Zkušenosti z prací v lahůdkách v Globusu

Anonymní
8.11.17 09:41

prace v lahudkach v globusu

Ahoj, pracoval tu nekdo v globusu potrebovala bych info jake jsou tam smeny jestli turnus nebo 8 hodinove a jaky je plat? diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45
8.11.17 09:48
@Anonymní píše:
Ahoj, pracoval tu nekdo v globusu potrebovala bych info jake jsou tam smeny jestli turnus nebo 8 hodinove a jaky je plat? diky
proc se nezeptas tam? Nechapu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.17 09:53
@VeronikaQ píše:
proc se nezeptas tam? Nechapu

nevim jestli to vzit nebo ne tak o tom zjistuju info zavolam tam az se rozhodnu

• Citovat
  • Upravit
506
8.11.17 10:14

Tyhle základní věci by ale měli říkat hned na pohovoru a pokud ne, tak je potřeba se na ně zeptat rovnou, a ne to pak shánět na netu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.17 10:22
@Daenerys91 píše:
Tyhle základní věci by ale měli říkat hned na pohovoru a pokud ne, tak je potřeba se na ně zeptat rovnou, a ne to pak shánět na netu… :nevim:

nechci zbytecne absolvovat pohovor kdyby mi to nahodou nevyhovovalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.17 10:23

To fakt nikdo nevi

• Citovat
  • Upravit
37131
8.11.17 10:35

Ja tam delala chvili, uz je to par let, ale smeny mel jak kdo, ja delala 8 hodinove jenom ranni, ale vetsina kolegu delala dvanactky, je to o domluve, zrovna ten globus docela vychazi vstric, znami tam ma ted brigadu a muze chodit jenom kdyz se mu to hodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.11.17 12:43

Tvoje věc… pohovor ale ještě neznamená, že tam musíš nutně nastoupit. Já bych tam šla, poslechla bych si, co nabízejí a pak bych se podle toho rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
8.11.17 15:12

Já myslím, že nejlepší jsou reference od těch, co tam pracují. Ono při pohovoru toho zaměstnavatel někdy naslibuje a pak skutek utek. Zakladatelku chápu, že se ptá na osobní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat