Chránič postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4515
21.8.14 18:48

Chránič postýlky

Holky pomoc, syn kouše postýlku, do dneška mě to moc neštvalo, ale když jsem za ním teď přišla do pokojíčku tak z čela postýlky vykousl dva kusy velké, asi jako párátka. Vydupala jsem si tmavě hnědou postýlku, teď se biju do hlavy, jde to hodně vidět a navíc si myslím, že už to je dost nebezpečné. V jedné diskuzi jsem našla zmínku o chrániči postýlky, holky psaly o Ikei, že tam mají plastový chránič, jenže diskuze je už dost stará a někdo tam psal, že už nejsou. Projela jsem stránky Ikei a nic jsem nenašla, tak hledám na různých stránkách, ale nic nemůžu najít :( Nemáte někdo tip, kde něco takového sehnat? Látkou to moc nechci obmotávat, věřím tomu, že by to škubal taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
21.8.14 19:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
21.8.14 19:14

Sehnat se daji, ale chce to hledat. Ja jsem se po nich shanela taky a skoro e sech obchodem na me koukali jak na blazna, co ze po nich chci. Nastesti syn dostal rozum a nebylo nakonec treba kupoat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.8.14 19:23

Děkuji, tyhle jsem taky našla ( jediné), ale bohužel musí být na postýlce drážky, jinak už bych je měla na cestě domů. Teď jsem mu to obvázala obvazem, protože jsem našla ještě v peřině zamotané třísky :zed: Snad to vydrží malého to brzo přejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
21.8.14 20:09

Něco podobného máme v kuchyni na hranách linky, kde se dotýká s podlahou, asi ochrana proti vodě. Zkusila bych se podívat v nějakém hobby marketu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
22.8.14 00:33

Moje dcera dělala to samé, okousala bílý lak na postýlce. Také jsem nemohla narychlo sehnat chrániče a vyřešila jsem to tím, že jsem to omotala látkou, když jí pořádně utáhneš a na konci zavážeš tak to nesundá. Sice to možná blbě vypadá, ale účel to splnilo. Časem jí to kousací období přešlo a mohla jsem to sundat. Jinak o těch chráničích jsem někde četla že je nějaké dítě rozkouslo a málem se udusilo tím plastem asi byly ze špatného materiálu, takže už bych jim taky moc nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí