Chránič matrace a nepropustné prostěradlo

483
17.10.19 10:01

Chránič matrace a nepropustné prostěradlo

Ahoj všem, prosím o radu, chtěla bych koupit dětem na novou matraci chránič proti nečistotám i potu či moči. Dcera se ještě občas v noci počůrá. Bude to už rozměr 90×200. Byla bych ráda za rady, jaký chránič se Vám osvědčil. A zda by bylo dobré dát na ten chránič ještě nepropustné prostěradlo, kvůli praní. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2996
17.10.19 10:06

Mame Emitex a pak asi z Jysku. Neprotekl ani jeden. Pres ne davam klasicke prosteradlo. Jednou za cas chranic vyperu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
17.10.19 10:07

Máme od bytového textilu škodák nepropustnou ochranu matrace, stál kolem 300 na malou postel. Ale dcera dokonce vylila pití do postele, matrac byla úplně suchá. zachytilo to vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523

Určitě pořiď buď přímo nepropustne prosteradlo nebo podložku s gumickama na konci, jinak to bude klouzat, shrnovat se, dítě to bude tlačit. Prosteradlo i podložky dohromady je zbytečná. Stačí jedna nepropustna vrstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674

A taky přes tu ochranu mám prostěradlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
17.10.19 10:09

@chaela Tak ja treba mam nepropustné proszeradlo, na tom propustny chranic a normalni prostěradlo. Na tom nepropustnem bych spat nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
17.10.19 10:10
@j.a.n.i1 píše:
@chaela Tak ja treba mam nepropustné proszeradlo, na tom propustny chranic a normalni prostěradlo. Na tom nepropustnem bych spat nechtela.

ale stačí dát ta nepropustná podložka a pak prostěradlo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
17.10.19 10:13

@j.a.n.i1 jak princezna na hrasku :) ale ja jsem psala, ze staci jedna nepropustna vrstva, což ty máš taky. Syn má na matraci nepropustnou podložku a na tom normální prosteradlo. Ta podložky má sice nahoře jakousi bavlnu, ale příjemně mi to moc není tak proto má na tom syn ještě klasické prosteradlo. Ale dávat nepropustnou podložku a na to nepropustne prosteradlo je poněkud zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
17.10.19 10:14
@Veru1987 píše:
ale stačí dát ta nepropustná podložka a pak prostěradlo, ne?

Když na tom tak chce nekdo spat, tak staci, me to prijde neprijemny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
17.10.19 10:15

@chaela jojo, jednu nepropustnou mam taky, ale mam radeji tu princeznu na hrasku… A savou vrstvu, kdyz je ditko zpoti, plus diky tomu nemusim prat to nepropustne tak často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.10.19 10:19

Kupovala jsem nějaký úplně nejlevnější chránič v Jysku. neprospustné prostěradlo jsem měla jen u miminek, děti se od odplenkování počůrávají zřídka. I když tento týden se teda fakt zadařilo a prvňák zčůral komplet deku, povlečení, prostěradlo, chránič i obal matrace.
Kupovala jsem ale matraci se sindavatelným pratelným obalem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
17.10.19 10:36

@Adriane Mě se osvědčil nepropustný chránič matrace od Matějovského, je s PUL zátěrem, takže je prodyšný a nešustí. Na něm má syn už jenom prostěradlo. Co vypadalo na první pohled dobře a neosvědčilo se vůbec bylo nepropustné prostěradlo (taky s PUL zátěrem) ale jak bylo tenké tak po 5 vyprání přestalo plnit funkci. Ten chránič od Matějovského máme už 2 roky a i s frekvencí přání cca 1× za dva měsíce stále drží a to ho suším v sušičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
17.10.19 10:54

Mam nakoupena nepropustna prosteradla s polyuretanovym zaterem, takze matrace ochrani a pritom jsou prodysna. Mame je i na manzelske posteli, protoze deti se v noci casto stehuji k nam. Spi se na nich dobre, povrch je prijemny (mame jersey, delaji i frote).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
17.10.19 11:14
@Heivka píše:
@Adriane Mě se osvědčil nepropustný chránič matrace od Matějovského, je s PUL zátěrem, takže je prodyšný a nešustí. Na něm má syn už jenom prostěradlo. Co vypadalo na první pohled dobře a neosvědčilo se vůbec bylo nepropustné prostěradlo (taky s PUL zátěrem) ale jak bylo tenké tak po 5 vyprání přestalo plnit funkci. Ten chránič od Matějovského máme už 2 roky a i s frekvencí přání cca 1× za dva měsíce stále drží a to ho suším v sušičce.

Děkuji za tip. Je to takovýto : https://www.matejovsky-povleceni.cz/…upravou.html ?

Je docela drahý. Jiný levnější od jiné firmy jste nezkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
17.10.19 11:20
@luci.no píše:
Mame Emitex a pak asi z Jysku. Neprotekl ani jeden. Pres ne davam klasicke prosteradlo. Jednou za cas chranic vyperu.

U těchto levnějších chráničů, není problém, že to nedrží, nebo šustí novou něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí