Lázně EDEL Zlaté hory 2021 - v době covidu

14
26.1.21 22:23

Lázně EDEL Zlaté hory 2021 - v době covidu

Ahoj holky,

v březnu bych měla jet do Edelu s dcerkami 5 a 2 roky. Nevíte někdo jak je to teďka v době covidu..? Vyžadují testy i od dětí..? Nějak nad tím dneska přemýšlím, mladší má 2 roky a jak si představím jak jí dloubou tou tyčinkou v nose, no nevím, aby z toho neměly nějaké trauma, jak jste to zvládaly vy..? Máte zkušenost? Děkuji moc za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
26.1.21 23:28

Trauma??? To jako vážně? 8o :roll:
Předpokládám, že když mají děti napsané lázně, mají za sebou nějaké zdravotní potíže, tudíž i horší věci než štětičku v nose na pár vteřin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.1.21 17:19

Dobry den, taky jedeme v breznu syn 5,5 a druhy 16.mesicu. Volala jsem tam a pry testy chteji pouze po doprovodu, u deti ne. Na jakou budovu jedete? My tentokrat na vychodni, jelikoz mladsi je samoplatce, tudiz na jizni pry nemuzeme. Trosku se bojim, jak to mladsi zvladne, ale doufam, ze jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.22 16:12

Já mám spíš obavu aby přínos nepřevážilo dostání covidu ;( nechci strašit ale… známá 3× očkovaná, pořád desinfikuje, zdravá osoba dávající životosprávy, nic extra nemoce za život mimo slepaku,,covid dostala a skončila v nemocnici ;( bojím bojím vaham zda neodmítnu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix