Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějak si nerozumím, kde je problém? Tak na tebe zavolal, mohl ti říct něco horšího, mohl se na tebe vykašlat, neříkat nic a lístek zahodit. Aspoň na tebe zavolal. A byla bych ráda, že ti tykal, aspoň si myslel, že seš mnohem mladší.
Nehledej problémy tam, kde nejsou.
No to se toho stalo.
Hned šup s tím na emimino.
Asi si myslel, že nejsi tak stará, no. Nedělej z toho kovbojku.
![]()
Jestli kromě této ptákoviny nemáš od rána nic jiného, nad čím bys mohla přemýšlet, tak je mi tě opravdu líto a skoro bych ti doporučila trošku přehodnotit náplň svého života.
@Anonymní píše: Více
Super, jdi do toho, fandím ti! ![]()
Na dopravním podniku prý moc zábavy neužijí, takže je od tebe moc hezké, že jim dáš příležitost se zase jednou od srdce zasmát. ![]()
@Anonymní píše: Více
Ve 42letech neumíš řešit banální životní situace? Hlavně nechoď prosím k volbám.
Tykání by mi vadilo, ale hodila bych to za hlavu. Různých hulvátů za život, člověk potká…
Vy jste teda zas protivný. Podívejte se, kolik už jste napsaly komentářů na emimino a pak uvažujte, kdo tady má jaký starosti a náplň života.
Zakladatelko, úplně Tě chápu! Mě tyhle interakce taky vždycky rozhodí na celej den a furt na to myslim:D
Ale je to úplná blbost, vůbec na to nemysli!
Co mi kdo řekne, pouštím/řeším, ale jsem totálně alergická na tykání ![]()
Hele zakladatelko, tak to ber jako pochvalu - když ti tykal, tak rozhodně nevypadáš na 42 😀 a zjevně se o sebe dobře staráš a vypadáš mnohem mladší
Spíš baba se do toho vůbec neměla plést.
Takovou banalitu bych fakt vůbec neřešila.
Pořád na tím přemýšlím, jak jsem měla reagovat. Ráno jsem jela autobusem někam. Platila jsem kartou, rychle přiložila, nešlo… Tak říká : ještě jednou. Přilozila jsem, šlo to, tak jsem šla dál, no zapomněla jsem si vzít lístek
a on na mě na celé kolo: lístek!! A dodal : ty jsi nějaká rozpustilá!!!
zvolal to tónem, jako když vás otravuje děcko. Já se vrátila, vzala lístek a sedla si. Pak jsem slyšela jednu paní, jak řekla : snad jste ne?? Já se jen usmála a mlčela. Měla jsem nějak reagovat? Je mi teda 42 let