Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Annonymní_007 píše: Více
v pubertě, třeba ve 13letech jsi si řešila doktory sama? bez svého zákonného zástupce? jj, už vidím, jak dnes 13 leté dítko objednávají na specializované vyšetření, domlouvají operaci a to vše jen s ním…
@Anonymní píše: Více
bosa ne, jen jsem chtěla naznačit, že možná není takový magor, jak ti připadá ![]()
No co naplat, chápu vás, taky bych byla naštvaná. Puberťáci, prostě někdy moc nepřemýšlej, teda co si tak vzpomínám u sebe.
hlavně co se týče zdraví, si myslí, že jsou nesmrtelný a nic se jím nemůže stát a nic moc si nepřipouští. Já sama byla dost nemocná a te´d chápu jak moje máma musela být vyklepaná, ale já si to jako puboš vůbec nepřipouštěla a nějaký vyšetření jsem vůbec neřešila ![]()
@Keyllah píše: Více
Tak zakladatelka řekla v pubertě, to je širší pojem než 13 let. A ano, k „mojí“ doktorce jsem chodila sama. K ostatním jsem měla doprovod, ale hlídala jsem si to sama.
Že mi neměla nic říkat…neuznala, že to byla hloupost, že na tohle ještě není počasí
@Annonymní_007 píše: Více
tak puberťák je od 13 a proto jsem napsala „třeba ve 13“
a ne, ani ve 14 ani v 15 letech s tím dítkem nebude doktor domlouvat léčbu, vyšetření nebo operace. Zodpovídá zákonný zástupce a s ním bude lékař jednat a jedině s ním, tak snad pochopeno ![]()
Tak si chtěla užít hezké jarní počasí, přej jí to. Já na tom nevidím vůbec nic šíleného. I kdyby měla onemocnet jakože z toho, tak to nebude hned druhý den. Ten příspěvek je psaný stylem Meh takže to beztak bude troll
Kolik ji je? Jestli je na stredni skole, tak ji predej zodpovedost za jeji lekare a schuzky. Jestli na zakladce, tak kontrolovat, v cem jde ven.
Tak nachlazení ledvin je velmi bolestive. Jestli si to chce overit, tak prosim.
@Hibou píše: Více
ano, také si myslím, že je to troll,
je to napsané takovým divným stylem, a kdyby se to stalo doopravdy, tak nevím, proč by měla být zakladatelka anonymní, styl Meh z toho přímo křičí
@PaníBovaryová píše: Více
@PaníBovaryová píše: Více
to si puberťák nedokáže uvědomit, třeba chce být nemocná přes Velikonoce