Kolegyně v práci - problém
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Asi jsou pěkně falešné
též jsem to zažila a není to příjemné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolegyně roku to nebudou, ale pokud nedělají naschvály a můžeš v klidu pracovat, velkou hlavu bych z toho neměla. Kolegyně nemusí být kamarádky. Najdi si podle své nátury. Přijde mi, že se zbytečně bojíš a dopředu se omlouváš za chyby. Taky píšu z mobilu. Ale chybu ve shodě podmětu s přísudkem fakt nedělá mobil. Jestli stejně bojácně přistupuješ ke kolegyním, tak jim prostě přijdeš trochu divná. Chyby děláme všichni, dokonalí nejsme. Zkus se v práci občas usmát, začít hovor můžeš i sama. Pracovala jsem v takové velké kanceláři bez přepážek a měla jsem pověst nemluvy. Pak jsem se rozkoukala a bylo to lepší. Ale změna musela vyjít ze mě. Ostatní nepředěláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nastav jim zrcadlo, ony samy se te pak zeptaji, co ti je…mozna, pokud jste byly spolu na zabave a chovaly jste se k sobe pratelsky, tak se jich zeptej sama, proc se na tebe tak tvari a bude jasno.. Mne osobne by to rozhodne v praci vadilo, hlavne, ze nevim, co se deje.. Byt 8hod nekde, kde to vre, kazdy den nejde jen tak prehlizet a zadna chudinka snad nejsi, aby ses krcila nekde v koute. Nenech se!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj možná to je blbost co mě trápí. Ale chtěla bych se vyzpovídat. Předem se omlouvám za chyby, píšu z mobilu.
Mám v práci pár kolegyň, zdáli se fajn i na zábavu jsme šli. Ale pak po čase jsem si všimla jak divně na mě koukají, ksichty na ně házejí. Snad i si něco o mě povídali. No myslela jsem si nejdříve že jsem paranoidní. Ale… Pak. Pokud jsem se s nima nezačala bavit tak na mě klidně ani celý den nepromluvili. Když se třeba mezi sebou bavili já přišla tak ticho. Nebo když jsem něco řekla ani jedna neodpověděla… No a nakonec se šli bavit beze mě. Nepozvali mě. Mezi sebou takové to čáááuuu a mě pozdraví čau. a koukají jinam… A mají své vtípky… Nevím no, nejsem žádná vterka a ani se nestranim… Ale prostě se cítím blbě že už mě mezi sebe neberou… Asi fakt řeším kravinu. Jsou důležitější věci.. Ale trávím tu 8 hodin 5 dní v týdnu… A ještě jednou se omlouvám za chyby, za hrubé chyby v textu určitě jich tu je kupa…