Nejlepší hotel v Egyptě
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Byli jsme teď ve steigenberger aqua magic a jakýkoli z Aldau by byl super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V Egyptě platí, že čím dokonalejší hotel, tím hnusnější a pro šnorchlování nepoužitelnější moře u něj a naopak - u těch nejlepších lokalit na šnorchlování jsou dost průměrné, až podprůměrné hotely. Je to o vždy o kompromisech a preferencích.
čisto je tam snad všude…to už nevím, do jaké ratejny a hegešárny
musí kdo jet, aby si stěžoval na špínu…
obchody jsou v rámci hotelového kommplexu, nebo jsou ve městě. Jestli
chceš tedy blízko obchodů města, tak by to měl být resort ve městě, pak
se budeš tak trochu koupat spíš v žumpě a naftě než moři. Tak jestli to
má být nutně „nakupovací“ dovolená, good luck!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pidalina píše:
Byli jsme teď ve steigenberger aqua magic a jakýkoli z Aldau by byl super
Steigenberger
Aldau Beach byl skvělý.
Neupřesnila jsi ale, jestli preferuješ písečnou pláž anebo potápění a
korály.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vulpes tohle přesně platí. My jsme byli v hotelu Coral Beach, je to poslední hotel v Hurghadě. Nádherná a obrovská pláž s několika lagunami, vzadu molo a kousek od něj nádherný korálový útes. Co jsme se bavili s lidmi z těch,, luxusních " hotelů, pláže byly všude malinké a moře nic moc, prázdno. A za šnorchlováním museli jet na výlet. U nás zase bylo horší jídlo, ne chuťově, ale ten výběr nic moc. Je ale pravda, že jsme byli na podzim po těch všemožných atentátech a služby byly, kvůli malému počtu hostů, hodně omezeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:čistoty? Zajeď někdy mezi místní, abys viděla, kdo to jídlo bude připravovat. Přejdou tě iluze o Egyptě ve spojení s čistotou
Dobrý den, poradili by jste mi prosím nějaký top hotel v Egyptě? Co se tyče jídla, čistoty, moře, blízkost obchodů… dekuji

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
S dovolením se háčkuji. Muslimské destinace nejezdíme. Loni tedy padl Severní Kypr, hotel Limak Cyprus Deluxe hotel. Manžel si potrpí na kvalitní služby a nemá problém si za ně zaplatit. Egypt mě zajímá především kvůli památkám, jak to je s bezpečnostní na letišti? Jak v resortech? A co třeba taková bezpečnost v Gízské nekropoli? Věděl by někdo o luxusnějším hotelu uprostřed panenské přírody? Dcera, i já, jsme posedlé Velkou sfingou, že je naproti přes ulici fast food a sídliště nám nevadí. Jaká je pravděpodobnost, že to do nás někde našije parta pošuků v plné palbě? Ještě dodám, že by mě zajímala pláž s pozvolným vstupem do moře. O žádná mola, silné proudy a další nestojím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Zumpa píše: čistoty? Zajeď někdy mezi místní, abys viděla, kdo to jídlo bude připravovat. Přejdou tě iluze o Egyptě ve spojení s čistotou
ty naivo… viděls někdy zázemí nějaké
tuzemské venkovské restaurace…?
Já znám třeba tu u nás ve vsi a kdyby to
tam měli takové, jako v aspoň průměrném egyptském hotelu, možná bych
si tam i jídlo dala…ale výletníci nic netuší a baští to tam všechno
čistota je o lidech, ne o státech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@zorka.janu píše:
S dovolením se háčkuji. Muslimské destinace nejezdíme. Loni tedy padl Severní Kypr, hotel Limak Cyprus Deluxe hotel. Manžel si potrpí na kvalitní služby a nemá problém si za ně zaplatit. Egypt mě zajímá především kvůli památkám, jak to je s bezpečnostní na letišti? Jak v resortech? A co třeba taková bezpečnost v Gízské nekropoli? Věděl by někdo o luxusnějším hotelu uprostřed panenské přírody? Dcera, i já, jsme posedlé Velkou sfingou, že je naproti přes ulici fast food a sídliště nám nevadí. Jaká je pravděpodobnost, že to do nás někde našije parta pošuků v plné palbě? Ještě dodám, že by mě zajímala pláž s pozvolným vstupem do moře. O žádná mola, silné proudy a další nestojím.
bereš na to nějaké léky…?
- „muslimské destinace nejezdíme“ vs. doporučte něco v Egyptě…tak
když nejezdíte, tak proč řešíš Egypt?
- „Věděl by někdo o luxusnějším hotelu uprostřed panenské
přírody?“ -
když je uprostřed panenské přírody luxusní hotel, tak už to asi není panenská příroda, ne? Nechceš tu panenskou přírodu radši rovnou vybetonovat, aby se tam dalo líp pohybovat… Ale tak obecně, panenských šutrů a písku je tam dost všude…
- řešíš hlavně bezpečnost, ale chceš na ty nejprofláknutější památky, kde je to s bezpečností nejhorší?
- ta pláž s pozvolným vstupem má být přímo v té Gíze? nebo v té
panenské přírodě…?
Spolehlivě ji teda najdeš v Tunisku nebo ve Španělsku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nám se v Egyptě líbil hotel Hotel Reef Oasis Blue Bay Resort & Spa v Sharmu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vulpes píše:
bereš na to nějaké léky…?![]()
![]()
- „muslimské destinace nejezdíme“ vs. doporučte něco v Egyptě…tak když nejezdíte, tak proč řešíš Egypt?
- „Věděl by někdo o luxusnějším hotelu uprostřed panenské přírody?“ -
když je uprostřed panenské přírody luxusní hotel, tak už to asi není panenská příroda, ne? Nechceš tu panenskou přírodu radši rovnou vybetonovat, aby se tam dalo líp pohybovat… Ale tak obecně, panenských šutrů a písku je tam dost všude…
- řešíš hlavně bezpečnost, ale chceš na ty nejprofláknutější památky, kde je to s bezpečností nejhorší?
- ta pláž s pozvolným vstupem má být přímo v té Gíze? nebo v té panenské přírodě…?
Spolehlivě ji teda najdeš v Tunisku nebo ve Španělsku…
Ty jsi neskutečná blbka, to, že nejezdíme, přece neznamená, že se to
nemůže změnit. Podívej se kupříkladu na hotel Limak Cyprus, o kterém
jsem se zmiňovala. Beton uprostřed posledního panenského Středomoří.
V Gíze stěží u moře blběnko. Ideálně okolí Marsa Alam. Španělsko,
Řecko nebo pobřeží západní Afriky mám procestované dostatečně. Ty jsi
slušně frustrovaná ***
Upraveno adminem - vulgarita
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@admin zrušit účet, nebo budu spamovat každou diskusi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@zorka.janu píše:
Ty jsi neskutečná blbka, to, že nejezdíme, přece neznamená, že se to nemůže změnit. Podívej se kupříkladu na hotel Limak Cyprus, o kterém jsem se zmiňovala. Beton uprostřed posledního panenského Středomoří. V Gíze stěží u moře blběnko. Ideálně okolí Marsa Alam. Španělsko, Řecko nebo pobřeží západní Afriky mám procestované dostatečně. Ty jsi slušně frustrovaná ***Upraveno adminem - vulgarita
Chytřenko, Mediterán je zplundrovaný už od starověku, ten má
k panenství stejně daleko jako ty…
Předpokládat, že nějaká prudce inteligentní nádhera chce mít rezort
v Marsa a na výlet si skočit k pyramidce…to fakt nevymyslí nikdo…to si
k té pyramidce můžeš rovnou skočit na výlet z Prahy (z nějakého
luxusního hotelu, pochopitelně, může být třeba v nějaké panenské
části Prahy… )
A pak jsem ti k té „panenské přírodě“ psala to, že šutrů a písku
je tam dost všude… Jakou jinou přírodu tam jako čekáš? Co by ti tam měl
někdo vyčarovat?
Jdi zobnout svoji dávku a hoď se do klidu
Pardon, teď jsem si našla ten tebou zmíněný hotel a už chápu…ty za
panenskou přírodu považuješ sousedství jiných hotelových resortů a za
hotelem lány polí … jo, tak to pak asi jo
…ale spíš jeď někam do Polabí…v Egyptě
u moře to s těmi poli není žádná sláva…dokonce ani v Marse noc
nejsou…jen ten písek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@FraDeu ano, ten park mezi hotely me teda úplně nadchnul! To bude snad výjimečná situace, ze bych byla ochotna jet vícekrát na stejné místo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nejlepší dudlík pro batole
- Nejlepší přírodní kosmetika
- Jaká je podle vašich zkušeností nejlepší antikoncepce?
- Nejlepší atlas ryb, doporučte!
- Nejlepší dřevostavby r.2021
- Manželé nebo nejlepší kámoši?
- Boty pro první chůzi - jaké jsou nejlepší?
- Kdy je nejlepší rodit/být těhotná?
Dobrý den, poradili by jste mi prosím nějaký top hotel v Egyptě? Co se tyče jídla, čistoty, moře, blízkost obchodů… dekuji