Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky pomoc, syn kouše postýlku, do dneška mě to moc neštvalo, ale když jsem za ním teď přišla do pokojíčku tak z čela postýlky vykousl dva kusy velké, asi jako párátka. Vydupala jsem si tmavě hnědou postýlku, teď se biju do hlavy, jde to hodně vidět a navíc si myslím, že už to je dost nebezpečné. V jedné diskuzi jsem našla zmínku o chrániči postýlky, holky psaly o Ikei, že tam mají plastový chránič, jenže diskuze je už dost stará a někdo tam psal, že už nejsou. Projela jsem stránky Ikei a nic jsem nenašla, tak hledám na různých stránkách, ale nic nemůžu najít
Nemáte někdo tip, kde něco takového sehnat? Látkou to moc nechci obmotávat, věřím tomu, že by to škubal taky ![]()
Sehnat se daji, ale chce to hledat. Ja jsem se po nich shanela taky a skoro e sech obchodem na me koukali jak na blazna, co ze po nich chci. Nastesti syn dostal rozum a nebylo nakonec treba kupoat
Děkuji, tyhle jsem taky našla ( jediné), ale bohužel musí být na postýlce drážky, jinak už bych je měla na cestě domů. Teď jsem mu to obvázala obvazem, protože jsem našla ještě v peřině zamotané třísky
Snad to vydrží malého to brzo přejde ![]()
Něco podobného máme v kuchyni na hranách linky, kde se dotýká s podlahou, asi ochrana proti vodě. Zkusila bych se podívat v nějakém hobby marketu ![]()
Moje dcera dělala to samé, okousala bílý lak na postýlce. Také jsem nemohla narychlo sehnat chrániče a vyřešila jsem to tím, že jsem to omotala látkou, když jí pořádně utáhneš a na konci zavážeš tak to nesundá. Sice to možná blbě vypadá, ale účel to splnilo. Časem jí to kousací období přešlo a mohla jsem to sundat. Jinak o těch chráničích jsem někde četla že je nějaké dítě rozkouslo a málem se udusilo tím plastem asi byly ze špatného materiálu, takže už bych jim taky moc nevěřila.