Chorvatsko s mimčem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivoja
27.5.11 13:44

no malý by přeci měl taky zaplacené místo v autobuse,přeci oni by to nenechali jen na klíně,né?

• Citovat
  • Upravit
27265
27.5.11 13:46
madi píše:
Tak vám nezbývá než to risknout a v případě potíží co nejvíc ignorovat spolucestující :lol: Vždycky se najde někdo tolerantní a někdo, komu dětský pláč vadí. To s těmi filmy jsem taky nepochopila, proč to vůbec promítají, beztak na obrazovku vidí polovina cestujících :mrgreen:

Taky to nechápu :D
Když jsem jela z Francie, tak nám pouštěli život je krásný a to je film na který se ráda podívám, ale sama, protože u něj brečím. Pak jednu cestu do chorvatska nám pouštěli krásnou pokojskou, ten film brutálně nesnáším.
Jednu cestu zpátky nám majitel cestovky povídal o životě v chorvatsku a to bylo moc příjemný.
Zkrátka já bych radši, kdyby nikdo nic nepouštěl a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.5.11 13:50
Ivoja píše:
no malý by přeci měl taky zaplacené místo v autobuse,přeci oni by to nenechali jen na klíně,né?

No myslím, že třeba děti do dvou let můžou cestovat bez nároku na sedadlo a mají tu cestu zdarma.
Alespoň co jsem jela já, tak nikdy to dítě zvlášť sedačku nemělo, snad jen jednou, že jeli 2 dospělí a 2 děti, tak aby jedno dítě nemuselo sedět s někým cizím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.5.11 13:54

Ono je to na každém dopravci, každý to má jinak. Nicméně je asi lepší, když to dítě je v sedačce, už kvůli nějaké potencionálně nehodě, stačí malé drcnutí. My jsme takto bourali po cestě do Itálie, v nějakém tunelu se o nás otřelo auto, nic vážného, ale svoje dítě bych bez sedačky na tak dalekou cestu nepustila.

• Citovat
  • Upravit
359
27.5.11 19:54

my jedem

Ivojo,my to risknem a jedem.malému v té době budou 3 roky a dva týdny.frčíme busem do Biogradu na Moru,s ck Victoria..tak mám z té cesty upřímně hruzu,ale zase chceme jet na ozdravný pobyt k moři,tak snad to přežijem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
27.5.11 19:55

Madi,jak jste byli spokojeni s CK Victoria? My s nimi vyrážíme ,mají skvělý last.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
27.5.11 19:57
lleennttiillkkaa píše:
Ivko taky si myslím, že to je risk.
Co jsem zažila já, tak největší problém byl, když večer usínalo, většinou hrál nějaký film a dítě to rušilo a pak v noci, když se zastavilo. Ale mnohem víc mě rozčiloval spolucestující, který za večer vyžahl asi pět piv, pak nechutně krkal a v noci chrápal jako medvěd.

no to jsi mě teda pobavila :lol:
tak to nevím co je lepší zda řvoucí dítě nebo ožrala :nevim:
našemu malému nevadí randál,spí i při nem,ale bojim bojim..jedem busem,riskujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
27.5.11 19:59
Ivoja píše:

Mě bylo řečeno v CK,že ze zákona musí mít i dítě svoji sedačku,ne žádné sezení na klíně !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.5.11 20:01
Simonečka37 píše:
Madi,jak jste byli spokojeni s CK Victoria? My s nimi vyrážíme ,mají skvělý last.

Nebyla jsem s CK Victoria, ale v cestovce jsme ji prodávali a nikdy jsme s ní neměli problém. :palec:

• Citovat
  • Upravit
359
27.5.11 20:04

aha,tak jsem si to špatně přečetla.
jedem s nima poprvé,za super lastík,že se to vyplatí.
mají akci bus zdarma.

j
madi píše:
Simonečka37 píše:
Madi,jak jste byli spokojeni s CK Victoria? My s nimi vyrážíme ,mají skvělý last.
Nebyla jsem s CK Victoria, ale v cestovce jsme ji prodávali a nikdy jsme s ní neměli problém. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivoja
27.5.11 20:21

No našemu malému bude přesně 2,5 roku,když pojedeme,no a počítám spíš,že to budeme muset taky zvládnout.Protože jinak by jsme nikam nejeli.A na tu dovolenou se těším už pěkně dlouho.takže snad to nějak zvládnem.A proto ,aby měl malý autosedačku si to radši zaplatím,taky mám strach.Jistota je jistota.

• Citovat
  • Upravit
Ivoja
27.5.11 20:22

Jo ještě jsem se chtěla zeptat.My asi pojedeme s CK BONTON.Měli jste někdo s ní nějakou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
359
27.5.11 20:25

no právě to by člověk nikam nejel,autem to u nás nehrozí.
já si myslím,že autosedačku už mít nemusíš.my máme kluka o pul roku staršího.
zeptej se spíše na to aby měl svoji sedačku a nesedel vám na klíně,ale nám v ck řekli,že dítě musí mít svoji sedačku.no to víš,že mám z toho obavy..
no my jedem s ck victoria,ty mají ted lasty,kde máš autobus zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.5.11 20:44
Simonečka37 píše:

My s ní byli taky a byli jsme naprosto spokojení. Chytli jsme perfektní last minute, měli jsme dobrý delegáty. Fakt spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
27.5.11 20:49
lleennttiillkkaa píše:
Simonečka37 píše:

My s ní byli taky a byli jsme naprosto spokojení. Chytli jsme perfektní last minute, měli jsme dobrý delegáty. Fakt spokojenost.

a vy jste byli autem nebo busem? my jedem busem,přestupuje se v Brně,tak mám z toho docela obavy,ale ta cena za to fakty stála..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí