Chorvatsko 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15846
6.2.21 09:05

Ne, neřeším nic, vzhledem k chování viru a lidí se obávám, že léto bude masakr. A když se spletu, tak někam vyrazíme, na planetě je spousta hezkých míst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
6.2.21 10:29

Do Chorvatska jezdíme každý rok, ale letos? Nevim.. Nevím.. Pokud budou požadovat očkování nebo testy s následnou karantenou, budeme letos doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.2.21 10:49
@Zumpa píše:
Ne, neřeším nic, vzhledem k chování viru a lidí se obávám, že léto bude masakr. A když se spletu, tak někam vyrazíme, na planetě je spousta hezkých míst.

přesně. Třeba Kostarika nebo Japonsko. Kamkoli, kde nesou Češi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15846
6.2.21 11:04
@Burj Chalifa píše:
přesně. Třeba Kostarika nebo Japonsko. Kamkoli, kde nesou Češi.

Přesně. Krom toho Japonsko mám v plánu, alespoň 3 týdenní lyžovačku v Niseku, ale asi až přejde chřipečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
6.2.21 14:04

Minulý rok jsme letěli do Chorvatska a bylo to super. Byly jsme v Trogiru a pláž jsme měly defacto sami pro sebe. Ale ubytko jsme platily opravdu až na poslední chvíli. Takto předem bych se bála to zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.21 14:22

Jezdíme s kamarádama na loď a ta se musí rezervovat dlouho dopředu, protože je to levnější a je lepší výběr lodí. Jinak bych dovoelnou dopředu neobjednávala.

• Citovat
  • Upravit
1245
6.2.21 17:56

Ano, mám zanluveny pobyt na červen. Ockovana už jsem, manžel bude asi na jaře. Mrzí mě, že jsme v loninstale vyčkávali a nikam nejeli. Letos v létě věřím to bude podobne jako vloni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
16.2.21 20:23

Máme zaplacenou zálohu z loňska :D
Takže se chystáme a buď to vyjde nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.5.21 12:58

Kam s dětmi

Poradíte do jakého letoviska v Chorvatsku s dětmi? Aby tam byla zábava pro děti - dětské hřiště s klouzačkou, kolotoč, vláček, vodní skluzavka aj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
24.7.21 11:10

Ahojky, prosim, potvrdte mi nekdo, ze k prekroceni hranic pri ceste autobusem staci antigenni test… vsichni me strasi, ze je potreba pcr.
Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
24.7.21 11:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
30.1.22 11:01

Dobrý den, oživuji téma. Máte zkušenosti s těmito resorty? 1. Zaton holiday resort-Nin (Zadar) a 2. Family resort Urania-Baška Voda. Před Covidem jsme byli na Krku a ve městě Umag. Po dvou letech jsme si řekli, že se tentokrát podíváme níž. A nejvíc nás zaujala tato dvě místa. Nebo pokud jste byli někde blízko, jak se Vám jelo? Pojedeme přes Znojmo, jsme z Vysočiny. Přes jedny stránky jsem našla mapu odpočívadel, ale odkaz již nebyl aktivní. Na délku trasy, kterou mi vypočítají mapy se moc spoléhat nechci. Děkuji všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.2.22 17:25
@NovápaníA píše:
Dobrý den, oživuji téma. Máte zkušenosti s těmito resorty? 1. Zaton holiday resort-Nin (Zadar) a 2. Family resort Urania-Baška Voda. Před Covidem jsme byli na Krku a ve městě Umag. Po dvou letech jsme si řekli, že se tentokrát podíváme níž. A nejvíc nás zaujala tato dvě místa. Nebo pokud jste byli někde blízko, jak se Vám jelo? Pojedeme přes Znojmo, jsme z Vysočiny. Přes jedny stránky jsem našla mapu odpočívadel, ale odkaz již nebyl aktivní. Na délku trasy, kterou mi vypočítají mapy se moc spoléhat nechci. Děkuji všem :)

My letos jedeme na Hvar, zajímalo mě vaše dovča na Krku, můžete popsat jak to tam vypadá a jak celkově spokojenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.2.22 10:00
@Blashyrk píše:
My letos jedeme na Hvar, zajímalo mě vaše dovča na Krku, můžete popsat jak to tam vypadá a jak celkově spokojenost?

To byl rok 2018, byli jsme v Njivici, v hotelu Beli Kamik. Ale nyní ho najdete pod názvem Magal hotel by Aminess. Hotel jsme si objednali na doporučení známého. Pokoj byl útulný, ale třeba na koupelně bylo vidět, že nejlepší má za sebou. Koupat se chodilo přes silnici kde byl kemp. Ten byl tenkrát v rekonstrukci resp. rozšíření, bylo vidět že chystají prostor na chatky možná bungalovy a také chystali dětské prvky. Cenově si to už nepamatuji, stejně to asi dnes není relevantní. Město bylo pěkné, ale většinou jsme naráželi na další ubytování. Byla to naše první návštěva Chorvatska a byli jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí