Nejlepší hotel v Egyptě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20848
22.1.21 13:30

@zorka.janu - užívateľke som udelila ban za vulgarizmy a porušenie pravidiel webu. Jej príspevky som zmazala.

Pekný deň,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15871
22.1.21 13:30
@vulpes píše: :lol: :lol: ty naivo… viděls někdy zázemí nějaké tuzemské venkovské restaurace…? :lol: Já znám třeba tu u nás ve vsi a kdyby to tam měli takové, jako v aspoň průměrném egyptském hotelu, možná bych si tam i jídlo dala…ale výletníci nic netuší a baští to tam všechno :D čistota je o lidech, ne o státech…

Nemám žádné iluze, viděl jsem i zázemí a zaměstnance luxusních restaurací v ČR a je to fakt katastrofa. Ale pořád je to o několik úrovní výše, než když vyhrabeš analfabeta ze skládky a oblečeš ho do bílé košile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
22.1.21 14:22
@Zumpa píše:
Nemám žádné iluze, viděl jsem i zázemí a zaměstnance luxusních restaurací v ČR a je to fakt katastrofa. Ale pořád je to o několik úrovní výše, než když vyhrabeš analfabeta ze skládky a oblečeš ho do bílé košile.
:lol: :lol: no jo no… někdy se zadaří všude :lol: Já bych řekla, že to je fakt podobné, že si nemáme co vyčítat. Jediný problém je, že u nás z toho chytneš sra-ku a tam je z toho mega-sra-ka :mrgreen: Ale zas oni to dobře vědí, že naše evropsaké žaludky jsou na to citlivé a když je v nějakém hotelu problém, tak můžou zapomenout na německou a jinou „lepší“ a solventnější klientelu, na těch sítích se teď tyhle informace šíří rychle. Takže si to sakra hlídají. Ale když je hotel orientovaný na rusy a čechy, kteří lecos přěžijí a zkousnou, hlavně když je to levné…tam se může stát lecos :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí