Chování mého šéfa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@BloomingGorgeous píše:
Podnikla bych neco razantniho. Bud mu pohrozila policii nebo dala vypoved. Neuveritelny, co si nekdo dovoli, je to hnus.
ubožák, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je možné, že ten člověk je prostě blb a neuvědomuje si, jak moc ti to vadí. Když si trochu dupneš, může se najednou opařit a dát pokoj. Chápu, že odejít zní lákavě, ale peníze asi potřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kontramatka píše:
ubožák, že?
Připadá mi to nechutný, že nějaký skoro 40 letý úchyl zneužívá nezkušenosti dvacetileté holky a svého pracovního postavení, fakt k zblití. Je mi líto, že se v práci zakladatelky nikdo nezastane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BloomingGorgeous píše:
Připadá mi to nechutný, že nějaký skoro 40 letý úchyl zneužívá nezkušenosti dvacetileté holky a svého pracovního postavení, fakt k zblití. Je mi líto, že se v práci zakladatelky nikdo nezastane.
Možná by taky pomohlo, že by se její taťka přišel podívat kde mladá vydělává
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo se domluvit s nějakým nabušeným kamarádem, ať na ni párkrát počká po práci třeba s kytkou v ruce, aby to vypadalo, že má přítele. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kontramatka píše:
Možná by taky pomohlo, že by se její taťka přišel podívat kde mladá vydělává…
Někdo by to měl utnout - sama zakladatelka nebo kolega, policie, rodiče.
Je mi zle, když si představím, že by moje dcera nastoupila do první práce a nějaké prase by ji tam stresovalo, je to forma šikany.
Jinak nejsem přehnaně útlocitná, zralá žena by s ním zatočila sama nebo by ji to třeba i lichotilo/bavilo, ale drásá mě to vědomí, že ta holčina si s tím neví rady a ještě ji to možná poznamená v rámci další kariéry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BloomingGorgeous píše:
Je mi zle, když si představím, že by moje dcera nastoupila do první práce a nějaké prase by ji tam stresovalo, je to forma šikany.Jinak nejsem přehnaně útlocitná, zralá žena by s ním zatočila sama nebo by ji to třeba i lichotilo/bavilo, ale drásá mě to vědomí, že ta holčina si s tím neví rady a ještě ji to možná poznamená v rámci další kariéry či vnímání mužů či mužské autority na pracovišti obecně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
Nebo se domluvit s nějakým nabušeným kamarádem, ať na ni párkrát počká po práci třeba s kytkou v ruce, aby to vypadalo, že má přítele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše:Jestli je šéf opravdu mačo, tak aby to nepovažoval za výzvu k souboji.
Třeba by mu neuškodila menší nakládačka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
Třeba by mu neuškodila menší nakládačka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych mu pro pocit vlastní spokojenosti dával projímadlo do kafe. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
asi bych odešla dobrovolně z práce, než ho zkoušet postavit do latě a jasně dávat najevo, že s ním nic nechci. Ono uražené mužské ego dokáže věci. Hledala bych práci jinde, ono chodit do práce s nechutí, stresem… to prostě není zdravé a dost by mě to ničilo.
Dala bych výpověd a doufala, že mi do zápočtového listu nenapíše nějaké bludy.
Přeji pevné nervy,
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emimin7 píše:
Já bych mu pro pocit vlastní spokojenosti dával projímadlo do kafe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BloomingGorgeous píše:
Je mi zle, když si představím, že by moje dcera nastoupila do první práce a nějaké prase by ji tam stresovalo, je to forma šikany.Jinak nejsem přehnaně útlocitná, zralá žena by s ním zatočila sama nebo by ji to třeba i lichotilo/bavilo, ale drásá mě to vědomí, že ta holčina si s tím neví rady a ještě ji to možná poznamená v rámci další kariéry.
přesně tak. taky to vidím očima matky, jak nějaký humusák očima ošoustává moji dceru, která je bezmocná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je těžké - šéf se nechová správně, ale na druhou stranu - skutečně jsi mu dala jednoznačně a jasně najevo, že nemůže nic očekávat?
Ono je fajn, že se Ti jeho chování nelíbí, že s ním nic mít nechceš, že Ti vadí a blablabla… ale jestli se na něj potom v kanceláři jen rozpačitě usmíváš, jeho vtípkům se přihlouple chichotáš a když se Tě „náhodou“ dotkne, děláš, jako by nic… tak je celkem pochopitelné, že to bere jako výzvu. Proč taky ne, když nebyl jednoznačně odmítnut a pořád cítí „co kdyby“.
Chápu, že jsi mladá a nezkušená, asi ses s tím ještě nesetkala. Ten problém si ale musíš vyřídit sama - nedej na žádné takové „přiveď si rodiče, tatínka, nabušeného kamaráda“… to Ti k ničemu nepomůže. Atmosféru kolem sebe si otrávíš a stejně nakonec odejdeš… a na dalším místě se to může opakovat, zase s někým jiným a v jiné obměně. Musíš se naučit řešit takové situace sama za sebe - naučit se vymezit si vlastní prostor a jasně z něj vykázat ty, kteří do něj nepatřičně zasahují. Je to škola života - člověk získává zkušenosti nejen vlastním obsahem prováděné práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit