Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky…pristi tyden bychom radi autem odcestovali do chorvatska
Cele moje tehotenstvi je ok, brisko netvrdne ani nohy neotekaji a to je co rict, kdyz ted byla takova vedra
byli bychom tam tyden, coz by byl muj 29tt. Mate nektera zkusenosti v tom obdobi s takovou dovolenkou? Brisko mi nijak nezavazi, cvicim, chodim na vychazky i na koupaliste a vse ok, tak si myslim, ze bych to snad mela bez problemu zvladnout
samozrejme s klimatizaci a castymi zastavkami
samozrejme se najdou i takove, co nikdy v tehotenstvi nikde nebyli protoze „co kdyby“ apod. a tehotenstvi je asi nejaka „nemoc“
me spise zajimaji nazory tech co v tomto obdobi opravdu odcestovali a jak to zvladli, popr. na co si dat pozor
diky a pekny den ![]()
Tak myslím, že když jsi zvládla tady ty horka co teď byli, tak víš do čeho jdeš..užij si dovču ![]()
já v těhotenství na dovolené byla, ale byla jsem cca 10tt..no a neužila jsem si to..bylo mi blivno, horko mi nedělalo dobře..prostě protivná sama sobě, jenže dovolená byla zaplacená, takže tak ![]()
Holky diky
samozrejme se nehodlam smazit na slunicku nebo behat po plazi jak blazen
spis to beru jako posledni odpocinek nez to vse vypukne
jedu s pritelem a mymi rodici, tak jsem i klidnejsi, ze je mam u sebe. Navic jsem zjistila, ze Evropska poj. pojistuje do konce 7. mesice, takze i to je v pohode ![]()
Hm, vzhledem k tomu, že jsem předčasně porodila, a nebyl důvod a pak jsem byla s dětma na neonatologii a tam si vyslechla různé příběhy tak bych byla opatrná a minimálně bych si na pobyt u moře zaplatila dobré pojištění pro případ problému. Jinak hezkou dovolenou. ![]()
Když se cítíš dobře a problémy žádné nemáš tak proč ne
Pak si delší dobu pořádnou odpočinkovou dovolenou neužijete. @rusovlaska.e Já taky porodila bez důvodu předčasně, ale myslím, že to se zas tak často nestává. To by ses musela bát všeho
Ale pro klid by asi nebylo od věci se připojistit.
![]()
@griet01 píše:
Když se cítíš dobře a problémy žádné nemáš tak proč nePak si delší dobu pořádnou odpočinkovou dovolenou neužijete. @rusovlaska.e Já taky porodila bez důvodu předčasně, ale myslím, že to se zas tak často nestává. To by ses musela bát všeho
Ale pro klid by asi nebylo od věci se připojistit.
![]()
no vždyť jó
![]()
Ja bych se trochu bala kvuli pojisteni, uz te obtizne pojisti a bez toho bych do zahranici nejela ![]()
jinak, pokud je ti dobre, proc ne
@moonnicka píše:
Holky dikysamozrejme se nehodlam smazit na slunicku nebo behat po plazi jak blazen
spis to beru jako posledni odpocinek nez to vse vypukne
jedu s pritelem a mymi rodici, tak jsem i klidnejsi, ze je mam u sebe. Navic jsem zjistila, ze Evropska poj. pojistuje do konce 7. mesice, takze i to je v pohode
já bych se hodně připojistila, pokud to jde, přeci jen kdyby něco, a pak tradáááá
![]()
Pripojistenim myslite presne co? ja nasla tohle a to je myslim az az, ale necham si poradit ![]()
Pokud se cítíš dobře a neměla jsi v těhu problémy tak klidně mužeš jet, já byla ve 28tt a pak i ve 16tt jeli jsme autem do Řecka a jednou do Chorvatska, hlavně bacha na slunce já tam dostala alergii a zrovna ze slunce(měla jsem flakaté nohy)pak jsem po příjezdu navštívila kožní, vyfasovala mast a bylo. Jinak jsem to zvladla vše o. k.Já se normálně pojistila u pojištˇovny u ktere jsem vedena.
Pokud seženeš pojištění, tak bych jela, bez pojištění ani omylem, pak když je nedejbože předčasnej porod, tak z toho jsou dluhy na celý zbytek života, on pak každý den na JIPce toho nedonošeňátka stojí statisíce ![]()
@slavuska1 píše:
Pokud seženeš pojištění, tak bych jela, bez pojištění ani omylem, pak když je nedejbože předčasnej porod, tak z toho jsou dluhy na celý zbytek života, on pak každý den na JIPce toho nedonošeňátka stojí statisíce
jj samozrejme pokud by byl s pojistenim problem, tak v zadnem pripade nikam necestujeme…ale vypada to, ze by v tom problem nemel byt ![]()
Holky tak Evropska pojistovna pojistuje tehotne jeste 2 mesice pred porodem a vztahuji se na to i mozna rizika s tehotenstvim, predcasnym porodem a vylohy na peci o miminko, to vse do 4 mil.
DOKONCE pojisti i pri pracovni neschopnosti (pokud je tzv. kvuli praci a ne kvuli rizikovemu tehotnestvi), v pripade pojist. plneni budou chtit pouze podrobnou zpravu od doktorky
takze jsem se rozhodla, ze na dovcu do Chorvatska pojedeme
krasny leto vsem ![]()