Chorvatsko a pasy/OP

Anonymní
20.7.11 07:53

Chorvatsko a pasy rychlá pomo

Holky omlouvám se za dotaz, ale fakt rychle večer máme odjíždět do chorvatska, a já blbka do této doby neřešila jak to je s pasem..

Můj manžel má pas, v pase má napsanou dceru zapsaní proběhlo 5.2.2004, je jí 7 teď
Já mám pas propadlej, myslíte že mě pustí jen na OP?
A holka, když je napsaná u manži stačí to??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
20.7.11 07:57

ahoj, no nevim jestli pomůžu, já na občanku jela vždycky, dcera myslím stačí když je u manžela akorat nevim jak to ted je pze na netu psali že chorvati hrozne prudi a delaji sileny kontroly… :think:
Tak snad poradi nekdo kdo tam ted byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
20.7.11 07:57
Pustí tě i na pas.pro klid si zavolej na ambasádu,ale ted to zrovna tak před týdnem říkali,že stačí i do chorvatska op,že už s tím nedělaj takové problémy.hezkou dovču :mavam:
Anonymní píše:
Holky omlouvám se za dotaz, ale fakt rychle večer máme odjíždět do chorvatska, a já blbka do této doby neřešila jak to je s pasem..Můj manžel má pas, v pase má napsanou dceru zapsaní proběhlo 5.2.2004, je jí 7 teď
A holka, když je napsaná u manži stačí to??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
20.7.11 07:58

Pardon na OP :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
20.7.11 08:48

nam pasy vubec nekontrolovali.jen OP projeli nejakou čtečkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
20.7.11 09:41
domča01 píše:
nam pasy vubec nekontrolovali.jen OP projeli nejakou čtečkou..

Ahoj,vrátili jsme se z Chorvatska minulý týden. Jeli jsme s přítelem a dvěmi téměř 14ti letými dětmi,které mám napsané v OP,pas jsme neměl ani jeden. VŮBEC ŽÁDNÝ PROBLÉM!!!! Na OP koukli Slovinci jen přes přední sklo,ani si je nevzali do ruky a Chorvati si je vzali,podívali se na děti,na moji druhou stranu OP a frčeli jsme k moři. Měli jsme nahnáno,protože nás každý strašil,ale jak píšu,naprosto v pohodě!

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
20.7.11 09:43
kamikaa píše:
Pustí tě i na pas.pro klid si zavolej na ambasádu,ale ted to zrovna tak před týdnem říkali,že stačí i do chorvatska op,že už s tím nedělaj takové problémy.hezkou dovču :mavam:
Anonymní píše:
Holky omlouvám se za dotaz, ale fakt rychle večer máme odjíždět do chorvatska, a já blbka do této doby neřešila jak to je s pasem..Můj manžel má pas, v pase má napsanou dceru zapsaní proběhlo 5.2.2004, je jí 7 teď
A holka, když je napsaná u manži stačí to??

Na ambasádu bych nevolala,tam jsem volala já před odjezdem,akorát mě vystrašila,že děti MUSÍ mít svůj doklad úplně všude venku!!!! A to jezdíme několik let do Rakouska i jinam bez..... Takže pokud se nechceš zbytečně stresovat,nevolej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix