Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky mamci, v zari chceme vyrazit s detmi (4 roky) do CH a hledame vhodnou lokalitu. nemate nektera zkusenosti, kde je pisecna plaz prip. jine atrakce pro deti? diky moc za vase tipy.
Ahoj nedávno sem zakládala na toto téma diskuzi a přišli i rady. Ideální je asi ostrov Rab, ale to sme nechtěli příjde mi to takový ohraný atd…Nakonec sme našli Omiš Duce krásná dlouhá pláž písčitá, pozvolný vstup do moře paráda, zatím sme to viděli na fotkách a dostala sem i doporučení tak uvidím jaký to bude, akorát teda sehnat ubytování dalo práci jedem i se psem a hledali sme někdy začáttkem srpna a termíny byli volný až konec srpna nebo až v září.
@Petruskabmw petrusko, prosim, posli link na tu tvoji diskusi, dekuji
https://www.emimino.cz/…dite-159248/
Tam najdeš nějaké tipy ![]()
Hele víš jak sme našli ubytko??? Dali sme si googlemaps a dali si třeba ten Omiš a jeli kolem pobřeží a tam některé apartmány mají kontakty i třeba webovky tak sme mrkli napsali a ještě ten den i většinou odepsali a víš přesně který je to apartmán a jak bude opravdu daleko od moře ![]()
@markytka3 jedeme sem sou tam vidět i fotky přímo té pláže jak je dlouhá
Podle mě není potřeba shánět ubytování předem, pokud teda chcete do apartmánu. V září už je v Chorvatsku turistů opravdu málo a ubytování vám budou nabízet na každém kroku.
Zuljana, peljesac poloostrov. Zeljko LUpin apartmany. Je tu mestska pisecna plaz, me teda pisek leze krkem, je to za trest, pisek vsude, furt ho jen od nekud vysypavat. Chodime na oblazekovou plaz kousek od tud. s kaminkama si vyhrajou deti taky
@Mylena píše:
Podle mě není potřeba shánět ubytování předem, pokud teda chcete do apartmánu. V září už je v Chorvatsku turistů opravdu málo a ubytování vám budou nabízet na každém kroku.
za ba druhou stranu proc si kazit zacatek dovolene shanenim ubytka. Na doporuceni mi to prijde lepsi domluvit predem. Zvlast kdyz ma clovek nejkou predstavu o ubytku.
@markytka3 písečná pláž a mělká voda je v Duce, pod splitem. 100 m v moři, dospělý to má max po prsa.. atrakcí je tam dost.