Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Simonečka37 píše:lleennttiillkkaa píše:Simonečka37 píše:
Madi,jak jste byli spokojeni s CK Victoria? My s nimi vyrážíme ,mají skvělý last.My s ní byli taky a byli jsme naprosto spokojení. Chytli jsme perfektní last minute, měli jsme dobrý delegáty. Fakt spokojenost.
a vy jste byli autem nebo busem? my jedem busem,přestupuje se v Brně,tak mám z toho docela obavy,ale ta cena za to fakty stála..
My jsme byli autobuse, ale ještě co by bezdětní. Jeli jsme z českých budějovic do brna, tam se chvilku čekalo a byl lehounký zmatek kolem hafa lidí a hafa autobusů, ale pak už pohoda.
Velmi nás překvapilo to, že dělali ten svoz z ČB.
Kdybychom jeli teď asi by zase vyhrál bus, protože já se naším autem bojím
jako teda bojím se, že by někde lehlo.
no naše auto by taky asi lehlo.
no my jedem z Prahy,takže je to dál.a ty tašky z busu do busu tahají řidiči? nebo jak to funguje?
no pokud bydlíš v CB,tak to už máš pomalu na hranicích,nebyla to pro Vás zajíždka přes Brno?
Simonečka37 píše:
no my jedem z Prahy,takže je to dál.a ty tašky z busu do busu tahají řidiči? nebo jak to funguje?
no pokud bydlíš v CB,tak to už máš pomalu na hranicích,nebyla to pro Vás zajíždka přes Brno?
Simonečko mi dokonce bydlíme v Táboře, takže nás kamarád musel zavezt do ČB, odtam do Brna a z Brna do Chorvatska. Jako asi to bylo delší, ale nám to nevadilo.
Tašky jsem si do autobusu dávali sami, respektive dali jsme je řidiči a ten je dal do busu a pak je zase vyndal nám do rukou.
lleennttiillkkaa píše:Simonečka37 píše:Simonečko mi dokonce bydlíme v Táboře, takže nás kamarád musel zavezt do ČB, odtam do Brna a z Brna do Chorvatska. Jako asi to bylo delší, ale nám to nevadilo.
Tašky jsem si do autobusu dávali sami, respektive dali jsme je řidiči a ten je dal do busu a pak je zase vyndal nám do rukou.
no tak to koukám jsme na tom stejně s tím cestováním,my se ještě musíme dopravit do Prahy,pak Brno…
prosím te a jak je to zpátky?cetla jsem nekde v recenzích,že se zpátky čeká v Brně na všechny autobusy z Chorvatska a pak teprve začínají rozvážet dál?
kde jste tam byli a v kolik ráno jste tam dojeli.My jedem do Biogradu do chatek.
Simonečka37 píše:lleennttiillkkaa píše:no tak to koukám jsme na tom stejně s tím cestováním,my se ještě musíme dopravit do Prahy,pak Brno…Simonečka37 píše:Simonečko mi dokonce bydlíme v Táboře, takže nás kamarád musel zavezt do ČB, odtam do Brna a z Brna do Chorvatska. Jako asi to bylo delší, ale nám to nevadilo.
prosím te a jak je to zpátky?cetla jsem nekde v recenzích,že se zpátky čeká v Brně na všechny autobusy z Chorvatska a pak teprve začínají rozvážet dál?
kde jste tam byli a v kolik ráno jste tam dojeli.My jedem do Biogradu do chatek.
My když jsme přijeli do Brna, tak už tam na nás ten svozák čekal a čekal jenom na nás(jako na náš bus) měli jsme totiž nějakou poruchu u Mikulova.
Simonečko byli jsme na Loparu(ostrov Rab) na čas příjezdů si bohužel nepamatuju..
no tak díky za info,snad to s malým přežijem..
ale jináč se už tešíme,hlavně aby vyšlo počasí.
loni jsme byli letecky v Bulharsku,taky za krásný peníze od ck wicomt,kdyby jste nekdy chteli tam,tak doporučuji tuto ck.v pohodě po netu a telefonu jsme vyřídili.služby na 200% a ještě mi přijdou nejlevnější.
no my po zkušenosti s letadlem 6h zpozdení+2 hodiny tam být předem,jedem radeji busem.
Chtěla jsem se zeptat na trajekt na Lopar jak často odkud a za kolik plují????
Suchárku my jsme jeli z Jablanacu do a teď si nejsem jistá přímo do města Rab.
Cenu si nepamatuju, jeli jsme s cestovkou.
Simonečko,bude váš malý v autosedačce v autobuse?Nám paní řekla,že to není problém,ale přijde mně,že ani neví jaké má ten autobus pásy.Jestli bude mít jen pasový,tak to asi nepřivážem autosedačku.Z tohoto mám vcelku strach.Místo v autobuse máme pro malého zaplacené,ale nevím přesně jak to bude se sedačkou. ![]()
s autosedačkou neporadím,neptala jsem se.ani ji brát nebudu.vždyt tam je takhle málo místa a ještě táhnout autosedačku.
malému byly ted tři roky a když s ním jedu na výlet busem,tak taky autsedačku nemáme.
takže v tomhle neporadím.a pásy myslím,že jsou jen u předních zedadel,nikde jsem tam pásy nevidela.tak taky nevím.
Dobrý den, byl by tu někdo kdo by mi doporučil ubytování v Chorvatsku? Máme tři malé děti, takže raději bych písčitou pláž, kde by byla možnost schovat se do stinu a hlavní podmínka asi pro nás je ubytování přímo u pláže a také bychom rádi klidnejsi místo, nemáme rádi hlavu na hlavě.
@švestka píše:
Dobrý den, byl by tu někdo kdo by mi doporučil ubytování v Chorvatsku? Máme tři malé děti, takže raději bych písčitou pláž, kde by byla možnost schovat se do stinu a hlavní podmínka asi pro nás je ubytování přímo u pláže a také bychom rádi klidnejsi místo, nemáme rádi hlavu na hlavě.
No, něco budete muset ubrat. Písečné pláže pro malé děti jsou vhodné např. v Bibione - což je blíže než Chorvatsko, stín poskytne slunečník, a čím blíže pláže, tím dražší ubytování. V Chorvatsku jsem na písečnou pláž nenarazil, navíc si neumím představit, že bych tam jel se 3mi malými dětmi.
@švestka v Chorvatsku je par písčitých pláži, hlavně na ostrovech (Zlatni rat apod.) - protože jsou v Chorvatsku považované za raritu, budou vždycky nacpane.. Ale osobně nevidím problém jít s detmi na kamenitou pláž
kor v Chorvatsku jsou bílé kameny s dirami, daji se navlikat jako korále a tak, děti si vyhraji
hledejte menší vesnice, tam není tak plno. Nektere pláže volně přechází do boroveho lesika, napr. Basko polje, Živogošče. Zase tam ale nebude moc restaurací a nákupní možnosti, budete muset na nákup do města. Čím víc na jih, tím hezčí krajina - na Istrii to podle meho moc hezké není… Na jihu máte i krásné hory a jiné zajímavosti. Uzijte si to ![]()
@Lu1234 píše:
@švestka v Chorvatsku je par písčitých pláži, hlavně na ostrovech (Zlatni rat apod.) - protože jsou v Chorvatsku považované za raritu, budou vždycky nacpane.. Ale osobně nevidím problém jít s detmi na kamenitou plážkor v Chorvatsku jsou bílé kameny s dirami, daji se navlikat jako korále a tak, děti si vyhraji
hledejte menší vesnice, tam není tak plno. Nektere pláže volně přechází do boroveho lesika, napr. Basko polje, Živogošče. Zase tam ale nebude moc restaurací a nákupní možnosti, budete muset na nákup do města. Čím víc na jih, tím hezčí krajina - na Istrii to podle meho moc hezké není… Na jihu máte i krásné hory a jiné zajímavosti. Uzijte si to
Děkuji mockrát, restaurace a nákupní možnosti ani nepotřebujeme, spíš být opravdu blízko pláže. S těmi kameny máte asi pravdu, aspoň budeme mít víc možností.