Chorvatsko s mimčem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27265
27.5.11 20:58
Simonečka37 píše:
lleennttiillkkaa píše:
Simonečka37 píše:
Madi,jak jste byli spokojeni s CK Victoria? My s nimi vyrážíme ,mají skvělý last.

My s ní byli taky a byli jsme naprosto spokojení. Chytli jsme perfektní last minute, měli jsme dobrý delegáty. Fakt spokojenost.

a vy jste byli autem nebo busem? my jedem busem,přestupuje se v Brně,tak mám z toho docela obavy,ale ta cena za to fakty stála..

My jsme byli autobuse, ale ještě co by bezdětní. Jeli jsme z českých budějovic do brna, tam se chvilku čekalo a byl lehounký zmatek kolem hafa lidí a hafa autobusů, ale pak už pohoda.
Velmi nás překvapilo to, že dělali ten svoz z ČB.
Kdybychom jeli teď asi by zase vyhrál bus, protože já se naším autem bojím :D jako teda bojím se, že by někde lehlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
27.5.11 21:16

no naše auto by taky asi lehlo.
no my jedem z Prahy,takže je to dál.a ty tašky z busu do busu tahají řidiči? nebo jak to funguje?
no pokud bydlíš v CB,tak to už máš pomalu na hranicích,nebyla to pro Vás zajíždka přes Brno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.5.11 21:34
Simonečka37 píše:
no my jedem z Prahy,takže je to dál.a ty tašky z busu do busu tahají řidiči? nebo jak to funguje?
no pokud bydlíš v CB,tak to už máš pomalu na hranicích,nebyla to pro Vás zajíždka přes Brno?

Simonečko mi dokonce bydlíme v Táboře, takže nás kamarád musel zavezt do ČB, odtam do Brna a z Brna do Chorvatska. Jako asi to bylo delší, ale nám to nevadilo.
Tašky jsem si do autobusu dávali sami, respektive dali jsme je řidiči a ten je dal do busu a pak je zase vyndal nám do rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
27.5.11 21:48
lleennttiillkkaa píše:
Simonečka37 píše:
no pokud bydlíš v CB,tak to už máš pomalu na hranicích,nebyla to pro Vás zajíždka přes Brno?
Simonečko mi dokonce bydlíme v Táboře, takže nás kamarád musel zavezt do ČB, odtam do Brna a z Brna do Chorvatska. Jako asi to bylo delší, ale nám to nevadilo.
Tašky jsem si do autobusu dávali sami, respektive dali jsme je řidiči a ten je dal do busu a pak je zase vyndal nám do rukou.

no tak to koukám jsme na tom stejně s tím cestováním,my se ještě musíme dopravit do Prahy,pak Brno…
prosím te a jak je to zpátky?cetla jsem nekde v recenzích,že se zpátky čeká v Brně na všechny autobusy z Chorvatska a pak teprve začínají rozvážet dál?
kde jste tam byli a v kolik ráno jste tam dojeli.My jedem do Biogradu do chatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.5.11 21:51
Simonečka37 píše:
lleennttiillkkaa píše:
Simonečka37 píše:
Tašky jsem si do autobusu dávali sami, respektive dali jsme je řidiči a ten je dal do busu a pak je zase vyndal nám do rukou.
no tak to koukám jsme na tom stejně s tím cestováním,my se ještě musíme dopravit do Prahy,pak Brno…
prosím te a jak je to zpátky?cetla jsem nekde v recenzích,že se zpátky čeká v Brně na všechny autobusy z Chorvatska a pak teprve začínají rozvážet dál?
kde jste tam byli a v kolik ráno jste tam dojeli.My jedem do Biogradu do chatek.

My když jsme přijeli do Brna, tak už tam na nás ten svozák čekal a čekal jenom na nás(jako na náš bus) měli jsme totiž nějakou poruchu u Mikulova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.5.11 21:55

Simonečko byli jsme na Loparu(ostrov Rab) na čas příjezdů si bohužel nepamatuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
27.5.11 22:11

no tak díky za info,snad to s malým přežijem..
ale jináč se už tešíme,hlavně aby vyšlo počasí.
loni jsme byli letecky v Bulharsku,taky za krásný peníze od ck wicomt,kdyby jste nekdy chteli tam,tak doporučuji tuto ck.v pohodě po netu a telefonu jsme vyřídili.služby na 200% a ještě mi přijdou nejlevnější.
no my po zkušenosti s letadlem 6h zpozdení+2 hodiny tam být předem,jedem radeji busem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
29.5.11 21:38

Chtěla jsem se zeptat na trajekt na Lopar jak často odkud a za kolik plují????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
29.5.11 21:42

Suchárku my jsme jeli z Jablanacu do a teď si nejsem jistá přímo do města Rab.
Cenu si nepamatuju, jeli jsme s cestovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivoja
31.5.11 21:04

Simonečko,bude váš malý v autosedačce v autobuse?Nám paní řekla,že to není problém,ale přijde mně,že ani neví jaké má ten autobus pásy.Jestli bude mít jen pasový,tak to asi nepřivážem autosedačku.Z tohoto mám vcelku strach.Místo v autobuse máme pro malého zaplacené,ale nevím přesně jak to bude se sedačkou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
359
1.6.11 14:48

s autosedačkou neporadím,neptala jsem se.ani ji brát nebudu.vždyt tam je takhle málo místa a ještě táhnout autosedačku.
malému byly ted tři roky a když s ním jedu na výlet busem,tak taky autsedačku nemáme.
takže v tomhle neporadím.a pásy myslím,že jsou jen u předních zedadel,nikde jsem tam pásy nevidela.tak taky nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
29.7.18 15:40

Kam v Chorvatsku

Dobrý den, byl by tu někdo kdo by mi doporučil ubytování v Chorvatsku? Máme tři malé děti, takže raději bych písčitou pláž, kde by byla možnost schovat se do stinu a hlavní podmínka asi pro nás je ubytování přímo u pláže a také bychom rádi klidnejsi místo, nemáme rádi hlavu na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
29.7.18 16:09
@švestka píše:
Dobrý den, byl by tu někdo kdo by mi doporučil ubytování v Chorvatsku? Máme tři malé děti, takže raději bych písčitou pláž, kde by byla možnost schovat se do stinu a hlavní podmínka asi pro nás je ubytování přímo u pláže a také bychom rádi klidnejsi místo, nemáme rádi hlavu na hlavě.

No, něco budete muset ubrat. Písečné pláže pro malé děti jsou vhodné např. v Bibione - což je blíže než Chorvatsko, stín poskytne slunečník, a čím blíže pláže, tím dražší ubytování. V Chorvatsku jsem na písečnou pláž nenarazil, navíc si neumím představit, že bych tam jel se 3mi malými dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
29.7.18 16:25

@švestka v Chorvatsku je par písčitých pláži, hlavně na ostrovech (Zlatni rat apod.) - protože jsou v Chorvatsku považované za raritu, budou vždycky nacpane.. Ale osobně nevidím problém jít s detmi na kamenitou pláž :) kor v Chorvatsku jsou bílé kameny s dirami, daji se navlikat jako korále a tak, děti si vyhraji :) hledejte menší vesnice, tam není tak plno. Nektere pláže volně přechází do boroveho lesika, napr. Basko polje, Živogošče. Zase tam ale nebude moc restaurací a nákupní možnosti, budete muset na nákup do města. Čím víc na jih, tím hezčí krajina - na Istrii to podle meho moc hezké není… Na jihu máte i krásné hory a jiné zajímavosti. Uzijte si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
29.7.18 16:35
@Lu1234 píše:
@švestka v Chorvatsku je par písčitých pláži, hlavně na ostrovech (Zlatni rat apod.) - protože jsou v Chorvatsku považované za raritu, budou vždycky nacpane.. Ale osobně nevidím problém jít s detmi na kamenitou pláž :) kor v Chorvatsku jsou bílé kameny s dirami, daji se navlikat jako korále a tak, děti si vyhraji :) hledejte menší vesnice, tam není tak plno. Nektere pláže volně přechází do boroveho lesika, napr. Basko polje, Živogošče. Zase tam ale nebude moc restaurací a nákupní možnosti, budete muset na nákup do města. Čím víc na jih, tím hezčí krajina - na Istrii to podle meho moc hezké není… Na jihu máte i krásné hory a jiné zajímavosti. Uzijte si to :)

Děkuji mockrát, restaurace a nákupní možnosti ani nepotřebujeme, spíš být opravdu blízko pláže. S těmi kameny máte asi pravdu, aspoň budeme mít víc možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí