Chování 2 měsíčního miminka

1
24.2.25 18:44

Chování 2 měsíčního miminka

Zdravím maminky, máme problém 😄. Máme 2.5 měsíčního chlapečka, od 2 týdne po porodu ho začalo trápit bříško, to jsme nějak zvládli. Ted je asi týden klid, ale začalo něco jiného. Pořád di strká pěstičky do pusy, je dost neklidní a začal spát méně, v noci se budí každou hodinu a půl a přes den spí max půl az třičtvrtě hodiny. Jediné kde mi usne tak venku v kočárku. Jakmile jsme doma tak ho bud unosím v rukách nebo ho uvozím v košíčku. Když usne tak je vždy do té třičtvrtě hodiny vzhůru a brečí. Někdy se stane že usne sám ale taky vždy jen na tu třičtvrtě hodinku. Myslím si že to jsou dásně, že ho začínají svědit. Každopádně jsem se chtěl zeptat, kdy se to u vašeho miminka začalo lepšit. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1858
24.2.25 19:02
@Petameta píše: Více

Jo, to vypadá na přípravu zoubků…doporučuji mazat Viburgelem před spánkem. Píši, že je od 4m, ale doktorka mi říkala na 2m, ať klidně použiji.
Pak doporučuji homeopatika Camilia, dát tak hodinu před spánkem a cca 10m, ať na to nepije. Já vím, u 2,5m miminka se to lehko říká.
Každopádně u syna se to zlepšilo po prvních zoubcich. Až to bude opravdu prořezávat, tak mazat Calgelem, ten to znecitlivi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.2.25 19:06
@Petameta píše: Více

To je přece úplně normální vývoj. Dítě objevilo ručičky a i to, že si je může strčit do pusy. Lepší to nebude. Dítě prostě nebude pořád jenom spát, to spíš naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.2.25 19:26

Zuby. Něco se někde připravuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
24.2.25 19:30

Chce zkoumat, objevovat. Uspávání bude čím dál těžší a ještě těžší, když se dítě přetáhne… Normální vývoj a až bude po věcech cíleně chňapat a držet, tak bude cucat i ty. Doporučuji koupit slintáčky, protože některé děti jsou jak bernardýni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21850
24.2.25 19:48

Zkusila jsi ho zavinout? Hodně děti se budí svými pohyby. Zkus na spaní zavinovačku, takovou tu historickou, co tam jde dítko pěkně uvázat nebo ho aspoň utáhnout do velké pleny nebo osušky, klidně i s těma ručičkama.
Venku ti spí pěkně právě proto, že je hezky zababoulaný ve fusaku a nebudí se vlastními pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2703
24.2.25 19:49
@Paní.Norrisová píše: Více

Potvrzuji, moje malá je jak pejsek :D 2 měsíce strasne slinta a do pusy si rve úplně vsechno :D

No a co se spaní týče doma dala se mnou v posteli taky max hodku, asi 2krat se stalo, že spala dyl, a to po očkování a včera, když ji začala ryma. Jinak v kočárku da někdy hodinku, jindy tři. Ale je pravda, že pp probuzení neplace a ani neplakala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí