Chování mého šéfa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chovani meho šefa
Ahoj je mi 20 let a pracuji v jedné malé firme. Jsem tam normální zaměstnanec. A je šéf který se ke me chová divně. Jsem svobodná a on to ví, je mu 37 let a on je taky sám. Pracuji tam uz 4 mesice a ze začátku jsem mu vykala a on se choval hezky mile a hezky ale pak jsme si začli tykat protože si s nim týká každý. A ono to pak začlo byt čím dal horší. Začlo to tim ze jsem byla nová a on mi svěřil po měsíci at vedu firmu na týden a on si tam jen jezdil kdyz se mu zachtelo no a pak začal tak blbě cumet do oči a usmívat porad me volal do kanceláře a dokonce si zjistil me cislo. A kdyz neco potřeboval tak mi volal na privátní mobil domu a ne na firemní do práce. Ted je to ale horší protože me porad v praci sleduje a snaží se me kontrolovat a rozptylovat sladkyma kecama a nebo na me chystá pasti a pak říká ze jsem to udělala blbě jenom aby me mohl zavolat do kanceláře a tam se smát a rýpat do me. Jsme tam 10 zaměstnanců a on porad všude vidí jen me a porad me od nich rozděluje. Kouká mi do oči a pak se ptá jestli jsem z nej nervózní a nebo se postaví za me a ptá se jestli nechci masáže. Kdyz ma možnost tak se me vždy nějak dotkne. A ptá se jestli mi chybí kdyz přijdu do práce. Ostatní si taky toho všimli. A kdyz neco udělám spatne serve me jako malou a kdyz jsem na nej naštvaná a nebavím se s nim tak za mou leze a a chce me pak rozesmat. Porad mi říká at se smějí ze nechce vidět smutnou nebo nastvanou tvar. Kdyz ma možnost ze jsem sama tak me přijde rozptylovat.
Prosím Ja uz fakt nevim co po měn chce, jsem z nej na nervi. Nemám o nej zajem. A chci z te prace kvůli němu odejít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V práci máš mít dobrý pocit, a aby byl uplně člověk v práci uplně spokojený musí mít kolem sebe fajn lidi.
Já bych tedy odešla :/ Práce je dost a abych se nervovala kvůli nějakýmu idiotovi s prominutím to by mi za to nestálo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak je to sexualni optezovani na pracovisti (nebo taky haraseni). Tezko radit. Pokud je to soukromnik, asi nejsou zádne mechanismy, ktere by ho mohly potrestat…Asi bych ho na to upozornila a pokud by to nezabralo, nasla bych si jinou praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sabka97
chování pana šéfa je na příjem na psychiatrii Raději toto někomu řekněte, nezůstavejte s ním nikdy sama, nic si s ním nedomlouvejte mimo pracoviště.
Pokud vás práce baví, neodcházejte, on vás obtěžuje, on musí odejít. Dáváte mu jasně najevo, že vám jeho chování vadí?
Předtavte si, že máte doma takového člověka, co uděláte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sabka97 píše:
Ahoj je mi 20 let a pracuji v jedné malé firme. Jsem tam normální zaměstnanec. A je šéf který se ke me chová divně. Jsem svobodná a on to ví, je mu 37 let a on je taky sám. Pracuji tam uz 4 mesice a ze začátku jsem mu vykala a on se choval hezky mile a hezky ale pak jsme si začli tykat protože si s nim týká každý. A ono to pak začlo byt čím dal horší. Začlo to tim ze jsem byla nová a on mi svěřil po měsíci at vedu firmu na týden a on si tam jen jezdil kdyz se mu zachtelo no a pak začal tak blbě cumet do oči a usmívat porad me volal do kanceláře a dokonce si zjistil me cislo. A kdyz neco potřeboval tak mi volal na privátní mobil domu a ne na firemní do práce. Ted je to ale horší protože me porad v praci sleduje a snaží se me kontrolovat a rozptylovat sladkyma kecama a nebo na me chystá pasti a pak říká ze jsem to udělala blbě jenom aby me mohl zavolat do kanceláře a tam se smát a rýpat do me. Jsme tam 10 zaměstnanců a on porad všude vidí jen me a porad me od nich rozděluje. Kouká mi do oči a pak se ptá jestli jsem z nej nervózní a nebo se postaví za me a ptá se jestli nechci masáže. Kdyz ma možnost tak se me vždy nějak dotkne. A ptá se jestli mi chybí kdyz přijdu do práce. Ostatní si taky toho všimli. A kdyz neco udělám spatne serve me jako malou a kdyz jsem na nej naštvaná a nebavím se s nim tak za mou leze a a chce me pak rozesmat. Porad mi říká at se smějí ze nechce vidět smutnou nebo nastvanou tvar. Kdyz ma možnost ze jsem sama tak me přijde rozptylovat.
Prosím Ja uz fakt nevim co po měn chce, jsem z nej na nervi. Nemám o nej zajem. A chci z te prace kvůli němu odejít
Jistě, můžeš si na něj stěžovat, nebo ho poslat do *****, ale pokud to je narušený tydýt, stejně ti nedá pokoj. Vzhledem k tomu, že teď je práce dost, než ztrácet čas s takovým blbem, našla bych si jiné zaměstnání.
Příspěvek upraven 10.11.17 v 08:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jee. A co mu takhle rict, ze tam jsi kvuli praci a ne kvuli sexu se sefem. A upozornit ho, ze jestli neprestane, tak odchazis. Nebo neco dalsiho v podobnym stylu. Protoze nezlob se na me, ale jsi to ty, kdo toleruje tohle chovani.
Hlavne s tim prosim te nevylejzej za 10, 20 let,…
Promin, ale pripomina mi to ten hon na carodejnice, co se ted deje v USA a Britanii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A on to ví, že se ti to nelíbí a nemáš zájem? Jestli se u toho jenom culis a nereknes nic tak si třeba mysli ze má šanci. Musíš mu to říct a to tak, aby to pochopil. Jestli to nepochopí tak bych odešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@90-60-90 píše:
@Sabka97
chování pana šéfa je na příjem na psychiatrii Raději toto někomu řekněte, nezůstavejte s ním nikdy sama, nic si s ním nedomlouvejte mimo pracoviště.
Pokud vás práce baví, neodcházejte, on vás obtěžuje, on musí odejít. Dáváte mu jasně najevo, že vám jeho chování vadí?
Předtavte si, že máte doma takového člověka, co uděláte?
tak tak. no co by. chce si vrznout a pak se po tobě povozit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus nějak předstírat, že máš přítele. Stačí, aby se to k němu dostalo. A třeba si ani novou práci hledat nebudeš muset, pokud tě to tam baví. Kdyby to nepřestalo, odešla bych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co jsem cetl, tak muze zafungovat ho jasne zprazit, aby pochopil situaci. Za pokus to snad stoji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana525 píše:
Jee. A co mu takhle rict, ze tam jsi kvuli praci a ne kvuli sexu se sefem. A upozornit ho, ze jestli neprestane, tak odchazis. Nebo neco dalsiho v podobnym stylu. Protoze nezlob se na me, ale jsi to ty, kdo toleruje tohle chovani.Hlavne s tim prosim te nevylejzej za 10, 20 let,…
Promin, ale pripomina mi to ten hon na carodejnice, co se ted deje v USA a Britanii
Té holce je dvacet. je to jedno z jejich prvních zaměstnání a zrovna má takovouto nedůstojnou zkušenost, kdy si s ní hraje nějaký úchylný obšourník. Skutečně to není její vina. To je opravdu hnus co jsi napsala. Uvědom si, že on jedná z pozice nadřízeného. Ona třeba má tu práci ráa, má ráda ostatní kolektiv a proč by se jí měla jen tak vzdávat, když nic zlého neprovedla? To on se chová nepatřičně a je dost starý na to, aby to věděl.
Zakladatelko normálně před svědky bych mu řekla: nemám zájem o masáž. Nemám zájem o nic osobního. Jsem ti v práci a ty taky. Toto je mi nepříjemné a nechci v tom pokračovat! Ocením, když se ke mě budeš chovat uctivě jako ke kolegyni, nikoliv osobně, jako k přítelkyni. Protože jestli v tom hodláš pokračovat, jeden z nás bude muset odejít. A já to nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sabka97 Není to profesionální chování, překračuje tím čáru. Dost. Na tvém místě bych mu mezi čtyřma očima řekl, že je mi to nepříjemné a že pokud si mě cení pro mé pracovní schopnosti, měl by se chovat jako profesionál ke svému zaměstnanci. Jinak že si budeš hledat jinou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podnikla bych neco razantniho. Bud mu pohrozila policii nebo dala vypoved. Neuveritelny, co si nekdo dovoli, je to hnus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit