Chorvatsko s mimčem

smutná
27.5.11 12:44

Chorvatsko s mimčem

Maminky kterou destinaci by jste doporučily s ani ne dvouletym mimčem?Aby byla pokud možno písčitá pláž,s postupným přístupem k moři.díky
A jake ubytovani je nejlepsi,jestli by mohl byt i vybaveny stan v kempu?byli jsme ve stanu jeste bez prcka,a bylo to v poho,ale nevim jestli je to vhodne,i kdyz je jeste takhle maly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
27.5.11 13:05

Písčitou pláž najdeš v Chorvatsku jen hodně vyjímečně… Většinou uměle navezený u hotelových pláží nebo jsem na jednu mini narazila na Bolu na ostrově Brač..
Většinou byly pláže oblázkové nebo čistě jen vybetonovaná mola :roll: Já tam byla několikrát a pro děti se mi to zdálo nic moc. Určitě bych mu pořídila boty do vody, už kvůli ježkům.
Ubytovaní jsme byli vždy v soukromých apartmánech a dobrý. Kamarádka s rodinou si dokonce ubytko domlouvali až na místě. Stan nevím, ten jsem nezažila, nevím, jaké jsou podmínky v kempech :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9066
27.5.11 13:07

Jedeme na ostrov Rab - poloostrov Lopar. Jsou tam piscite plaze, a pozvolny vstup do vody, pro prcky idealni. Ubytko jsme si sehnali v apartmanu na techto strankach: http://www.lopar-apartments.net/cz/ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.5.11 13:18

Před 3 rokama jsme byli na ostrově Rab, poloostrov Lopar, kemp San Marino od CK Victoria.
Krásná dlouhá písčitá pláž s mělkým mořem.
Na fotce je pohled na kus pláže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivoja
27.5.11 13:20

dovolená s dítětem

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat jakou máte zkušenost cestování s 2,5 letým dítětem autobusem do Chorvatska.Chtěli by jsme jet,ale máme strach,když si malý postaví hlavu a bude řvát,aby nám druzí cestující nenadávali.Díky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
27.5.11 13:27

Ivoja, to holt je riziko :nevim: My jednou jeli s podobně starým dítětem, docela dost plakalo, máma z něj byla nešťastná, cestující nervozní :nevim:

Na druhou stranu jsme zas jindy jeli s 9měsíčním a tom nikdo nevěděl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
27.5.11 13:28
lleennttiillkkaa píše:
Před 3 rokama jsme byli na ostrově Rab, poloostrov Lopar, kemp San Marino od CK Victoria.
Krásná dlouhá písčitá pláž s mělkým mořem.
Na fotce je pohled na kus pláže

To je nádhera, to skoro ani nevypadá jako Chorvatsko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27265
27.5.11 13:29

Ivko taky si myslím, že to je risk.
Co jsem zažila já, tak největší problém byl, když večer usínalo, většinou hrál nějaký film a dítě to rušilo a pak v noci, když se zastavilo. Ale mnohem víc mě rozčiloval spolucestující, který za večer vyžahl asi pět piv, pak nechutně krkal a v noci chrápal jako medvěd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivoja
27.5.11 13:30

dovolená s dítětem

No náš malý je vcelku živý a když si postaví hlavu tak to je dílo,ale zase tam s námi pojedou jeho sestřenice,tak si myslím,že by to mohlo být v pohodě.No ,ale přeci chci slyšet i něčí názor,kdo to zažil.Jo a má takové mimčo v autobuse autosedačku?

• Citovat
  • Upravit
teresa20
27.5.11 13:31

U nás to dítě právě taky nemohlo usnout a když už zabralo, tak v úplně blbé krkolomné pozici na mámě, chudák musela být celá dřevěná. A usnulo pět minut předtím, než jsme dorazili na hranice a museli vystoupit :roll: Naštěstí celníci měli pochopení a nechali ji být, jinak by byl koncert znova :mrgreen:
S takhle malým dítětem bych jela autem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27265
27.5.11 13:33
Ivoja píše:
No náš malý je vcelku živý a když si postaví hlavu tak to je dílo,ale zase tam s námi pojedou jeho sestřenice,tak si myslím,že by to mohlo být v pohodě.No ,ale přeci chci slyšet i něčí názor,kdo to zažil.Jo a má takové mimčo v autobuse autosedačku?

hmm? Podle mě asi ne, leda by měl nárok na vlastní sedačku což se rovná peníze navíc. Zatím jsem nic takového neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.5.11 13:35

Ivoja, to mimčo autosedačku vajíčko mělo, větší dítě ne. Ale to se musíš domluvit přímo v cestovce, jestli to jde :nevim: A samozřejmě zaplatit jízdenku i pro dítě

Příspěvek upraven 27.05.11 v 13:36

• Citovat
  • Upravit
Ivoja
27.5.11 13:36

No manžel si sám netroufá autem a nutit ho nechci.A letecky je to hrozně drahé.

• Citovat
  • Upravit
1187
27.5.11 13:37

my jedeme v září s rok a půl starou holčičkou sem: http://www.adriadatabanka.com/…arden/248/1/ Máme samé pozitivní reference na ubytování, vybírali jsme i podle toho, že tam může být pes, který jede taky, písečná pláž kousek, příjemný majitel atd. Cestu máme naplánovanou v podstatě na 2 dny, abychom těch 13 hod.v autě nějak rozumně rozložili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.5.11 13:38

Tak vám nezbývá než to risknout a v případě potíží co nejvíc ignorovat spolucestující :lol: Vždycky se najde někdo tolerantní a někdo, komu dětský pláč vadí. To s těmi filmy jsem taky nepochopila, proč to vůbec promítají, beztak na obrazovku vidí polovina cestujících :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix