Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Petruskabmw píše:
@Myšpule jaké máš pejsky?? bylo tam víc psů?? My se totiž i trochu bojíme ptž máme stafbulíčka bohužel dost lidí to vidí jako krvelačnou bestii, jenže ona je opak lidi miluje..jenže min rok sme byli v rekreač. středisku na moravě a to byl masakr co někteří lidi dokážou, naštěstí majitel je milovník psů a když viděl naši Ammy tak se smál i správce takže v tomto směru to bylo štěstí…
Trošku mimo téma… obdivuju všechnu kdo mají tyhle plemena… Už jen proto, že někteří lidi jsou fakt svině a dokáží všelicos… po známe s jejím bulem hází pravidelně nějakej dement z balkonu petardy
Já z nich mám respekt teda, ale rozhodně je neodsuzuju, jelikož všechno dělá člověk… to zvíře za nic nemůže…
@martina.se tak ten Duče vypadá pěkné místo, ale co sem našla apartmány tak nepovolují psa
, třeba ještě něco najdu, tam to vypadá fakt dobře ![]()
@MiskaKosa no oni třeba pitbulové, a amstafové sou ostřejší a pokud nemají pořádnou výchovu tak sou i zlý, já to vidím na svičáku tu jejich agresy, ale spíš ke psů klidem ne, to by se tulili, kdežto stafbulík je znich nejmírnější, používá se i hodně ke canisterapii, lepší plemeno sem nepotkala a k dětem prostě Nany dog ![]()
@Petruskabmw píše:
@martina.se tak ten Duče vypadá pěkné místo, ale co sem našla apartmány tak nepovolují psa, třeba ještě něco najdu, tam to vypadá fakt dobře
Duce fakt super, tam je písek a člověk stojí tak 100 m v moři a pořád tam stačí.. nevhodné pro plavce, super na šnorchlování a pro děti. Ty apartmány fakt nevím. Jinak ale tam asi nebude místo, které by bylo dál jak 100 m od moře, ona je to taková nudle kolem pobřeží.
My máme malé pejsky, takže to bylo v pohodě. Chodili jsme s nimi na pláž až navečer, protože jsou dost mazliví a otravovali by.
@Myšpule na ty mobilní domky sem se dívala a pěkně se mi protočili panenky…tam chcou kolem 17tisíc na týden což je dost do nestojí ani apartmán pro dva na týden…ale jiank to tam vypadá pěkně…
Ahoj holky obnovuji svou diskuzi ptž minule ste mi dali dobrý tip na Duče tak sme tam bylia super, moc děkuji.
Tentokrát sme nastudovali přes google Vodice Srima, vypadá to tam pěkně, ale skoro nikdo nemá kontakt na apartmán, nechceme přes žádný agentury, chtěli bysme přímo kontakt na majitele, nejlépe první řady u moře ![]()
nemáte někdo kontakt? Budeme mít dítě a psa tak na blind se bojíme…
Duce je moje srdcovka ![]()
Koukala si na www.ubytovanivchorvatsku.cz.??
@Petruskabmw zkusím sehnat, ale nic neslibuji, VCodice znám tak zkusím ale dostanu se k tomu nejdřív večer nebo zítra
@Petruskabmw Tak už to mám hodím ti odkaz na stránky, kdyžtak seve vyhledávání zadej Grad Srima, tip smješjata apartman a už ti vyjedou apartmány a pak više informacija a hodí ti to adresu, popř. e-mail
http://www.vodice.hr/…smjestaj.htm?…
já to rovnou vyplnila tak kdyžtak si změň parametry ![]()