Kolegyně v práci krade

Anonymní
7.11.17 17:59

Kolegyně v práci krade

Pracuji v dětské herně a kolegyně se mi svěřila, že občas si peníze za vstupné dá do kasy a neúčtuje to, že si měsíčně přijde na pěkný balík. Řekla mi to proto, že máme společně naplánované směny a ona plánuje že to budeme dělat spolu. Bojím se nějak se ozvat, něco jí na to říct nebo snad bonzovat, bojím se, že by to nějak obrátila proti mě a řekla že to bylo naopak.
Co byste poradili?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
785
7.11.17 18:05

Ja bych urcite upozornila vedeni. Takovehle veci stejne vzdycky prasknou a pak bys byla na vine i ty, ze si nic nerekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
7.11.17 18:06

Řekla bych to proč se kvůli ní dostat do problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
7.11.17 18:07

Jéjda, nevim co bych dělala. Buď budeš špatná u kolegyně nebo u vedoucí, která si bude myslet, že bereš taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
7.11.17 18:08

Mozna bych si to natocila? Kvuli dukazu. Jestli tam jsou kamery, muzou si dopocitat pocet navstevniku x penize za vstup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
7.11.17 18:09

@GabinkaCh a myslíš že vedoucí tam nechá zlodějku? teda pokud to není její mazlíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
7.11.17 18:09
@Anonymní píše:
Pracuji v dětské herně a kolegyně se mi svěřila, že občas si peníze za vstupné dá do kasy a neúčtuje to, že si měsíčně přijde na pěkný balík. Řekla mi to proto, že máme společně naplánované směny a ona plánuje že to budeme dělat spolu. Bojím se nějak se ozvat, něco jí na to říct nebo snad bonzovat, bojím se, že by to nějak obrátila proti mě a řekla že to bylo naopak.
Co byste poradili?

Řekla bych to vedoucímu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.17 18:12
@Šarlota4 píše:
Mozna bych si to natocila? Kvuli dukazu. Jestli tam jsou kamery, muzou si dopocitat pocet navstevniku x penize za vstup

no teoreticky, ale někteří mají permici :cert:

• Citovat
  • Upravit
10651
7.11.17 18:18

Nebo se nějak obklikou zeptej vedení- nějak na to zavést téma. Něco jako kdy se vstupné markuje atd. Ona to není legrace ani pro majitele kvůli EET. Mohli by z toho mít docela průšvih. Já jsem pro to to říct, ale nějak „nenápadně“ aby jim to docvaklo samo nebo aby se sami začali pídit. Držím palce, je to pěkně blbá situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
7.11.17 18:19

@janickaIII myslíš větu ve stylu to je zvláštní takhle malý tržby a tolik lidí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
7.11.17 18:21
@ka2ka píše:
@GabinkaCh a myslíš že vedoucí tam nechá zlodějku? teda pokud to není její mazlíček

Zlodejku si asi nenechaji, ale dozvi se to ostatni kolegove a ti ji budou mit za bonzacku. A mohli by ji udelat dusnou atmosferu, ze tam stejně nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
7.11.17 18:22
@janickaIII píše:
Zlodejku si asi nenechaji, ale dozvi se to ostatni kolegove a ti ji budou mit za bonzacku. A mohli by ji udelat dusnou atmosferu, ze tam stejně nevydrží.

tak to je risk, ale pokud se to provalí tak jí stejně vyhodí protože jí budou podezřívat taky a nebo protože to prostě neřekla a přestanou jí věřit
a nebo napsat anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
7.11.17 18:22
@ka2ka píše:
@janickaIII myslíš větu ve stylu to je zvláštní takhle malý tržby a tolik lidí :think:
:lol: :lol: :lol: no za pokus to stojí. No nevím jak to nenápadně říct… Ale neříkala bych to rozhodne stylem „Maruska krade…“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
7.11.17 18:23
@janickaIII píše: :lol: :lol: :lol: no za pokus to stojí. No nevím jak to nenápadně říct… Ale neříkala bych to rozhodne stylem „Maruska krade…“

Maruška nekrade jen si zlepšuje životní úroven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
7.11.17 18:24
@ka2ka píše:
tak to je risk, ale pokud se to provalí tak jí stejně vyhodí protože jí budou podezřívat taky a nebo protože to prostě neřekla a přestanou jí věřit
a nebo napsat anonym

No napsat anonym není možná špatné, jako upozornění od zákazníka že nedostal účtenku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat