 www.pensionvnebi.cz

sanynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
23.5.06 14:18

Ahoj,
ja bych jela asi kdyz tak na vikend, ale nechtelo by se mi jet samotne. Treba s kamoskou. Jeal bych do Podebrad na vikend s aerobikem, uz je to davno co jsem tam byla na tyden a bylo to moc super. Jsou tam i masaze, solarko, virivky.
Pridavam odkaz http://www.fitnesscentra.cz/zdravicko/
Uzji si to, at uz pojedes kamkoliv.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
23.5.06 14:47

ahoj Radino,

Osobně jako Maxík doporučuji Luhačovice nebo Karlovu Studánku…obojí znám…

Ať už se rozhodneš, jakkoliv pořádně si to užij, taková šance se nenaskytne každý den a máš na to právo :D :D :D

S pozdravem Zuzka+Emily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
15.7.13 12:09

Obnovuji diskusi :D

Ahoj holky!

Jedete taky někdo někam sama bez dětí?
Já se musím :lol: pochlubit, že jsem od přítele dostala ke třicítce „opušťák“ od dítka plus dva lístky na skvělej hudební festival na tenhle víkend, na 4 dny vysmahnu s kamarádkou pryč od plín, vztekajících scének a odmítaných jogurtů…a už se na to stráááště těším (a doufám, že nevyměknu a nebudu už v sobotu příliš smutnit :mrgreen: )

Co vy? chystáte se taky někdo někam na regeneraci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.7.13 12:13

@Mar__tanka1983 co k tomu říct :think: :think: snad jen závist :lol: koukej si to užít a žádné smutnění, oni ti neutečou, vždycky když na tebe poleze náznak smutku vzpomeň si na nějakou „hezkou“ chvilku z běžného dne ;)

• Citovat
  • Upravit
16365
15.7.13 12:29

@Mar__tanka1983 presne jak pise @Jasněnkaa leda tak zavist ale samo v dobrem :pankac:
Uzij si to co to da ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
15.7.13 12:35

Hýml, kdy tohle napadne i toho mýho?!?! :cert: :think:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
15.7.13 12:36

@Mar__tanka1983 Jinak gratuluji k chápavému muži :mrgreen: Závidím v dobrém :) A přeji hezký zážitek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31287
15.7.13 12:37

@Jasněnkaa díky :mrgreen:
to přesně mám v plánu, když to na mě poleze, tak si vzpomenu na vzteklý třískání hračkama o podlahu nebo tak něco a půjdu si dát další koktejl :lol:

malej je jinak co se týče jídla i spaní zlatej, za zadkem mě taky nepotřebuje, kdyby to byl nějakej máminej bobánek, tak bych se asi neodhodlala…takže si myslím, že si to nakonec chlapi užijou :palec: tatínek už má naplánované výlety atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
15.7.13 12:38

@Mar__tanka1983 To je pěkný.. Prostě zabavit a nedat šanci projevu agrese :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65387
15.7.13 12:41

@Mar__tanka1983 super…
já v roce a půl malého dostala 4 denní Londýn :lol:
a v zimě jsem byla v termálech, to bylo taky super :D
Takže nesmutni a užívej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek