Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
v březnu bych měla jet do Edelu s dcerkami 5 a 2 roky. Nevíte někdo jak je to teďka v době covidu..? Vyžadují testy i od dětí..? Nějak nad tím dneska přemýšlím, mladší má 2 roky a jak si představím jak jí dloubou tou tyčinkou v nose, no nevím, aby z toho neměly nějaké trauma, jak jste to zvládaly vy..? Máte zkušenost? Děkuji moc za reakce
Trauma??? To jako vážně?
![]()
Předpokládám, že když mají děti napsané lázně, mají za sebou nějaké zdravotní potíže, tudíž i horší věci než štětičku v nose na pár vteřin…
Dobry den, taky jedeme v breznu syn 5,5 a druhy 16.mesicu. Volala jsem tam a pry testy chteji pouze po doprovodu, u deti ne. Na jakou budovu jedete? My tentokrat na vychodni, jelikoz mladsi je samoplatce, tudiz na jizni pry nemuzeme. Trosku se bojim, jak to mladsi zvladne, ale doufam, ze jo ![]()
Já mám spíš obavu aby přínos nepřevážilo dostání covidu ;( nechci strašit ale… známá 3× očkovaná, pořád desinfikuje, zdravá osoba dávající životosprávy, nic extra nemoce za život mimo slepaku,,covid dostala a skončila v nemocnici ;( bojím bojím vaham zda neodmítnu…